Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 16
iuca spune:
Eva multumesc mult 
Tin pumnii ptr toate fetele, stiu ca e tare grea asteptarea asta.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
andriushca spune:
eva, poate e de bine putintica greata acolo;) nu cred ca pata aia rosie celebra e chiar absolut sigur sa apara, asa ca poti sa speri in continuare. cine stie, poate ne mai inseninezi si noua fruntile.
eu test n-am facut mai astept pana maine dim. sa vad ce se mai intampla.
mcrissa, din pacate acolo la subiect nu-mi raspunde nimeni!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
Etra spune:
Salutareeee!
Iuca, bun venit!Ai analize bune, sigur va fi cu noroc, mai ales ca daca faci IAD iti vor alege cei mai buni miscareti!
Mcrissa, daca petele sunt vestitoare de bebe?Inca nu te da batuta, o colega de-a mea a avut ciclu peste sarcina 3 luni!Cine stie, poate si la tine e asa!
Eva, tie ti-a dat dr utrogestan sau ai luat tu din proprie initiativa?Mie nu mi-a dat dar, citind pe aici despre el, mi-a dat prin minte sa iau si eu, da' pana la urma nu am mai luat nimic in plus fata de ce mi-a dat dr.Dr.mi-a spus sa iau Duphaston incepand din seara zilei cu inseminarea cate 1/zi timp de 10 zile, apoi sa ma opresc.Stiu ca e pt sustinere, e progesteron sintetic, dar oare daca ar trebui sa vina piticii rosii(doamne fereste!)si eu nu intrerup Duphastonul, oare mai vin sau se deregleaza ciclul?
Andriushca, ce se mai aude cu petele alea, au trecut?
Aveti mare dreptate, e taaaaaaaaaare grea asteptarea asta!
Au mai ramas 3 zile!
iuca spune:
Etra saru'mana
Mai ai un pic, sa DD sa fie cu ochisori
De Duphaston nu stiu ce sa zic, de Utrogestan stiu ca se ia pana la cateva saptamani.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
eva-maria spune:
Etra:da, mie mi-a spus dr. sa iau 4 utrogestan (2 dim si 2 seara) timp de 14 zile. apoi sa fac beta hcg si daca e neg. sa intrerup. daca nu, sa iau in continuare si sa vin la eco la 6 saptamani.
eu zic sa iei in continuare duphaston, e putin 10 zile mai ales ca iei si 1 pe zi. nu-ti deregleaza ciclu, cand intrerupi iti vine dupa 2-3 zile daca nu e bebe. dar eu sper sa fie!!!
lara20 spune:
buna fetelor,
andriuscha eu sunt din brasov si fac inseminarile la o clinica particulara!astazi sunt in ziua a 6-a si am ceva crampe la burtica,eu vreau sa cred ca e ceva cu ochi
,sper nu am nici un simptom doar ca deobicei pe mine ma dureau sanii exact dupa ovulatie acum nu ma mai dor
si ma gandesc ca eu semn bun.tu ce simptome ai????????un test de sarcina sincer mi-e frica sa fac pt ca
nu vreau sa plang iarasi mai astept!fetelor cine a reusit sa obtina o sarcina prin insemianare sa ne dea reteta succesului!sa ne vedem
va pup pe toate si succes
ali spune:
Etra mai bine ca nu ai combinat Utrogestan cu Duphaston pentru ca inseamna de fapt tot progesteron.Fiecare doctor are preferintele lui....
ali
andriushca spune:
eu stiu ca utrogestan e progesteron din urina femeilor gravide (deci natural) iar duphaston e sintetic. sau poate invers, ideea e ca asta ar fi diferenta. dar cred totusi ca e asa cum am zis.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
psj spune:
asa mi-a zis si mie o doct la un moment dat, ca utrogestan e natural si duphaston e sintetic.
andriushca spune:
ma bucur ca stiam bine.
fetelor, ce mai ziceti? v-ati culcat sau aveti treaba?
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS