Durerea unei pierderi de sarcina (31)
Raspunsuri - Pagina 26
musettepink spune:
Hai Cristina Ana vine!!!!!!!
Michelle nu fi trista,o sa iasa soarele si pentru noi,toate o sa devenim mamici mai devreme su mai tarziu.Stiu ca nu vei putea uita niciodata prin ce ai trecut dar asa e viata.Acum gandestete ca poate o sa vezi cele 2 liniute!!!!!!!!!Cand faci testul?
Alinuscha am vazut pe prima pagina ca ai pierdut bebelul in data de 20.06.2007 iar eu am l-am pierdut pe 21.06.2007.Stiu ca mi-ai zis ca aproape in acelasi timp dar nu m-am gandit ca chiar atat de aproape.Poate o sa devenim mamici tot asa la distanta de o zi.Ar fii super!
Mirabelac spune:
Va salut fetelor!
Sunt o mamica cu bb de 10 luni, va citesc de foarte mult timp, nu v-am scris niciodata pt. ca v-am descoperit dupa ce am ramas din nou insarcinata, am pierdut si eu o sarcina (oprita in evolutie la 11 sapt.), sunt foarte multe de spus pe tema asta... eu am intrat insa sa va incurajez si sa va spun sa nu va pierdeti speranta, Dzeu are pregatit pt. noi intotdeauna si bune si rele, cu multa rugaciune si incredere o sa va vedeti bblushul mult dorit, eu chiar nu credeam ca voi ajunge sa-l tin in brate (sunt o pesimista de felul meu) insa totul a fost bine pana la urma dar cu multe sacrificii.
Foarte singura si suparata m-am simtit in cei 2 ani cand cautam o cauza pt. pierderea sarcinii, cu sotul nu vorbeam pt. ca ne durea prea tare, mi-ar fi prins foarte bine sa stiu ca pot discuta cu persoane care au aceeasi problema ca si mine, pe parcursul sarcinii va citeam cu frica in san si cu gandul ca oricand se poate intampla ceva rau... oricum nu poti fi linistita cand incerci din nou dar Dzeu ne da putere sa trecem peste toate, indiferent cate sacrificii ni se cer pt. asta.
Daca va pot fi de ajutor cu unele informatii, mi-ar face placere sa va ajut cu mare drag, am citit pe aici ca nu se gaseste Gravibinon, mie mi-au ramas cateva fiole, nu stiu cate si ce valabilitate mai au, ma uit si va spun, daca doreste cineva sa-mi spuna, cu mare drag vi le ofer, mi-au fost de un real ajutor.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si putere sufleteasca!
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
jojo_miha spune:
Cristina iti doresc o nastere usoara !Si sa nu-ti fie frica ,sa te bucuri ca in sfarsit veti face cunostinta cu bebe.
Mihaela 28+
jojo_miha spune:
Michelle eu incerc sa ma controlez sa nu ma mai stresez ca daca sunt stresata nu misca fetita,asa ca ma rog la Dumnezeu ca pana pe 6 sa faca o minune si sa fie rezultatul bun.
Stiu ca este greu cand ne gandim la ingerasii nostri,si pt noi data de 30 e mereu una ...........ii aprindem lumanarii si impartim,dar cum ai zis si tu trebuie sa mergem inainte,asta nu inseamna ca cineva ne poate opri sa nu ne plangem copii,dar nu trebuie sa lasam durerea sa ne invinga.
Cele care nu sunt inca insarcinate sa nu creada ca noua ne este mai usor,pe langa faptul ca ne doare pt ingerasii plecati la ceruri ne este teama de un nou esec,sau cel putin eu una asa sunt,la inceput ca nu voi reusi cu tensiunea,apoi ca am toxoplamsa,acum ca am ce naiba am,si uite asa un stres continuu de te zapacesti psihic ,de nu mai esti bun de nimic.
Mihaela 28+
Michelle81 spune:
Musettepink-asa este intr-o zi va rasari soarele si la noi...ceea ce s-a intamplat nu voi uita niciodata,este imposibil...mi-am vazut fetita si nu voi uita niciodata,corpusorul ei micut si cum arata de parca ar fi dormit,cum as fi vrut sa o trezesc sa ii spun ca o iubesc sa ii aud plansul...of e asa de greu dar merg inainte...suferinta e mare,nu m-am gandit niciodata ca voi trece prin asa ceva,eu care nu am avut niciodata probleme de sanatate...O sa fie bine imi spun asta mereu,o sa fie bine!
jojomiha-draga mea am sa iti tin pumnii sa fie rezultatele bune sa poti sta si tu putin linistita.Nu stiu cum se pune un carucior la semnatura te-as ajuta cu drag.
Mirabelac-felicitari pentru baietel...este frumos gestul tau de a te gandi la noi si de a ajuta fetele care au nevoie de acel medicament!
ada_b spune:
Cristiana_ana a nascut un baietel frumos si sanatos.
Si va pupa pe toate!
Cu detalii, mai tarziu....
FELICITARI CRISTINA!!!!!!!!!!!
irinabobe spune:
FELICITARI CRISTINA. SA ITI TRAIASCA SI SA ITI UMPLE VIATA DE BUCURII!! ASTEPTAM POZE
Michelle81 spune:
Crsitina_ana-Felicitari din tot sufletul!!!!Ce frumos....ai reusit,esti cu puiutul sanatos in brate!felicitari!asteptam primele poze si iti doresc refacere cat mai rapida!Felicitari
cristy74 spune:
Cristina Ana felicitari din suflet. Ma bucur asa de mult pentru tine, in sfarsit s-a implinit visul tau. Iti doresc refacere cat mai rapida si bebe sa fie sanatos si mancacios. Si abia asteptam poze.
Pupici,
Cristina