Durerea unei pierderi de sarcina (31)
Raspunsuri - Pagina 13
mav spune:
Laura, ar fi fost bine sa-i spui dr tau despre spasme.
Spasmofilia, numita si tetanie, apare atunci cand in organism este un continut scazut de microelemente, in special calciu si magneziu.
Oricat de incredibil ar parea, dupa ce singura mi-am dat seama ca asta ar putea fi problema, si sor-mea m-a sfatuit sa iau doza maxima de MgB6 (6-8tb/zi), si am luat deja 4 tablete azi, pana la ora asta, deja ma simt mai bine.
Cum dr Tutunaru imi recomandase MgB6 inca de la inceputul ultimei sarcinii (4 tb/zi), nu cred ca ar fi o problema daca ai lua si tu acum, in al 2-lea trimestru, daca zici ca ai ceva spasme. Dar cel mai bine, vorbeste cu dr tau, neaparat! Multa sanatate! Abia astept Craciunul si vestea minunata ca puisorul tau s-a nascut sanatos, ca sunteti bine si fericiti toti 3!!!
Edit: am uitat sa-ti spun, cand am fost internata, a fost mult mai grav decat acum, mi se inclesta gura, imi intepenisera mainile (ca niste ghiare de cocos) si picioarele, m-am speriat foarte tare (aveam vreo 21-22 de ani, eram singura acasa...). Dupa spitalizare am luat pt o perioada si vit D3... si n-am mai avut probleme pana acum.
In privinta hemoroizilor (care sunt dilatatii varicoase ale venelor hemoroidale), pt ca esti insarcinata, in principal, ai grija ce mananci, sa bei multe lichide si sa faci miscare. E cam rau acum, ca din cauza caldurii se produce vaso-dilatatie... dar o sa trecem noi cu bine si peste asta.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
jojo_miha spune:
Buna fetelor ,multumesc mult pentru incurajari,azi sunt mai bine dupa o noapte nedormita si cu tensiunea 14/9.Am citit si m-am mai documentat,in general daca ai sindromul antifosfolipidic nu ramai insarcinata dupa ce ai pierdut un bebelus si m-am convins cand doctora de la laboratorul unde voi face analizele m-a intrebat daca le fac pt infertilitate.Doctora la care am fost ieri nu e ginecologul meu ,am fost programata la un echograf mai performant pentru doppler,dar ginecologul meu m-a linistit azi,mi-a zis ca in prezent copilul este bine,e dezvoltat normal si ca nu voi face nici un tratament pana nu voi avea rezultatul analizei"factorul V".M-am mai relaxat un pic,dar asta nu inseamna ca am inima impacata.
Dupa ce am vb cu doctora am fost la mama si am mancat un ardei umplut,apoi am fost la o inmormantare la o matusa de-a sotului si la pomana am mancat de la aperitiv pana la cozonac(3 felii) si am pus si sare si ma certa sotul dar nu l-am ascultat,in concluzie azi am fost nesimtita ,cred ca am pus 2kg iar acum plesnesc.Astept sa vina sotul sa mergem sa ne plimbam pe malul marii sa vad cum este apa,ca de doi ani nu am intrat si eu in mare.
Michelle multumesc mult iubita pt mesaj.
Ma rog si vreau sa cred ca va fi bine si nu vreau sa ma gandesc la nimic rau si nu mai ma razbun mancand ca e tare rau,plesnesc!!!!!!!!!!!!!
Mihaela 27+
Michelle81 spune:
Buna fetelor.nu ma pot abtine sa nu spun si eu cateva cuvinte!sunt intru totul deacord cu Flavia si nu pot intelege de ce un an si ceva de cand sunt pe acest forum nu a venit nimeni sa ne spuna ca necesita schimbari de titlu,ca postarile noastre nu se potrivesc sau ce mai stiu eu!eu sunt contra schimbarilor,eu vreau sa fie ca inainte si fara sa stau cu teama ca postarile mele nu isi au locul aici sau sa ma gandesc ca titlul ar trebui schimbat!Noi suntem destul de triste,nu mai avem puterea sa ne certam pentru nici o tema,eu nu cred ca omoram pe nimeni daca ramanem ca inainte!eu am sa continui sa scriu aici la fel ca inainte si nici nu vreau sa schimbam numele pentru ca daca acest titlu nu ar fi fost asa nu as fii intrat la urma urmei titlul este ceea ce avem in comun toate fetele,durerea pierderii unei sarcini pe care o avem in suflet,indiferent de genul postarilor noastre!
Michelle81 spune:
Pepsi-iti multumesc pentru mail,esti draguta ca iti faci mereu griji pentru mine!ai simtit bine,nu m-am mai simtit in largul meu sa scriu insa m-ati convins sa nu ma las asa,asa ca voi scrie in continuare si sper sa nu supar pe nimeni.Pe mine voi m-ati ajutat atat de mult,fara voi as fi fost pierduta sincer...Ce frumoase sunt pozele de la piscina,Dominik are zambetul tau,sunteti o familie atat de frumoasa si fericita!Sper din suflet sa iti treaca iritatia la sani si sa nu mai ai nimik...Cum e micutul DavidßS-a obisnuit Dominik cu el?Sper ca la control sa nu ii gaseasca nimik lui Dominik.este atat de mic si a fost asa de bolnavior saracutul de el!Ai mare grija de tine!Iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale!Esti atat de inteleapta,datorita tie inca scriem aici desi multora ne.-a venit sa renuntam dupa aceste discutii!Ti-am spus esti o mamica super si frumoasa si desteapta,sotul tau trebuie sa fie mandru sa aiba o asa femeie ca tine langa el,eu sunt fericita ca te cunosc!Cred ca si eu m-as fi speriat cand as fi vazut ca ii cade parul micutului insa stii ca primul par cade deci nu te speria!Te pup dulce!
Cristina_ana-iti multumesc pentru cuvintele tale esti o fata tare sufletista!Iti tin pumnii sa ai o sarcina cat mai usoara,sa iti revii repede si sa te vad din nou aici scriindu-ne cum e viata cu micutul tau scump!saracuta de tine ti-ai facut timp sa ne scrii desi esti acum pe ultima suta de metri,iti multumesc pentru tot ceea ce ai scris si am bucur sa aud ca nu vrei sa ne parasesti si asa este cui nu-i convina sa sara peste mesajele noastre!si tu esti o fata grozava care ne-ai scris tot timpul,iti multumesc pentru tot!Nastere usoara draga mea!!Chiar cine ne anunta cand nasti????
Oana-oana26-si eu fara acest fete as fi fost in prapastie,am fost rau de tot,nu am crezut ca voi putea lupta,dar fetele de aici mi-au dat curaj si speranta!Da atat de rau doare replica"lasa ca esti tanara mai poti face altul"e lipsita de inima....dar nu trebuie pusa la suflet,sunt multe persoane care nu ne inteleg care se gandesc ca pierderea unui copilas e suportata mai usor daca esti tanara dar nu e deloc asa...pe mine pierderea fetitei m-a maturizat atat de mult...O sa fie bine,numai ca drumul pana la visul nostru e mult mai greu...
Mav-draga mea nu ai suparat pe NICI UNA dintre noi cu mesajele tale,din contra ne-ai ajutat foarte mult si sa nu te gandesti sa nu mai scrii(asa cum ma hotarasem si eu)suntem un grup unit(unde-s noi puterea creste),si nu fii suparata te rog eu,nu are rost,pacat ca mi-am dat si eu seama de asta mai tarziu.Imi pare atat de rau ca nu te simti bine...
Danaangie-si eu m-am gandit la tine chiar daca nu ti-am scris mereu...nu cred ca pauza de forum te va ajuta dar tu stii mai bine,eu sper sa ne scrii in continuare!Si eu imi doresc foarte mult un copilas si ma gandesc in fiecare clipa,chiar prea mult...si lupt si cateodata simt ca nu mai pot si as renunta dar stiu ca nu as rezolva nimik cu asta.sper sa nu ne parasesti!Vai ce frumos ca v.au gasit motocicleta cat de mult am bucur,stiu ce trista erai cand v-au furat-o.Distractie placuta la mare!!
Andreea16-cu intarziere "la multi ani"cu ocazia aniversarii casatoriei,ce surpriza frumoasa ti-a pregatit sotul si mai ales si in perioada fertila(sigur a citit si sotul tau pe net ca e bine sa fii relaxata in perioada fertila),sper din suflet sa fie cu ochisori,sa ne dai vestea minunata in august!am vazut ca ti_ai amintit cat de pierduta eram si nu vroiam sa aud sa incerc din nou,cum nu mai conta nimik pentru mine,datorita voua sunt aici si va multumesc din suflet!
Madlen- e de inteles ca in toata "cearta"asta nici nu ti-a venit sa ne mai prea scrii despre tine,dar hai te rog scrie-ne,daca vrei sa stim ceea ce simti...
Alinushca-imi pare rau ca testul a fost negativ...in a cata zi esti?imi pare rau ca ai probleme cu hemoroizii,sper sa se rezolve cat mai repede te cred ca iti este groaza de doctor...sper ca analizele care ti le-a dat sa iasa toate bune si sa fii sanatoasa tun!
C-miry-asa am fost si eu,nici prin cap nu mi-a trecut sa mai incerc sa fac un copilas,m-am gandit de doua ori mi s-a intamplat tragedia atunci e clar ca nu voi ajunge niciodata sa imi tin copilasul sanatos in brate,dar vazand cazurile fericite de aici mi-am recapatat si eu speranta,si sa stii ca si mie imi era ciuda pe gravidutze si mi-as fi dorit sa fiu eu in locul lor dar acum ssper din suflet ca in curand voi trai si eu aceasta bucurie!
Remaliss-draga mea nu te-am dat nici eu nici fetele deoparte,noi raspundem mai des celor care scriu des,cele care nu prea scriu ne gandim ca au nevoie de o pauza ca nu vor sa fie deranjate....cu cat scrii mai des cu atat primesti mai multe raspunsuri!eu te felicit inca o data pentru samburelul din burtika sper sa iei cu tine multe fete de aici(printre care si pe mine)!
Irlandeza-nici eu nu inteleg de ce s.a modificat lista,in fine nici nu ma mai bag ca numai ma consum si nu are rost.ai aflat ce ai in burtika?ce a mai trecut timpul,ai deja 16 saptamani,sarcina usoara in continuare si numai bine,ma bucur sa aud ca inca ne citesti!
Idaira-eu cred ca vrei putina bataita!Iauzi mai sa nu scrii tu pentru ca nu vrei sa contaminezi pe nimeni cu starile tale depresive,ei ei ce te bat daca mai lipsesti,prin orice stare treci,orice simti sunt aici sa te ascult,hai nu mai fii trista!stiu cum este in primele zile de cm,dar priveste inainte,gandeste.-te ca vine imediat perioada fertila din nou si apoi iar zile pline de sperante,vor veni zile mai bune,TREBUIE ca meritam si noi!
Slimatei-inteleg ceea ce simti,iti inteleg frica si "inima cat un purice"dar te rog eu nu te gandi deloc la rau,de data asta va fii bine,puiutul tau e bine si il vei tine santos in brate,nu uita ceea ce ti.am spus in mesajul anterior,de cate ori iti vin ganduri negre in cap alunga-le cu imagini cu copilasul tau santos in brate,cum va fii noua viata cu puisorul tau!!te imbratisez cu drag!Ce bine ca l-ai simtit pe bebika miscandu-se de zor,a simtit el ca e mamica ingrijorata si ti-a dat semne ca este bine.
L5845-distractie placuta la nunta,ce frumos,vei dansa te vei distra,sper sa fie putin mai racoare acolo la nunta,sa stii ca deja imi e dor de tine desi abia ieri ai plecat.Te astept marti sa ne scrii din nou,esti o fata atat de optimista!
Irinabobe-nu vom lasa sa se strice acest subiect....hai te rog nu pleca!Aici ne-am gasit multe fete locul si nu plecam noi asa usor nu?Eu voi scrie in continuare ceea ce simt si asa sa afci si tu te rog eu mult!
Teo2rina-te inteleg ca nu poti fi linistita fericita in al noulea cer,e normal dupa ce ti s-a intamplat.abia astept sa ne spui cum a fost la eco!Distractie placuta la aer curat si te astept mari sa ne scrii cum mai esti!
Dan-ny-ai mare dreptate,aici este locul unde evoluam,unde invatam din nou sa traim,pentru ca atunci cand ne pierdem un sufletel o parte din nou moare si daca nu am invata sa facem primii pasi in viata reala dupa aceasta tragedie am fi pierdute in adevaratul sens al cuvantului!Ce frumos ai spus"suntem o familie"!Ia spune-mi azi ai luat acidul folic?vezi ca sunt cu ochii pe tine sa nu mai uiti!
Cristina26-eu mai am pana vin cu vestile bune,sper ca nu prea mult!cum e micuta ta,e cuminte?cum te simti?Multumim pemtru melodie,am ascultat-o cu mare placere!
IreneCam-asa este avem si vom avea intotdeauna nevoie una de alta,ne leaga aceasta durere imensa pe care numai noi o intelegem,noi care am trecut prin asa ceva!In afara forumului nu prea vorbesc despre ceea ce simt,de aceea spun si eu ca ar fi un mare pacat ca acest grup sa se desfiinteze sau sa se modifice forumul,titul sau altceva...si eu mai am dureri de cap de la caldura asta,sa bei multe lichide e foarte important.si noi miercuri mergem pentru analizele genetice,sa speram ca totul e bine!
Baby-r7-draga mea cum esti acum?Poate ca petele maro au fost alarma falsa,eu inca iti tin pumnii sa stii!Si daca totusi vin uratii te rog sa nu fii trista,voi fi alaturi de tine si luna urmatoare si vom numara din nou.Ce bine ca mergi la mare,o sa te relaxezi putin.as merge si eu dar la sot cu concediu e aiurea si fara el nu as vrea sa merg nicioadata,ar fi aiurea...oricum sunt aici atatea stranduri si lacuri unde este ca la mare si nisip si mergem sambata si profitam cat e cald si cat nu e mare burtika ca apoi o feresc de soare!Auzi daca vin uratii sa nu te prind ca esti in butoi ca te bat!sunt aici sa stii ca nu te las sa fii trista,gandeste-te intai ca organismul tau abia acum si-a revenit la normal deci si asta este o veste buna!O imbratisare de la mine sper sa te ajute putin,mai intru sa citesc cum te prezinti bine?
Irda-asa este s-a cam incins admosfera pe aici de cand cu idea acestor schimbari care nu isi au locul....Deja merge la gradinita fetita ta?asa maricica este?sa iti traiasca!Depsre tine ce ne mai spui?
Chantal-cred ca mai ales dupa ce ai citit dicutiile din ultimul timp nu iti mai vine de nici o culoare sa scrii aici dar stii ce?eu insist pana revii pentru ca stiu cat suferi si as vrea sa te incurajez putin cat pot si eu(desi uneori pik si eu ca nu mai rezist).Te rog revin-o aici sa vorbim,sunt ingrijoarata pentru ca stiu ca suferi singura!
jojo-miha-sper din suflet sa fie totul bine,ma gandesc la tine!
LauraIoana-te cred ca te topesti pe caldurile astea asa e aici din pacate...ce sa facem suportam!Ce face bebita?Mai ai un pik si afli si sexul copilasului,parca ,mai ieri ne-ai anunta ca esti gravi!ai mare grija de tine si astept poze cu burtika!eu sunt mai sensibila,m-am cam consumat pentru discutiile de pe forum desi am spus ca nu las sa ma tulbure nimik acum...
Mirela-sper ca te distrezi de minune la mare si te "relaxezi"atat de mult incat sa veniti trei!
Mcrissa-a trecut cm,acum sper ca esti mai bine si mai increzatoare hai ca odata si odata tot fugim anul asta la odisee nu?
Joahna-cum este fetita?
Liana30-sper sa te intorci cat mai curand ca se ne mai dai putin din optimismul tau.Distractie placuta si te astept cu drag!
Della-nu mai stiu nimik de tine...sper ca esti bine!
Pup dulce toate fetele si pe cele care nu le-am amintit si va doresc o duminika frumoasa!eu maine sunt plecata pana seara la soare,la balaceala si am sa incerc sa ma relaxez putin.aveti grija cu caldurile astea si sa ne auzim de bine....Va imbratisez pe toate!!
BalMascat spune:
Dragele mele,
sunt una dintre voi, desi nu scriu niciodata.
va citesc si va cunosc pe fiecare in parte din mesaje.
daca nu ma insel, cu luni in urma s-a mai pus odata problema schimbarii titlului si chiar Ale a fost impotriva, argumentand ca "durere" este ceea ce simti cand pierzi sarcina.
si titlul se potriveste ca manusha.
faptul ca subiectul este un amalgam de reusite si de durere ma face sa-l citesc mereu si sa ma identific cu fiecare dintre voi. pt ca am trait si durerea dar si reusita.
sunt multe persoane care nu scriu, dar care traiesc si durerea si succesele voastre. odata cu voi, prin mesajele voastre.
va rog si eu, nu renuntati sa fiti aici una pt cealalta si pt cei care doar va citesc.
sunteti extraordinare si asa trebuie sa ramaneti.
pt toate fetele minunate
Idaira spune:
Pentru mine personal,acest titlu m-a facut acum un an si un pic sa intru sa scriu,sa-mi vars of-ul si sa nu ma reprim, sa incerc sa nu ma duc de tot la vale...Am mai spus-o si am s-o mai spun ca, datorita Arthuranei am facut acest pas.Inca nu reusesc sa-mi revin emotional de atunci si ma lupt cu mine insami pt a nu cadea...e greu si e trist dar consider ca e singurul loc unde poti scrie despre ceea ce simti in aceste momente dureroase,unde te simti inteleasa si mai mult,unde poti gasi sprijin si incurajari sincere.Eu una mi-am gasit locul aici...
Cineva scria ca durerea nu se va sterge niciodata,asa e... trecem peste pt ca n-avem incotro,pt ca ne alimentam zilnic cu speranta ca poate ...
Fetele de aici sint de o calitate umana la superlativ...s-au stabilit niste conexiuni invizibile absolut incredibile...am tremurat de emotie cu multe dintre ele,am plins,am ris, si m-am bucurat...ar fi nedrept sa se destrame...
Nu vreau sa se schimbe absolut nimic,nici titlu,nici continutul...ma simt bine aici si nu vreau nici o schimbare.
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Irlandeza-nici eu nu inteleg de ce s.a modificat lista,in fine nici nu ma mai bag ca numai ma consum si nu are rost.ai aflat ce ai in burtika?ce a mai trecut timpul,ai deja 16 saptamani,sarcina usoara in continuare si numai bine,ma bucur sa aud ca inca ne citesti!
Inca n-am aflat ce vom avea, joi merg la dr. poate vedem atunci. Timpul trece repede, nici mie nu-mi vine sa cred.
Ai grija maine cu soarele, si cu balaceala.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 16+
Michelle81 spune:
Buna fetelor!Acum am venit acasa de la socri,azi s-au dus planurile noastre de stat la soare si balaceala pentru ca s-a racorit azi,a si plouat putin si bate vantul de numa,ce bine ca nu mai este atat de cald!Vad ca nu mai este activitate pe aici...pacat...
oana_oana26 spune:
Sunt eu , MICHELLE, dar cam adormita ca am fost la o nunta aseara la Birlad si nu am prea apucat sa dorm
Michelle81 spune:
Oana-oana26-buna!eu sunt atat de trista m-a apucat frica asta ca nu voi avea niciodata un copil sanatos...mi frica ca rezultatele la analizele genetice si hormonale nu vor fii bune...nu stiu,am obosit...nu mai pot,parca nu mai am putere pentru asteptare,pentru a spera ca va fii bine...