Durerea unei pierderi de sarcina (31)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle iti tin pumnii sa fii graviduta! Abia astept sa faci testul peste cateva zile Cupilu' meu e bine, mai mergem la eco de acum la 20 de saptamani, cand merg in Bucuresti pt morfologie de trim II. Inca nu simt miscarile cat mi-as dori, dar de acum ar trebui sa ma inghesuie mai des

Remaliss ai inceput sa iei un tratament, ceva? Iei no-spa cand te doare burtica? Neaparat sa iei (se pot lua pana la 6/zi) si nu mai gandi negativ! Multa sanatate!

Cristina Ana, iubita, sigur nu vei naste acasa! Chemi salvarea, in caz de ceva! Ai sa vezi ca totul va decurge asa cum ai planuit! Iti face anestezie epidurala?

Irda si pt gaza mica

Flavia ce ma necajesc cand citesc ca tot ai dureri atat de mari! Esti foarte ambitioasa si curajoasa ca nu ai renuntat la alaptatul strumfului cel mic Ai incercat sa te dai cu laptic de-al tau? Cica are un foarte bun rol cicatrizant.

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetele mele dragi!
Mi-a fost foarte dor de voi,nu a fost zi in care sa nu ma gandesc la voi!Cum am ajuns am intrat pe forum sa vad daca a nascut Cristina, dar vad ca bebe scump se cam lasa asteptat!Ma bucur ca pot sa iti fac si eu galerie!
Acum am ajuns acasa si sunt franta de oboseala,vad ca am mult de recuperat pt ca ati fost foarte harnicute!Promit sa citesc tot!

Se pare ca s-a cam incins atmosfera la subiectul nostru si imi pare tare rau dar pana la urma conteaza ca sunteti tot aici si asa va fi si de acum incolo!

Va pe toate si "vorbim" maine!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus bine ai revenit! Sper ca te-ai distrat si ca ai profitat la maxim de perioada fertila Astept sa ne povestesti tot, tot (de fapt nu chiar tot ).

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

multi de tot, dragelor, si scuze de lipsa. am fost azi la eco si sunt linistita ca e bine, e cam mare bebe, cu o saptamana in plus ca si marime. era cam rusinos, se plimba, se ascundea de eco, am fost fericita si sunt, dar nu mai e nimic din inocenta de la primele sarcini. ma bucur ca e totul bine, Doamne ajuta si la voi sa fie, dar simt ca dupa atata chin si suferinta parca ni se cuvine. imi cer scuze ca nu va scriu mai mult dar sunt franta de oboseala.

Marina, o in 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu azi-noapte am eliminat dopul si am avut si contractii dureroase dar neregulate (care acum s-au oprit ), asa ca plec spre spital. Daca e sa nasc, va anunt! Mi-e frica rau!!!!!!!
Mirelus, bine ai venit de la mare!!!! Vezi, te-am asteptat, n-am nascut fara tine!
Michelle, ma bucur mult ca analizele sunt bune. Cu tiroida nu te speria, ca se rezolva, nu e grav!
Gata, ma duc sa fac un dus si plec! Sper sa nu ma trimita inapoi acasa! (decat cu bebe in brate)

Cristina, 38+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

CristinaAna-iti doresc din tot sufletul o nastere foarte usoara usoara si sa nu iti fie frica ,ne gandim toate te la tine si iti tinem pumnii!!!Nastere usoara si un bebik sanatos!!!

Fetelor TREZIREA haideti la galerie ca mai e un pik si naste CRISTINUTA!!!!!

Numai bine draga mea sa treci usor si fara dureri mari!!!Nastere usoara draga mea.Fara frica CURAJOASA noastra,ai trecut peste ce a fost mai greu,ai reusit sa infrunti frica noua luni de zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata prietene dragi!
O sa incep cu galeria pt cristina ana sa nasti usor si sa fie bebelul perfect!!!!!!
Michelle81 ma bucur sa aud ca analizele au iesit bine, simt ca toate eforturile o sa-ti fie rasplatite cu doua liniute.Tin pumnii stransi pt test!
Irda multumesc pt gandurile bune si cred ca de cum o sa am cele doua liniute o sa merg repede la doctor pt tratamentul de sustinere,sper din tot sufletul sa aiba efect.oricum o sa incep sa iau progesteron pt ca eu cred ca am o insuficienta de progesteron si de aceea am pierdut bebelul.
remaliss succes in continuare, sa te ajute Dumnezeu sa nu ai probleme cu puiul tau!
C myry nu cred a trebuie sa e ingrijorezi in privinta cm-ului,din cauza chiretajului se poate modifica cantitatea si culoare lui.Si eu am avut nevoie de chiuretaj si cand mi-a venit a avut un flux foarte mare lucru neobisnuit la mine.Nu te ingrijora si apuca-te de treaba!
Alinuschasi eu am avut o perioada proasta si cu bebelul si cu serviciul si cu mai multe dar nu trebuie sa ne dam batute,o sa iasa soarele si pe strada noastra!
Despre mine ce sa va spun,astept cu nerabdare perioada fertila care sper eu sa se finalizeze cu doua liniute,ceea ce doresc tuturora.
Va pupic pe fiecare in parte si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am gresit smileurile pt galeria cristinei ana,rectific

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Cristina Ana iti doresc din tot sufletul sa ai cea mai usoara nastere, si sa fiti sanatosi amandoi. Nu trebuie sa-ti fie frica, ai fost foarte curajoasa 9 luni de zile, mai ai un pic. Te pup si ma gandesc la tine tot timpul. Hai curaj ca o sa fie bine, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Atunci vin si eu Cristina cu galeria.

Toate gandurile mele se indreapta spre voi, abia astept sa dai vestea mare. Sa ai o nastere de 5 minute si un bb sanataos, mancacios si somnoros
Sunt foarte emotionata, cred ca voi sta cu mana pe F5.

tuturor viitoarelor mamici

PS. Michelle - Doamne ajuta sa vedem cele II

PPS. De Chantal ce mai stiti, oare e bine ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput