Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

lara20, eu la prima inseminare (din 3) am avut dureri ingrozitoare, cam la 2-3 ore dupa. ca niste crampe, ma tavaleam in pat de durere. mi-au trecut a 2 si a 3- a zi, dupa care nu am mai avut nimic. la celelalte 2 inseminari, facute cu alta doctorita, nu am avut nimic dupa, decat vagi senzatii de jena la cateva zile dupa. (dar cred ca erau mai mult in mintea mea, cautam simptome).
sunt curioasa, cu cine ai facut inseminarea? esti din Bucuresti?

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara fetelor!
Multumesc pentru incurajari! Maine ma duc la Buc pentru IAS nr3. Luna asta am luat closty in loc de ova-mit pe care nu l-am gasit. Sper sa nu fie diferenta si sa am cat mai multi foliculi. Va tin la curent oricum. Stiti ca data trecuta am intrat pe net de pe tel cand eram la cabinet si asteptam prepararea. Daca nu am stare am sa fac si maine la fel.
Va pup!

Cristina

Mergi la inceput

crisis, sa aveti bafta!
fetelor, astazi sunt Z 27 si am constatat mici pete maro pe chilot. oare ce poate fi? imi vine ciclul mai devreme? dar nu ma doare nimic. mie ar trebui sa-mi apara rusii in 13 august si petele cam in 10-11 august (asa mi se intampla de obicei). de ovulat nu stiu cand am ovulat, dar am avut mucusul in Z 13. asta inseamna ca am ovulat in z14-15, nu? oare ce sa fie?

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

buna, fetelor.

andriushca:fa-ti un test de sarcina, poate esti gravi. si pune si utrogestan ca sa scapi de pete. iti tin pumnii stransi sa fie !!!

eu sunt z7 dupa inseminare, azi ar trebui sa se implanteze bebe, sunt f. emotionata. nu simt decat putina greata si am o secretie alba, sper sa fie de bine!!!

Pupici.

Eva

Mergi la inceput

eva, ar fi culmea.
si ar fi nasol, pt ca am luat 10 zile antibiotic chiar dupa ovulatie.
bafta pt z 7 , sa vezi si pata de implantare!

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Simi 77 , multumesc pentru nr. de telefon, am sunat si m-am programat la D-na doctor la eco. Din pacate nu mi-a reusit nici IA nr. 3. Pentru tine ce ti-a dat pentru stimulare? Eu pana acum am luat Ova-mit o pastila pe zi timp de 5 zile si ma gandesc sa fac si luna asta asa.
Sper sa fie OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hai ma fetelor! Chiar nimic la nimeni? Vreau si eu sa vad o reusita! Eu sunt la Dacia Med Center si am un folicul de 22 si endo de 11. Cam slabe sansele la un singur folicul dar incercam macar. Va pup si vorbim mai tarziu.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Kittyke tratamentul pentru stimulare il da medicul ginecolog. Stiu ca nu este bine sa faci stimulare mai mult de trei luni.Pana la urma la ce dr te-ai programat?
Sunt la a treia luna de stimulare si de fiecare data tratamentuil a fost diferit.Fac stimulare cu menogon doar atat:marti, miercuri si joi cate 2 injectii de menogon ;vineri si sambata doar cate o injectie cu menogon ;duminica la eco si apoi stabileste cand fac pregnylul si apoi inseminarea.Fac cu 2 fiole mai mult decat luna trecuta ca sa produca ovarul(am un singur ovar) meu mai multi foliculi.Luna trecuta am avut doer 2 foliculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

La D-na dr. Gherasie m-am programat. Eu nu sunt pacienta dansei, acum ma duc prima oara la ea. Eu o sa fac stimulare cum am facut si pana acuma si o sa vedem la eco cum o sa fie mai departe. Data trecuta aveam doua foliculi dar eu n-am auzit ca nu ai voie sa faci stimulare mai mult de trei luni. Eu asa stiu ca dupa 6 incercari treci la Fiv. Acum m-ai pus pe ganduri......Sa fac stimulare sau sa ma duc asa pe natural
Mai am doua zile sa ma hotarasc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Te rog sa ma ierti dar asa stiu eu.Nu am vrut sa te zapacesc.Cel mai bine este sa o suni pe mobil(0723290653)pe la ora 19 ca atunci este mai libera . Sa spui ce vrei si ce tratamente ai facut pana cum.

Mergi la inceput