Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Eva Maria imi place foarte mult mesajul tau dar eu tind sa cred ca sunt rushii..am un ciclu de 25-26 zile si am facut inseminarea in ziua 16 ...am fost la monitarizare in ziua 13 si mi-a zis ca foliculul e mic si in ziua 16 aveam un folicul mare si a hotarat sa faca inseminarea in dupaamiaza zilei 16...oi fi eu mai ciudata , eu stiu...nu ma pricep
Dupa calcule sunt rushi ...am uitat sa spun inca o chestie temperatura dupa ce a scazut la 36.4 ieri a crescut azi la 36.8 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Bibos, dar ce aspect au acesti "rusi"? cantitativ, culoare? cine stie, poate e o alarma falsa, vorba Evei. eu iti tin pumnii!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Andriusha ca aspect poate mai rosu ca deobicei in general e mai inchis la culoare si luna asta e foarte multttttttt cantitativ ca niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna! Am tot citit aici povestile vostre si tratamentele care le faceti. Vreau sa incep si eu sa fac inseminari. Eu am sa incep cu dr. Ion Ionut de la Giulesti. Aveti idee care vor fi pasii si la cat se ridica o inseminare la Giulesti?
Am inteles ca in august este in concediu dar in septembrie va fi! asa ca ma pregatesc de inseminare in septembrie si vreau sa stiu ce ma asteapta...
Va pup si astept parerile vostre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

andrutzac:bine ai venit si multa bafta la prima inseminare!!! pasii sunt stimulare, monitorizarea foliculilor, inseminare la ovulatie si per. de sustinere. preturile la Giulesti nu le stiu, eu am facut in alta parte.

bibos:daca ar fi sa ne luam dupa temperatura se zice ca la implantare scade si apoi creste si se mentine asa. dar, daca e rosu si mult nu prea e bine. ai si cheaguri?

eu sunt destul de bine, azi de dimineata am avut niste crampe, dar poate o fi de la lubenita mancata ieri seara.

Eva

Mergi la inceput

andrutzac, bine ai venit la noi!
nu stiu daca stii sau nu sau daca ai parcurs deja aceste etape, dar trb. sa iei legatura cu un dr., care sa te consulte, iti va da niste analize de facut si in fctie de ce gaseste la tine sau la sot (acesta face spermograma) recomanda sau nu IAS. tu ai recomandare pt. asa ceva?
daca primesti recomandare pt. IAS, primesti tratament de stimulare (daca ai probleme cu ovulatia) sau nu (daca nu ai probleme). te cheama din z 10 la monitorizarea evolutiei foliculilor de cate ori e nevoie (de regula pana in Z 14 la un CM de 28 sau stimulat) si cand e momentul (de reg in Z 14 la un CM de 28 sau stimulat) iti face IAS. sotul recolteaza cu maxim 1 ora mai devreme de inseminare (acasa sau la clinica/spitalul respectiv). de regula vi se spune si rezultatul de la analiza+prelucrarea spermei pt inseminare. dupa IAS se poate lua tratament de sustinere a unei eventuale sarcini, la recomandarea medicului. (se poate sa nu-ti dea daca dr. considera ca nu e necesar-asta rezulta din analize). se face test de sarcina (se recomanda bhcg) la 14 zile de la IAS.
la Giulesti (indiferent de doctorul care iti face si de biologul care prepara sperma) o IAS costa 2 milioane, eco nu costa nimic.
la clinicile particulare preturile sunt mai mari. ai o lista de preturi pe pag. 1 daca esti curioasa si alte informatii despre diferiti doctori.
revin si spun ca e important sa faci mai intai analize, (dozari hormonale, etc) in special HSG (histerosalpingografia) care arata daca trompele sunt sau nu infundate si astfel daca inseminarea are rost. altfel te poti alege cu o sarcina extrauterina sau in cel mai fericit caz faci inseminarea degeaba.
sper ca nu te-am ametit si scuze ca m-am lungit.
bafta in tot ce-ti propui!

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Etra spune:

Salut, fetelor !
Ce mai faceti, sunteti bine?
Eu nu stiu ce sa mai fac, sa mai sper, sa nu mai sper...N-au venit piticii rosii, e si cam devreme, sunt abia in z 21(z 9 de la IA)da' m-am trezit azi dimineata cu niste nervisori din aia prevestitori de rushi.Cam asa mi se intampla mie, cu 3-4 zile inainte ma apuca starile astea.Sau doar mi se pare mie?Oricum, n-am o stare prea grozava si pana duminica mai am de asteptaaaaaaat...Duphastonul da reactii de-astea?Am si o usoara stare de rau, de greata parca, nu prea pot sa mananc nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

andriushca am intrat special la cest subiect sa vad ce mai faci.iar suntem amandoua pe focuri.sper ca luna asta data de 13 sa fie una norocoasa.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

mcrissa, iti raspund aici, ca nu stiu unde te gasesc (in afara de durex play ;) sper si eu sa avem mai mult noroc luna asta. dar eu n-am mai facut IAS in iulie si am prestat o sg data in z 13, inainte de ovulatie, anuntata cu un celebru mucus. apoi am racit si am facut tratament cu antibiotice, asa ca nu stiu ce noroc o sa am, daca nu prea am prestat cand a trebuit. bafta mare, mai vorbim noi. pupicei

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

buna fetelor!vad ca suntem multe cu inseminari,eu acum sunt la a doua si sunt fffffff nerabdatoare sa vad daca s-a intmplat ceva pt ca nu mai rezist!prima inseminare nu m-a durut,la a doua am zis ca mor de durere si dupa 10 minute de la inseminare am vomitat!sunt in ziua a 4-a si a inceput sa ma intepe burt?credeti ca insemna ceva?pe mine dupa ovulatie incep sa ma doara sanii acum nu ma mai dor,in schimb ma doare burta.daca ati mai avut simptome la fel va rog sa-mi spuneti!
va urez mult succesc si sanatate!
orice batalie care nu fost data nu este pierduta!

Mergi la inceput