Durerea unei pierderi de sarcina (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

KITZY, stiu ca e teribil de greu sa treci prin asta, sa te trezesti intr-o zi cu crampe si sangerari...nu ar fi oare bine sa te vada un medic? Mi se pare ca pana joi e prea mult sa stai asa...pot fi multe cauze, poate un hematom care se elimina sau o congestie, de aceea cred ca o parere in plus te-ar ajuta sa te linistesti. Ma rog sa fie bine!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Michelle nu mai gandi asa ,fi optimista sunt sigura ca nu este departe ziua in care iti vei tine comoara la piept,e normal sa-ti fie teama dar speranta va invinge teama ,sunt sigura.Nu va fi deloc usor,si eu am inima cat un purice si mi s-a pus sa nu mai fiu asa stresata ,nu mai misca bebe atat de des,il simt jos si foarte incet.Maine dimineata ma duc sa-mi fac analiza pt factorul v si timp de doua saptamani nu stiu cum voi face sa nu ma gandesc la rezultat.
Azi am facut curatenie prin casa ,m-am gandit ca unde am lenevit asa in astea doua zile a dormit si bebita si ca daca voi face efort o obosesc dar tot incet misca.
Am cautat nume de fetite pana acum si cred ca va ramane Theodora (dar de la Dumnezeu)Natalia sa vedem ce va zice si sotul,el era convins ca este un Andrei,a zis ca tote fetitele noastre nu au vrut sa vina acasa.
Nu stiu cine a scris"daca iti doresti cu adevarat un lucru,tot Universul lupta pentru implinirea visului tau" si cu ajutorul lui Dumnezeu sunt convinsa ca vom reusi toate.Ce tare sunt, ma incurajez singura.

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Kitzy-am citit ca ai scris la "aspirante" ca ai eliminat ca un tesut,te rog nu mai sta si dute la doctor,nu e bine sa stai asa ,imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, tuturor!

Am vazut ca Jocelyn nu mai e pe lista. N-am intrebat-o daca doreste sa mai fie aici, probabil ca nu, atata timp cat are contul inchis... N-am mai intrat de ceva timp pe net, asa ca va anunt pe cele care o cunoasteti ca a nascut la 15.07. o fetita, Alise, foarte frumoasa si sanatoasa!

Ioana
9+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

BalMascat-poate te-ar ajuta mai mult sa ne scrii despre ceea ce simti.Imi pare rau ca si tu ai trecut prin aceasta tragedie!
Remaliss-cat ma bucur ca esti gravidutza,iti doresc din toata inima o sarcina usoara si un bebik sanatos!Stiu ca stresul nu ajuta deloc dar nu pot controla ce simt:supararea ca nu mai raman odata gravida,frica ca se va repeta probleme,frica de tot,nu stiu,ma speriu acum atat de usor,NIMIK nu mai este ca inainte,totul este altfel...
Oana-oana26-e greu si stii si tu atat de bine din pacate...peste tot sunt copilasi,nu pot sa ma gandesc la altceva,parca viata mea s-a oprit in loc,lunile trec si simt ca nu le mai traiesc,sunt inca tanara,la varsta mea ar trebui sa fiu plina de viata dar nu mai sunt asa...mereu astept si sper sa vad testul pozitiv desi stiu ca nu ma voi putea bucura pe deplin ca va fi acea frica imensa in suflet,imi va frica in fiecare minut,de cate ori ma voi duce la baie imi va tremura inima ca nu cumva sa gasesc pete de sange,apoi la fiecare control voi fii atat de nelinistita...Nu voi uita nicioadata ce am simtit cand mi-a dat doctorul vestea in saptamana 17 ca fetita e bolnava(ma dusesem la control atat de fericita,atat de linistita) si apoi cele 7 saptamani de controale,analize,medici si umblat peste tot,de speranta...cat am imbatranit in acele saptamani...mi-era ciuda pe lumea de afara care zambea era fericita iar eu eram cu un "cutit"in inima,neputincioasa...nu puteam face nimik decat sa astept...Pur si simplu nu este drept!

Mergi la inceput

Alinushca-nu pot sa imi iau acea doza de incredere pentru ca frica este mult prea mare...de doua ori mi-am pastrat incredere ca va fii bine si nu a fost!Cateodata ma gandesc ca lupta aceasta poate este in zadar...atat imi doresc sa vad acel test pozitiv dar sa fie totul bine,sa nasc un copilas sanatos!sunt o fata santoasa nu am avut niciodata probleme de ce trebuie sa ma chinui atat?Doi ani s-au dus si in acesti doi ani parca nu am trait,numai doctori si analize...Oare fac bine ca incerc din nou?ma supun unui risc atat de mare,unui stres psihic continuu...
Nu stiu ce sa iti spun despre intarzierea ciclului,eu cateodata am simptome cateva zile inainte de cm iar cateoadata doar cu o zi inainte de cm,si eu aveam un cm de exaxt 28 de zile inainte sa nasc iar acum tot in jur de 30-33,doctorita a zis ca nu e nici o problema,acum vezi si tu cum se prezinta saptamana asta,as vrea sa te ajut cu mai multe detalii insa nu pot pentru ca nu stiu,daca ma crezi nici nu mai stiu cum a fost cm dupa ce am pierdut prima sarcina,eram prea trista sa bag de seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

Kitzy-sincer imi pare rau.anul trecut am fost si eu in situatia ta nu sa putut face nimic desi am luat acelasi tratament ce il ei si tu.dupa toate astea sa oprit din evolutie.nu stiu nici azi cauza.de atunci nu am mai ramas.sa dea dumnezeu sa nu patesti ca mine e tragic.dute si la alti medici pana joi e mult.bafta

Mergi la inceput

Slimatei-draga ceea ce simti tu sunt sigur miscarile bebelui tau scump si eu tot asa simteam cand in stanga cand in dreapta cateodata misca de numa iar cand vroia taticul sa o simta se linistea si ne dadea cu greu o lovitura sa o simtim...stiu ca esti ingrijorata dar nu te las sa fii trista pentru ca nu e bine pentru copilasul tau din burtika,de data asta o sa fie bine!!Eu din pacate asa sunt,cad foarte des in butoi...plang zilnic si ascund ceea ce simt in fata sotului sa nu il mai trist din cauza mea...dar doare atat de tare ca uneori as vrea sa imi scot inima sa nu mai simt nimik ca nu mai pot!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by numeioana

Buna, tuturor!

Am vazut ca Jocelyn nu mai e pe lista. N-am intrebat-o daca doreste sa mai fie aici, probabil ca nu, atata timp cat are contul inchis... N-am mai intrat de ceva timp pe net, asa ca va anunt pe cele care o cunoasteti ca a nascut la 15.07. o fetita, Alise, foarte frumoasa si sanatoasa!

Ioana
9+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Multumim de veste,noi stiam deja,ti-a luat-o inainte.Ma bucur foarte mult pentru ea,sa ii creasca fetita mare si sanatoasa!Ea a fost data afara de pe lista nu stiu din ce motive,mie una mi-ar fi placut sa o mai vad scriind aici.
Felicitari pentru sarcina am vazut ca ai deja noua saptamani,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Felicitari inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am vb cu doctora, sangerarile si-au pierdut din intensitate, contractiile aproape inexistente acuma, maine ma duc la control. Sper sa nu apara ceva neprevazut la noapte, deocamdata ma simt bine, putin slabita.

Mergi la inceput