Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Etra spune:
Salutare tuturor !
Sper ca sunteti bine!Raportez:z 22 (z10 de la IA), mi-au trecut nervisorii de ieri si acum am o stare de veselie...poate va molipsiti si voi!In rest, nimic, nici un simptom.Azi iau ultimul duphaston(am luat 10 zile);cand am mai luat veneau piticii rosii dupa fix 2 zile, acum sper sa-mi lipseasca din ochi luna asta!
Cristina, sa fie cu noroc data asta!
Eva, numaram zilele impreuna, da?
Andriushca, dac-o fi cu ochi?
Multi pupici!
montytaiana spune:
danotino te rog sa ma treci si pe mine pe listutza de aspirante - urmeaza sa fac IAD nr. 3 la Giulesti cu Dr.Marinescu
kittyke sunt in aceeasi situatie ca si tine - am sunat la giulesti pt programare la ecografie pe 23 iulie si mi-a zis d-na geta ca e inchis laboratorul de inseminari pana pe 3-10 septembrie pt ca sunt plecati in CO
ar insemna sa pierd 2 luni de incercare cu IA - prima am pierdut-o deja
dar m-ar batea gandul sa incerc si in alta parte - poate mai imi recomanda si alte analize - sa vedem de ce nu vine bebe - eu nu am facut nicio analiza, sotul meu are azoospermie
tu cum ai procedat
in septembrie daca insa nu reusesc vreau sa ma intorc la dl prof.
pupici la toate fetele va citesc si de cate 2-3 ori pe zi, dar sunt cu moralul la pamant avand in vedere piedicile apar din ce in ce mai multe, nu e destul ca nu se prine mai tr sa pierd acum si 2 luni, cand puteam sa incerc, nu mai am rabdare, stau prost cu nervii, si nu am vrut sa va transmit si voua negativismul meu
pupici tuturor si poate veniti cu vesti bune
kittyke spune:
Simi 77 multumesc pentru nr. de telefon, ma mai gandesc ce sa fac
Montytaianasi eu m-am indreptat spre o alta clinica pentru ca stiam ca Giulesti este inchis si n-as vrea sa las o luna fara inseminare.Eu am facut o gramada de analize HSG, histeroscopie , analize de sange etc.,in afara de laparoscopie ,sotul meu are oligospermie si ne chinuim de ani buni dar nu vrea bebe sa vina.
Dupa parerea mea sa nu stai degeaba si incearca si la alta clinica , la MNL inseminarea este 400 Ron, e dublu ca la Giulesti dar merita incercat.
Momentan si eu sunt in mare dilema, de la Dr. Cocei am auzit ca daca ovulezi natural foliculul nestimulat are calitate mai buna si mi-a recomandat sa nu fac stimulare...dar totusi
E greu......foarte greu
iuca spune:
Buna fetelor
Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Eu urmez sa fac IAD cu dr. Miciner in septembrie. Analizele mele sunt bune (cu exceptia estradiolului care a iesit 27 si limitele normale sunt intre 39-189) si HSG la fel. Sotul meu are azoospermie si FSH marit.
Va citesc in fiecare zi si va tin pumnii la fiecare 
vrem si noi un
- din august 2005
vio
andriushca spune:
bine ai venit iuca! sa fie cu noroc prima inseminare!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
mcrissa spune:
andriushca am intrat sa raportez ca la mine au aparut primele pete, semn ca se apropie
cred ca luna asta va veni inainte de 13
poate ca daca se schimba ziua in care vine va fi cu noroc
Cristina in asteptarea mormolocului
iuca spune:
andrushca multumesc mult
sa ne ajute DD pe toate sa reusim.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
andriushca spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
andriushca am intrat sa raportez ca la mine au aparut primele pete, semn ca se apropiecred ca luna asta va veni inainte de 13
poate ca daca se schimba ziua in care vine va fi cu noroc
ce coincidenta! nu stiu daca ai citit ce am scris ieri, daca nu, vezi ca am un subiect intitulat "intrebare" deschis la Odisee, despre asta. poate imi raspund fetele si iti foloseste si tie. mie mi se pare ciudat totusi! la mine petele ar fi trb. sa apara pe 11-12 august si au aparut alaltaieri.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
eva-maria spune:
Buna, fetelor.
Etra:de ce renunti la duphaston? eu as zice sa renunti numai daca iti iese testul de sarcina negativ. altfel duphastonul se ia pana la 3 luni de sarcina, e pt. sustinere. tu cate iei pe zi?
montytaiana: nu te da batuta, incearca in alta parte si o sa reusesti!!!
iuca:bafta la prima inseminare!!!
andriushca: ai facut test? sa stii ca bebelul nu e afectat de nimic in primele saptamani, este imun.
eu ma simt cam prost azi, nu am pofta de mancare, putina greata si mai am secretie alba. pata rosie nu am avut, dar eu iau 4 utrogestan pe zi.

Eva
mcrissa spune:
andriushca nu am citit, dar intru acum ca si la mine e mai ciudat.primele pete erau maronii, iar de data asta am avut o pata mai maricica si rosie-rozalie.