Durerea unei pierderi de sarcina (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

baby_r7, sper ca arata bine deja uratii aia... oricum, daca nu pleaca pana marti poti oricand sa folosesti OB. Mie mi s-au parut minunate la mare ca mie imi si place sa ma balacesc cu orele si cu OB nu am avut niciodata probleme. Oricum la soare nu prea e bine sa stai deloc zilele astea. Sper sa fie mai racoare acolo, mav povestea ca astia cam mint pe la televizor si ca nu e asa de racoare la mare cum povestesc ei (probabil ca sa mai creasca vanzariel). Concediu frumos si relaxare maxima iti doresc!

cristina_ana, draga ce mai faci? nu te mai intreb daca nu s-a mai intamplat nimic de moment ce esti inca cu noi. Sau ti-ai luat laptop si ne scrii din salon? uf, cum te descurci cu caldurile astea... sanatate multa! ma rog pentru tine.
Sindromul antifosfolipidic se detecteaza din sange nu?.. Daca tot am inceput cu testele astea doua poate am sa mai fac cateva. Pe mine nu ma linisteste asa tare cum ii linisteste pe doctorii la care am fost eventualitatea pierderii celei de a doua sarcini din cauza lipsei lor de dorinta de a investiga cauze posibile...

Irda, bine ai venit inapoi. Avem nevoie de voci pozitive pe aici . Ce bine suna ca ti-ai dat puiul la facultate ... sper sa faca toti banii!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Michelle,bine ai revenit!!
Va spun si eu parerea mea despre schimbarea titlului, chia daca nu sunt persoana calificata sa o fac...Va spun sincer ca daca nu il gaseam in forma asta, nu cred ca intram pe forum...Stiti de ce? Acel cuvant "durerea", nu face decat sa ne apropie una de alta, sa simtitm ceea ce alte fete au simtit, sa intelegem ca nu suntem singure, si ca toate am trecut prin aceasta exeperienta a durerii...Nu trebuie ignorate aceste trairi si asta pt ca nu le putem nega. Au existat, iar faptul ca nu individualizam si spunem " doar eu am trecut prin asta si nu stiu daca cineva ma intelege", ci extindem la toate fetele, ne da putere sa mergem mai departe, nu sa uitam ca nu avem cum...
Baby_r , imi pare rau!! Las' luna viitoare o sa fie!! Nu te descuraja, ci fii optimista!!
Stiti la ce m-am gandit intr-o zi????? O sa radeti...Imi ziceam "bine ca Dumnezeu a lasat pe pamantul asta , ca femeia sa aiba lunar CM. Daca o construia in asa fel incat sa aiba anual, sau semestrial, in cel mai fericit caz?" Aoleu, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost...Asa ca, bine e asa cum e!!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by Alé

Imi pare rau ca nu-mi este inteleasa intentia.

Pina una alta, acesta este un forum de discutii care are si el niste reguli. Incercam sa evitam descurajarea unor useri de a scrie la unele subiecte din pricina ca nu se regasesc exact in subiect.

Asta am incercat sa spun si voi v-ati suparat ca si cind as fi cerut sa nu mai scrieti.

In loc de propuneri constructive, ati preferat sa ma trageti de urechi. mav, daca nu esti inca aspiranta, vino cu o idee despre o noua categorie in lista. Apoi, in legatura cu stancutza, cautarea dupa ultimele ei mesaje mi-a relevat ca a scris ultima data la capitolul 11 al acestui subiect. Deci e perfect indreptatit sa o trec in categoria "asteptam un semn de viata". Oricum remarca ta e o rautate gratuita.

Nimanui nu-i plac schimabrile, dar procedati gresit. Administratia forumului constata necesitatea unor schimabri si punct. Pt a face trecerea mai usoara, puteti participa cu idei in loc sa va opuneti orbeste, fara a citi cu atentie cum si de ce.

M-ati amarit cu reactiile voastre, mai ales acelea de refuz de a scrie, dar asta e. Stiu ca uneori sunt cinica si rece, dar nu pe mine ma pedepsiti procedind asa...

In calitate de moderator si trecuta prin toate evenimentele de la subiectul asta, imi doresc sincer ca acest subiect sa fie de un real ajutor tuturor celor care trec prin asa ceva. In momentul de fata nu mai respecta scopul pt care a fost creat.

Viziunea mea ar fi urmatoare:
1. Il rebotezam cu "viata dupa pierderea unei sarcini", sau orice alt titlu pe care il gasiti.

2. Adaugam texte sugestive pentru fiecare categorie din lista. De ex. Au pierdut sarcini iar acum au bebelusi sanatosi - aste asunt mamicile, Au reusit sa ramina din nou gravidute dupa ce au pierdut sarcina. Le dorim o sarcina usoara si la termen! - gravidutele. Pt aspirante: Incearca sa ramina din nou insarcinate si pentru categoria "in asteptare" (vezi mav) poate gasim un titlu mai inspirat si un textulet incurajator.

3. Hotarim care sunt membrii de la care asteptam un semn de viata. In felul asta cred ca ii si vom motiva sa scrie.

Pe bune, n-am dat cu parul, n-am propus inchiderea subiectului, nu v-am facut observatie pt ce scrieti, nimic. Am cerut numai sa-l adaptam noului lui continut, facind o trecere in revista a postarilor de aici.

Ca sa nu mai spun ca puteti contribui cu informatii despre acest subiect, linkuri, articole, etc.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

1. Interesanta optica: "incercati sa evitati descurajarea unor useri de a scrie la unele subiecte din pricina ca nu se regasesc exact in subiect". Rezultatul: toti userii care deja scriu la acest subiect au fost mai mult decat descurajati sa mai scrie aici (si inca insisti, desi ti s-a raspuns destul de frumos, vezi ultimul mesaj la Flaviei, care iti este adresat, pe un ton diplomatic!). Respectul pentru noi unde e????

2. Draga mea, nu te-a tras nimeni de urechi, pana acum. Poate ca intentiile tale au fost bune, dar tu nu ai stiut sa te faci inteleasa de la bun inceput. Felul in care ai pus problema, lasa mult de dorit, nu caut sa te citez din urma, desi ar fi fost cazul. Propuneri constructive au existat si au venit chiar si din partea mea (bine-nteles ca e greu sa cauti in urma...), vezi ca ma ataci in mod direct si doare!
Consider ca remarca mea nu a fost deloc o "rautate gratuita", nu esti deloc obiectiva! Poate ca stancutza nu mai scrie deloc pe forum, asta nu inseamna ca trebuie scoasa din lista... sau pusa la colt, cel putin atata vreme cat singura a cerut sa apara pe lista. Pe lista asta nu e nimeni adaugat decat la cerere si mi se pare normal sa "dispari" de pe lista, tot la cerere. Da' e doar parerea mea.
...Din pacate, din postarile tale la acest capitol al subiectului, nu este clar in calitate de "ce" scrii: de moderator sau de simplu user.... poate ca e cam greu sa le imbini aici...

3. "Administratia forumului constata necesitatea unor schimabri si punct."
Foarte frumos, ce sa mai zicem noi, plebea....?!
E totala lipsa de respect din partea ta (nu a administratiei forumului), fata de noi toate!
Desigur, ne putem muta cu totul, pe alt forum... pe alt site... ce zici de asta, vrei?! Vezi bine ca ai reusit sa ne ranesti pe toate... Plecam toate, ar fi mai bine fara noi?

4. Atata vreme cat acest subiect a ajuns la capitolul 30 si zeci de membrii ai comunitatii scriu aici in mod curent, si exista mii de vizualizari... si din pacate, inca apar "fete noi" care au nevoie de consolare, de sustinere, de incurajari... chiar crezi ca subiectul nu mai respecta scopul pt care a fost creeat?!
Adica, durerea celei care a deschis subiectul a fost mai mare decat a celor care scriu acum aici povestind despre cum e viata lor de "dupa pierdere"?! Oricum "pierderea" este definitiva si nu presupune doar un moment... ci... este pentru toata viata...
Asta e o gaselnita.... ce sa spun, daca schimbam titlul, din "durerea" in "viata dupa".... d-aia n-o sa mai existe mamici indurerate ca si-au pierdut sufletelele???
Schimbarea titlului de altfel am sustinut-o de fiecare data cand am avut ocazia, intr-adevar rezuma mai bine continutul subiectului, insa nicidecum nu va atrage mai multi useri, asa cum si-a propus "administrarea forumului"!

5. Ba chiar ai dat cu parul! Ne-ai facut observatii pt ce/cum scriem (probabil in calitate de user, nu de moderator, dar oricum ai cam incurcat borcanele).
Pana in prezent, am contribuit cu informatii despre acest subiect, cu linkuri, cu articole, etc. Poate ca toate acestea trebuiau trecute pe prima pagina, dar asta nu inseamna ca nu "s-a contribuit" in acest sens....

Intrebare-rugaminte:
De ce lista nu apare inca in primul mesaj al subiectului???????

Ale, te rog sa nu te obosesti sa-mi raspunzi punctual, ca oricum n-o sa mai intru sa citesc, cel putin un timp. N-as fi vrut sa scriu toate acestea, dar m-am simtit atacata, m-ai ranit foarte tare. Te rog sa ma ierti ca n-am putut sa ma abtin! Sa stii ca nu-ti vreau raul si ca am sa ma rog pentru tine, sa ramai insarcinata, sa ai o sarcina frumoasa, o nastere usoara si un copil sanatos!

Alinush, imi pare rau ca nu ti-am raspuns la timp in legatura cu hemoroizii. Acum sunt prea nervoasa si suparata... Chiar m-am decis sa iau o pauza.
Am avut probleme mari cu h. In luna a 7-a de sarcina mi s-au trombozat, a fost f rau, ca nu puteam sa stau nici in picioare, nici pe scaun, nici in pat, decat pe o parte (din cauza burtii) si durea tare. Am facut tratament de soc cu Detralex (regleaza circulatia sangelui) si local, cu crema Proctolog (nu am avut voie sa folosesc supozitoare, dar sunt mai bune). Am stat cu frica in san, pt Sebi, din cauza pastilelor, dar n-am avut de ales. Dupa nasterea pe cale vaginala (desi aveam indicatie pt cezariana, totul s-a derulat f rapid, travaliul a fost scurt si in miez de noapte), aveam hemoroizi cat prunele de mari. A fost un cosmar.... Aveam sanii ca niste mere si nu puteam alapta stand intinsa in pat, trebuia neaparat sa-l tin pe Sebi in brate, la san, deci sa stau in fund. Am continuat tratamentul vreo 3 luni?! dupa nastere.... Apoi am luat o pauza. Dupa ce l-am intarcat pe Sebi, am facut un tratament (vreo 6 luni) la clinica privata Proctoline (h. interni bandati si h. externi "retezati" cu laser). Despre asta, iar e mult de povestit si nu am rabdare acum. Nu este asa cum zic ei in reclama. Doare! si nu te poti intoarce imediat dupa interventie la birou. Nu mai zic, ca dupa indepartarea h. ext, am purtat o luna absorbante la fund, ca sangeram destul de mult.
Gata, nu mai dau alte detalii, cred ca te-ai speriat destul.
E foarte importanta alimentatia! Fara alcool, cafea, ciocolata, condimente si orice alti excitanti si fara alimentele care stii ca te constipa. Ai voie: multe legume si fructe si cereale integrale, lichide cel putin 2 litri/ zi.

Va pup pe toate, aveti grija de voi!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Uite ca nu pot sa fac nimic din cauza caldurii, am o durere de cap teribila, asa ca stau in pat si mai butonez din cand in cand. Am rasfoit cateva capitole din urma, incepand cu primul capitol. Continul era acelasi si atunci, cine nu crede nu are decat sa se convinga, deci nu inteleg de ce, dupa un an si ceva, subiectul nu mai respecta scopul initial. Atat, nu mai spun nimic, ca discutiile sunt inutile si nu ne ajuta cu nimic.

Cum a zis si Michelle, acum putem sa vorbim despre ce simtim?

Deci: eu sunt in Z3, dar nici nu am incercat nimic luna aceasta, marti mergem sa ne recolteze pt analize genetice, asa ca probabil nici in luna august nu se va intampla nimic, vom astepta rezultatele.

Va mai scriu mai tarziu, ma intorc in pat, poate ma lasa capul!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irene sunt bine, multumesc! Nu am mai intrat de vreo doua zile pe calculator ca mor de cald langa el Nu mai suport caldura, simt ca ma topesc usor, usor! Burtica creste, dar nu-l simt pe bebe decat fooooaarte rar (cam la o saptamana) Dar nu=mi fac griji, stiu ca de pe la 17 saptamani incolo va fi joaca in burtica mea
Cristina Ana sper ca ai primit PM-ul meu. Daca vrei sa-mi raspunzi la el sa dai reply Nastere cat mai usoara, laptic mult pentru bebe si un bebic sanatos!
Pup toate fetele: Flavia (sper ca ai scapat de problema la sani), Michelle (nu lasa nimic sa te tulbure in perioada asta), Mav (multi pupici lui Sebi; m-ai ingrozit cu povestea despre H...si eu un a bucata si ma ia groaza), Irda (felicitari pt inscrierea la facultate a odorului), Alinush, Cristina26 (multi pupici si micutei Ingrid), Liana (iti tin pumnii stransi, stransi), Mirelus (asteptam vesti) Ale si pe toate fetele de aici care sper sa se tina departe de butoi. Imi cer mii de scuze daca am uitat sa pupacesc pe cineva, dar pe caldura asta neuronul meu, si asa obosit de sarcina, s-ar putea sa stea la umbra
Jojo sper sa nu fie totusi asa de grav cum ti-a descris dr. Cum vine treaba ca ai facut rau ca ai luat gravibinon? Pai nu ti l-a recomandat ea? Si am mai auzit de copilasi care sunt in urma cu cresterea o sapt sau chiar doua si recupereaza pe masura ce sarcina inainteaza. Iti tin pumnii sa iasa bine analiza si te felicit pentru fetita

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cineva din administratia forumului ne poate explica ce se intimpla va rog? ptr ca nu e deloc normal ce se intimpla? am citit si recitit regulamentul azi noapte si nu gasesc raspuns la ce se intimpla aici!
si ale am uitat ieri sa-ti spun, propuneri constructive sint, dar tu nu esti de acord sa le accepti. erau doua
1. sa le pui pe toate la mamici care au copii, ca e interesant sa vezi oare si cele care au copii pierd.....
2. sa notezi toate sarcinile pierdute
3. era ca mie imi place mai mult sa vad lista cind scriu, ma ajuta sa imi amintesc de fiecare
si as mai veni cu una, fetele tot intreaba ce analize se fac, poate o lista pe prima pagina le-ar prinde bine
si o intrebare personala, daca nu te regasesti in melanjul nostru de ce nu-ti descizi un subiect nou in care sa te regasesti, ca degeaba schimbi ce vrei aici, ca n-ai sa te regasesti nici atunci, nu fa rau asa gratis, ai ranit mai multa lume dcit iti dai seama (administratia forumului nu spune nimic in legatura cu asta?)din cauza ca esti lezata

jojo, imi pare tare rau, mai cere o parere, si sigur este cevs de facut, felicitari ptr fetita

mav si eu eram gata sa renunt dupa ultimul mesaj al lui ale, dar am sa mai scriu, si tu vei face la fel, vei scrie ptr noi, ptr tine, ptr fetele de aici si nu te vei impiedica de niste discutii creeate asa aiurea, vezi ca vin si te iau de urechi

dana, ma bucur ca v-au gasit motocicleta!

irda, am uitat sa pup si sa felicit una bucata studenta Daria, c-a fost ziua ei pe 13 iulie!pupici

laura, inca am dureri, mai mici, dar ma arde de mor dupa ce alaptez, asa se manifesta nenorocirea asta, dar imi pun mari sperante in rv-ul din 25 la clinica de alaptare, ai grija cu caldurile mari, stai in casa

baby, imi pare rau ca au venit uritii! va fi luna viitoare,

va pup pe toate, weekend placut sa aveti, noi mergem azi la focul de artificii, si in port la vapoare cu Dominic.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am fost la spital, azi este a treia zi de cand nu ma simt bine, in principal ma doare capul ingrozitor, sunt ametita si mi-e greata. Mi-au facut o injectie si valea acasa. Nu mi-a dat prin cap sa zic ca acum cativa ani am avut o criza de spasmofilie pt care am stat in spital o saptamana, iar acum am avut amorteli la membre si ca ieri sau alaltaieri (nu mai stiu sigur), toata ziua mi s-a zbatut un ochi (spasmele apar la orice nivel al corpului, chiar si buze, tub digestiv, etc). Sper sa-mi revin mai repede...

Da, Flavia, o sa mai scriu, pentru voi, dupa ce o sa-mi treaca supararea... Chiar, in ultima vreme, intram aici numai pt voi. Eu am depasit si criza si depresia provocata de ultima pierdere de sarcina. Si nici nu vreau sa mai raman insarcinata prea curand. Imi facea bine sa va citesc/ scriu cateva cuvinte bune.... dupa cum am simtit si eu...
In legatura cu problema aparuta, iata cum vad eu situatia:
Noi suntem o familie, am construit impreuna o casa, in care locuim impreuna. Unui membru al familiei nu-i mai place cum stau lucrurile in dulapuri si s-a hotarat sa faca ordine, sa ne "optimizeze activitatile casnice". Pana aici, toate bune si frumoase. Intentiile tuturor membrilor familiei sunt bune.
Dar in momentul in care faci parte dintr-o familie si un membru al familiei se apuca de unul singur sa schimbe mobila, fara a cere parerea si acordul familiei, in mod sigur sa va isca cearta, oricat de noua, frumoasa, functionala ar fi noua mobila!

Propuneri pt imbunatatirea listei/subictului au existat, insa n-au fost luate in seama.....
In afara de ce, bine, a punctat Flavia in mesajul anterior, as dori ca in dreptul gravidutelor sa fie trecuta DPN, nu nr de sapt, pt ca e greu sa se tina corect socoteala.
Lista trebuie sa deschida subiectul, atat pentru noi, cele care scriem deja aici, cat si pentru cele care vor mai veni intre noi.
Daca cineva vrea sa nu se mai vada pe lista, sa anunte....

Hai ca de data asta chiar m-am racorit. Va pupacesc!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Flavia Mav
Mav si eu aveam crize de spasmofilie (cand mergeam cu masina), dar nu am fost nicodata internata (de fapt nici nu i-am spus doctoritei de familie) Oare am facut rau? Cine stie ce lipsuri am in organism si nu le-am corectat te pup si sper sa te simti mai bine.

Pentru listuta DPN-ul meu este 2 ianuarie 2008 (dar voi naste prin cezariana intre Craciun si Anul Nou) si am deja 16 saptamani

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Cristina Ana nu pot citi mesajul de la tine Calculatorul meu e virusat si imi inchide pag de net, cand vreau sa citesc PM

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Andreea Intradevar ca a trecut timpul f. repede.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 16+

Mergi la inceput