Durerea unei pierderi de sarcina (31)
Raspunsuri - Pagina 25
Michelle81 spune:
Irda-figura esti am ras citind mesajul tau,cat am bucur sa te aud din nou glumind!Te rog sa nu ne mai parasesti!
Musettepink-e bine sa vorbesti despre ceea ce simti,eu nu inteleg nici acum cum ma-u suportat fetele,eram atat de deprimata nu mai vroiam nimik,viata nu mai avea sens,plangeam mereu si nu mai vroiam sa incerc din nou...ai sa vezi cate de minuante sunt fetele si cum te vom ajuta toata asa cum vom putea.
Blueeyes-bine ai revenit din concediu!!!!A cata zi esti?sper ca ati profitat de perioada fertila si de relaxare din plin,abia astept sa ne dai vestea cea mare!
L5845-unde esti?
Lauraioana-am mai spus.-o si o repet nu imi vine sa cred cat de repede a zburat timpul,imediat ai 20 de saptamani,bravo,de data asta va fii bine!!!Cat ma bucur pentru tine,stiu cat te-ai chinuit si cat de mult ti-ai dorit!sarcina usoara in continuare!
Joahnnatu esti urmatoarea dupa Crsitina-ana,ce frumos este cand vad atatea cazuri fericite!
jojo-miha-cum mai esti?cum e puisorul?
Critina26-ce mai faci?
Flavia-cum a fost la doctor?Ce a spus?A luat David in greutate?Ti-a dat ceva mai bun sa iti treaca iritatia de la sani?Te astept sa ne spui cum a fost la doctor!Ma tot uit la pozele tale ce puisori frumosi,dulci ai!Sa creasca mari si sanatosi si sa asculte de mama!
Teo2rina-ma bucur ca ti-ai vazut samburelul,nu e problema ca e mai marisor poate ai ovulat mai devreme!bine ca e totul in regula,in legatura cu inocenta primei sarcini e clar ca nu o vom mai avea nicioadata...din pacate!
Remaliss-te rog ia-ti concediu ca nu ai voie sa te enervezi deloc mai ales in primele luni de sarcina,te rog eu stai mai mult in pat si relaxaeaza-te!ai grija de tine!
C.myry-ma bucur ca tia- venit primul cm luna viitoare poti incerca din nou,vom fii alaturi de tine!
Cristina-ana-curaj draguta va fii bine!abia astept sa aud ca ai nascut!Nastere usoara si bebik sanatos si grasunel!
irinabobe spune:
Cristina hai tine-te tare ca poti. hai ca mai ai un pic si vii sa ne spui ca bebita iti mananca toata tzitzi de foame. daca vrei mai da-ne si nous putin din durere ca suntem multe si nu revine pre mult la fiecare. hai ca deabia mai asteptam un bebelas aici.
Michelle nici eu nu am facut analizele genetice din aceleasi motive, daca e ceva naspa nu se poate remedia oricum, iar daca se face o greseala de laborator o iau razna de pomana. nu ai intrebat daca analiza proasta de la glanda ar putea avea ceva cu pierderea sarcinilor?
myry primul cm dupa chiuretaj e diferit asa ca nu iti face probleme bine ca a venit.
remaliss fii optimista nu il supara pe bebe acu. ai grija de tine si du-te la dr. eu saptamana viitoare cred ca ajung pana la timisoara daca vrei poate ne vedem.
irda ce faci speli vasele? hai lasa-le acolo ca se duse caldura.
Laura Ioana spune:
Hai, Cristina! Hai, Cristina!
Nastere usoara ca fulgul si bebe sanatos tun
Nu-ti fie teama, suntem toate aici si ne gandim la tine, iti transmitem energie pozitiva si putere
Michelle chiar ca trece repede timpul, nu-mi vine sa cred
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Michelle81 spune:
Irinabobe-i-am pus doctoritei o gramada de intrebari ieri.NU NU are nici o legatura cu pierderea sarcinilor acest rezultat de la tiroida.aceasta valoare este normala(2,5) nu este peste limita insa pentru cineva care incearca sa faca un copil este putin crescuta si de aceea raman mai greu.Daca sunt deja gravida nu reprezinta deloc un pericol si nici nu mai trebuie sa merg la eco,ci aceasta valoare ma impiedica putin sa raman repede gravida,nu e nimik grav.
Michelle81 spune:
Oana-Oana26-imi pare atat de rausa aud prin cate ai trecut saracuta de tine!sunt sigura ca vom primi o bucurie inzecita pe cat am suferit toate fetele!!eu azi sunt deprimata rau azi sunt noua luni de cand am nascut.o si am vazut-o pe micuta noastra...imi lipseste atat de mult,atat imi doresc sa fii putut face ceva sa schimb schimb ceea ce s.a intamplat dar stiu ca nu pot din pacate...trebuie da privim inainte desi e incredibil de greu...dar trebuie!!!altfel ne vom imbolnavi psihic si atunci suntem pierdute nu ne mai poate ajuta nimeni...eu am fost la un pas de a o lua razna...
Laura Ioana spune:
Michelle te strang tare, tare in brate ca sa mai uiti de durere. Incearca sa te gandesti numai la viitor, evita sa-ti amintesti ce te doare, stiu ca-i cel mai greu lucru din lume, dar numai asa putem merge mai departe! Va veni fericirea si la tine, trebuie daor sa ai rabdare, ai sa vezi! Esti o fata mult prea sufletista ca sa nu fii fericita cat de curand. O meriti din plin, sa stii
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Michelle te strang tare, tare in brate ca sa mai uiti de durere. Incearca sa te gandesti numai la viitor, evita sa-ti amintesti ce te doare, stiu ca-i cel mai greu lucru din lume, dar numai asa putem merge mai departe! Va veni fericirea si la tine, trebuie daor sa ai rabdare, ai sa vezi! Esti o fata mult prea sufletista ca sa nu fii fericita cat de curand. O meriti din plin, sa stii
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
M-au dat lacrimile citind mesajul tau
anasia spune:
fetelor, va anunt ca, cristina ana este pe ultima suta de metri, avea dilatatie 6 cand a ajuns la spital, i-au pus epidurala si oxitocina, asa ca, mai are putin; HAI CRISTINA ANA
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica
Michelle81 spune:
O Crsitinuta draga nu mai ai mult,capul sus si curaj,mai ai atat de putin si iti tii puiutul mult asteptat in brate!Hai ac am emotii!!!Hai Cristina draga fata luptatoare si curajoasa!!!Nastere usoara si abia asteptam sa auzim ca ai nascut si ce nume ai ales puisorului tau!!!Nastere usoara!!!
anasia-multumim de mesaj!