Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Bravo Eva-maria. Super tari valorile. Sa dea DD sa se prinda si sa-ti indeplineasca visul.
Eu sunt foarte bine dispusa astazi. Am prestat aseara dar de data asta cu o imensa placere. Pentru ca fiind z4 nu aveam de ce sa ma gandesc la si mai eram si dupa o perioada mare de abstinenta (cam de la ultima IAS) pentru ca daca am fost bolnava si prin spital numai chef de n-am avut.
Intr-adevar e o diferenta intre a face dragoste in perioada nefertila si a face in perioada fertila. La mine cel putin exista diferenta. Si sa stiti ca nu numai eu ma gandesc la in perioada fertila. Si sotul meu la fel.
Nu pot sa nu ma gadesc. Puteam mai demult, dar acum ... e foarte greu.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

andriushca, crisis 81: multumesc mult fetelor pt. incurajari, sper sa fie cu ochisori ca imi doresc mai mult decat orice pe lumea asta!!!
eu am luat 5 pastilute de ova-mit si am facut in paralel si 4 injectii cu Puregon. reactiile au fost destul de dure: greturi, dureri de cap si de burta, dar a meritat. chiar acum dupa ce am mancat mi-am facut o citronada cu lamaie ca tot ma mai incearca greata. si am si mucus mult, parca as fi o fantana arteziana.
dr. mi-a spus ca o sa ma simt f.f. rau dupa pregnyl (ca o femeie gravi), dar sa nu ma panichez. de asta si o sa stau acasa ca sa ma tratez daca o fi nevoie.

Va pup si mai vorbim saptamana viitoare.

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Etra spune:

Eva, Andreea, va multumesc pentru incurajari!
Andreea, eu, cand am auzit ieri cat am de platit, am avut un soc.E drept ca n-am intrebat inainte cat costa, m-am luat dupa spusele unei fete, care zicea ca va fi aprox. 3 mil.Credeam si eu, ca si tine, ca in pretul inseminarii intra si prepararea spermei.
In fine, astea sunt preturile la Polisano in Sibiu, noroc ca am luat eu mai multi bani de-acasa ca daca ma luam dupa barbatel mergeam cu vreo 5 mil. !!!Da'poate-o fi cu ochi!!!
Eva, mult, mult noroc maine, o sa ma gandesc la tine!Apropo, sa stii ca eu nu am avut reactii asa urate de la pregnyl, doar usoare stari de greata si ceva-ceva sani intariti!
La mine azi e z14, prima dupa IA si am mai avut si azi o pata maronie ( mica ).Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Simi 77
As avea o intrebare pentru tine , poate ma poti ajuta. Am facut al 3-lea IAs la Giulesti dar daca nu reusesc nu pot sa ma duc si in august pentru ca este inchis. Daca am toate analizele si vreau numai un eco si o inseminare oare ma primesc la clinica? Trebuie sa fiu neaparat pacienta doctorului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amulis spune:

buna fetele, sunt mai noua pe acest forum si mai ales pe acest subiect.Nu va retin mult. Careva din voi, la care problema este a sotului, v-ati gandit la IA cu donator?
In afara de CLuj, se mai face undeva?, Cum este?
merci. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Fetelor!lamarit-ma si pe mine...Au trecut 5 zile de la inseminare si am facut 2 teste de sarcina tipuri diferite si au auiesit pozitiv dar cineva mi-a zis ca daca am facut injectie dupa inseminare de la aia pot iesi pozitiv.Voi ce credeti?Cele care ati mai facut inseminare si teste dupa...cum e??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Bibos, eu stiu ca 14 zile de cand se face injectia pentru spargerea foliculilor poate influenta rezultatul testului.
CE nu pricep e de ce ai facut atat de repede testul? TEstul se face cel mai repede la 14 zile de IA sau in prima zi de intarziere.
Inteleg ca esti foarte nerabdatoare.E prima IA? Doamne ajuta sa reusesti sa nu mai treci prin altele.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by bibos

Fetelor!lamarit-ma si pe mine...Au trecut 5 zile de la inseminare si am facut 2 teste de sarcina tipuri diferite si au auiesit pozitiv dar cineva mi-a zis ca daca am facut injectie dupa inseminare de la aia pot iesi pozitiv.Voi ce credeti?Cele care ati mai facut inseminare si teste dupa...cum e??

intr-adevar, bibos, de la pregnyl se pozitiveaza testul de sarcina. pregnylyl contine hormon de la femeile gravide din cate stiu. trb sa treaca 14 zile ca sa nu-ti dea erori testul. dar vorba lui ali, de ce l-ai facut atat de devreme?

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Mersi fetelor ca mi-ati raspuns asa repede !!
sunt la prima inseminare si nu am rabdare deloccccccc....ma apucasera si palpitatiile cand am vazut 2 liniute....si mai e o chestie eu am ciclu la 24-25 zile si m-am gandit ca poate poate iese...Nu stiu exact daca injectia a fost cu pregnyl ca nu mi-a spus doctorul dar o prietena japonezoaica care stie de treburile astea mi-a zis ca daca injectia am facu-to dupa inseminare e injectie cu utrogestan...Nu stiu ce sa mai cred , oricum ma intelegeti ca sunt narabdatoare ..asta e ..prima inseminare te da peste cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Bibos asa am patit eu la prima IAS cu bHCG din sange. M-am dus prima oara si era peste 1 (dar era prea devreme) si nu mai puteam de fericire. Si dupa doua zile l-am repetat si am plans pana am adormit, m-am trezit si iar am plans si asa am tinut-o vre-o trei zile. Sa ti cont ca inseminariele au putine sanse de reusita si linistestete ca asa iti cresti sansele.
andriushca tu ce mai faci? Astepti? Eu pe 8 ma duc la IAS3, dar deja e o formalitate. Ii spun eu "un tratament lunar" care pana la urma va duce la sarcina.
Pupici pentru toate fetele!

Cristina

Mergi la inceput