Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 12
simi77 spune:
Nu am reusit nici de data asta fetelor.Sunt foarte trista .Astept sa se trezeasca sotul ca sa hotaram ce facem mai departe.Eu mai am doar 3 luni de incercri pentru ca blestematele de aderente pot sa apara din nou.
Sunt trista, sunt trista ..........si nu mai stiu de nimic.Nu mi se pare corect.Uneori ma intreb de ce mi se intampla toate acestea mie.
andriushca spune:
buna seara, fetelor!
simi, imi pare rau!
. din pacate cand ajungem in stadiul asta (dupa 3-4 IAS nereusite) este un punct mort, in care nu stii incotro sa o iei. te pup, capul sus!
eva, etra, bibos si toate fetele care sunt in asteptari, va tin pumnii!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
ali spune:
Off simi77 imi pare tare rau pentru nereusita.
In privinta aderentelor am citit undeva ca daca faci ultrasunete le mai incetineste putin si eventual tratament balneo la Sovata sau Eforie.
Cand am facut laparo mi-era teama de asa ceva si am citit pe net.Cica este o solutie care se introduce in burta dupa ce se curata toate aderentele si care e posibil sa previna aparitia lor.La mine nu a fost nevoie de ea pentru ca nu am aderente.
Ai incercat si cu supozitoare carpicon , stiu ca prof Marinescu a mai dat fetelor cu aderente.Se ia 1 supozitor/zi din Z5-Z19 si e un antiinflamator si antiseptic.
Poate te ajuta...
ali
eva-maria spune:
Buna, fetelor.
simi77:imi pare rau pt. esecul tau, dar nu te da batuta. mai incearca, eventual cu un alt trat. de stimulare.
bibos:am auzit ca daca ramai gravi te doare cand faci dragoste, asa ca poate esti
si tu nu stii inca!!!
eu sunt z5 dupa inseminare si nu am vreun simptom deosebit. inainte de inseminare insa, de fapt dupa injectia cu pregnyl (cam la 2 ore dupa) mi-a fost ff.rau, dureri de burta si de cap si greata. bine ca am scapat, ma gandesc cu groaza la a 2-a injectie daca nu reusesc de luna asta. oricum, dr. mi-a zis ca singura problema ar fi endometrul de 7,2 mm din ziua inseminarii. daca nu reusesc de luna asta, in sept. o sa fac stimulare numai cu puregon (10 injectii) ca s-ar putea ca de la ova-mit sa fi avut endo cam mic. voi ce endo ati avut in ziua inseminarii?
Va pup pe toate si astept vesti bune de la voi.
Etra spune:
Servus, fetelor!
Eu nu prea am noutati, dar tot citind pe aici despre tot felul de simptome ale fetelor care au mai facut IA, incep sa ma ingrijorez ca eu nu am nici unul!In afara de faptul ca imi simt sanii usor mariti( de la pregnyl sau de la duphaston? )si dupa pregnyl am avut usoare stari de greata acum, in z20 (z8 de la IA), nu mai am nimic.
O fi de bine sau de rau?M-am mai detasat si nu ma mai gandesc tot timpul la test.In zilele 6-7 dupa IA, cand teoretic s-ar produce nidarea embrionului, nu am avut nici un simptom deosebit, ba chiar m-am simtit f. bine.
Danotino,eu 2 zile nu am avut net, acum am vazut ca m-ai trecut in listuta si iti multumesc mult.
Andriushca, iti multumesc si tie si tuturor fetelor pt. sustinere, conteaza mult sa stii ca cineva care a mai trecut prin asta se gandeste la tine.
Va tin pumnii tuturor!
crisis81 spune:
Vreau si eu in listutza!!! Pe mine de ce nu ma bagati? :(
Eu miercuri ma duc la IAS nr. 3. Am sperante ...cam cum am sperante sa ma mai marit maine o data. Adica ma duc intr-o plimbare pana la Bucuresti, pierd un pic vremea pe acolo si ma intorc. Cam asa vad eu IAS nr. 3. Poate dupa ce o fac iar ma umplu de sperante si iar cad de sus cand vine CM.
O sa vorbesc cu doctora de FIV...asa sa vedem ce reactie are, mai ales ca o sa-i spun ca vreau la Giulesti ca e mai ieftin. Nu de alta da daca o sa fac si FIVuri ca inseminarile...trebuie bani nu gluma.

Cristina
andriushca spune:
etra, eva decat simptome inchipuite, mai bine deloc si sa fie cu noroc. adica "sa taci si sa le faci". eu la ultima IAS am avut endometru 11 mm si un pic. si tot degeaba. oricum am auzit ca merge si cu 6 mm. si ca de la 7 mm in sus ar fi ok. asa ca eva, nu-ti face griji din pricina asta. daca e sa fie...
crisis, chiar daca a devenit o rutina pt. tine, eu sa stii ca-ti tin pumnii pt poimaine.
va pup pe toate!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
simi77 spune:
Chiar nu stiu ce cum ar fi fost fara voi.Va multumesc din suflet fetelor.Am hotarat cu sotul meu sa mergem mai depate pentru ca eu totusi vroiam sa ma opresc.Am obosit.Ma crede-ti?
De maine incept iar tratamentul:
- marti ,miercuri si joi cate 2 fiole de menogon
- joi si vineri numai 1 fiola de menogon
Vin duminica la Bucuresti pentru eco.Dupa tratamentul acesta d-na dr spune ca ar trebui sa am mai multi foliculi pentru ca la ultima IA am avut doar doi.
CRIS SA FIE CU NOROC IA NR 3.
bibos spune:
Fetelor, imi pare rau dar nu am vesti bune.![]()
Sunt ziua 10 dupa inseminare si au venit rushii...singura speranta care o mai am luna asta e sa fie rushi peste sarcina ...mai rar dar se mai intampla...pe joi am sa-mi fac un test de sarcina, macar sa fiu sigura de-o treaba...
Nu sunt asa dezamagita pentru ca a fost prima inseminare...
Le tin pumnii fetelor care inca mai asteapta si celor care nu sa nu fie triste pentru ca atunci cand te astepti mai putin vine bucuria..
eva-maria spune:
bibos: e prea devreme pt. rusi in ziua 10 dupa inseminare, cred ca e sangerare de la nidatie (parca eu stiu ca poate avea loc intre 7-11 zile). tu iei utrogestan? fa-ti repede un beta hcg, s-ar putea sa ai un bebic!!!
simi77: e f. bine ca o sa faci injectii, rezultatele sunt mult mai bune, asa am inteles de la dr. iti tin pumnii stransi sa reusesti!!!
andriushca: iti multumesc pt. incurajari, sper si eu sa fie endo destul de bun sa se cuibareasca bebe. acum cum o vrea Dumnezeu!!!
crisis 81: bafta la a 3-a inseminare!!! sa stii ca sansele se maresc cu fiecare inseminare facuta!!!