Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Etra spune:

Eva, ai facut IA? Cum a fost? Ce valori bune ai avut! Sa stii ca azi m-am gandit la tine!
Ali, ce mai faci? Am vazut ca si tu esti din Sibiu! Mergi tot la dr. Chicea, nu? Cum ti se pare? Ce planuri ai in continuare, mai faci IA?
Eu astept, azi e z15 si am mai observat o mica pata galbuie da dimineata, in rest nici un simptom deosebit. Ce grea e asteptarea asta...
Andreea, tu mai faci IA luna viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

crisis, ce tare ai fost cu tratamentul lunar care in final poate avea ca efect final o sarcina. asta ar trebui sa fie definitia inseminarii si sa o postam pe prima pagina!
da, astept si nu prea, sa treaca timpul, sa ne "vindecam" de boala care ne-a cuprins. am fost bolnavi in ultima vreme. bolnavi de disperare. ajunsesem sa ne traim viata in clinci si in spitale. eu una m-am saturat.
Etra, nu stiu...
va citesc in contiunare, va pup, va sustin si daca am ceva demn de semnalat, am sa va spun.

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianca spune:

multumesc eva pentru urari. Iti doresc si tie sa fii cat mai curand gravidutza. De asemenea si celorlate fete, la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianca spune:

pentru Etra: Suntem amandoua din Sibiu si pacientele dr. Chicea. Putem vorbi mai amanuntit? Putem lua legatura si altfel, messenger, email? Eu sunt o mai veche aspiranta, de 4 ani la statutul de gravidutza si deja trec la a doua stimulare cu menogon. De sambata urmatoare.
pentru toate fetele: succese la toate fetele si cat mai curand un

Mergi la inceput

Eva, ne tii in suspans?Cum a fost?
cristianca, vezi mail!Text
Fetelor, eu sunt in z16 si astept...astept...nici un simptom
Nu mai am rabdare pana in 12 august, ce sa fac, asa-i prima IA, imi fac tot felul de ganduri,desi mi-am propus sa ma detasez pe cat posibil.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by Etra

Ali, ce mai faci? Am vazut ca si tu esti din Sibiu! Mergi tot la dr. Chicea
Etra

Am facut 2 IA la Sibiu la dr Chicea.Apoi am facut una la Giulesti.Nici o reusita.Acum o sa merg la Cluj pentru urmatoarea IA.E si mai ieftin ...si aproape de noi.
Din pacate una dintre problemele e marimea endometrului si dr Chicea nu a tinut cont de asta.Asa ca am considerat ca e bine sa ma mut la altcineva.
Acum om trai si om vedea ce va fi.
Succes tuturor.

ali

Mergi la inceput

Ce faceti, fetelor?Cam liniste pe-aici!
Cine mai numara zilele ca mine?
Eva, tu?
Eu, z 17 nu mai am nici o scurgere, nimic.Dar am, in schimb, o buta asa de umflata, parca as avea o bila in ea.
Ali, stii cumva cam cat costa o IA la Cluj?M-ar interesa si pe mine daca aici nu obtin rezultate si, mai ales, daca zici ca e mai ieftin.Daca nu rezolv nimic aici, mai incerc o data, mi-am facut programare in 4 sept.Apoi, m-as duce si eu la Cluj.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

da, cam liniste, ajunge subiectul incet-incet pe pag. 3, aveti grija.
asa ca, fetelor care aveti ce ne anunta, va rugam nu ne lasati de izbeliste. pupici

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

asteptand o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Buna fetelor....
Ziua 8 de la inseminare , am ceva scurgeri si sani durerosi ..dar asa e la mine inainte sa vina rushii ..temperatura 36.8 ...nu-mi pun sperante ...
Fetelor care ati mai facut inseminare recent macar una sa reuseasca si va da speranta tuturor...
Sotul meu zice ca sunt ..ca nu am chef de dragoste cu el..si chiar daca am facut-o m-a durut am avut o senzatie nasoala rau inauntru ..asta ceva neobisnuit
si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Te rog sa ma scuzi Kittyke ca nu ti-am raspuns mai devreme.
Eu cred ca trebuie sa suni la clinica si sa intrebi(021/3263997).

Mergi la inceput