*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Carrie,ma bucur mult ca am cu cine sa ma sfatuiesc in legatura cu refluxul,daca ma poti ajuta cu sfaturi eu iti multumesc din suflet!Au ajuns la concluzia ca ar putea avea reflux deoarece plange tot timpul,si dupa masa,cred ca-l doare burtica,varsa aproape dupa fiecare masa,nu in jet dar varsa destul de mult,imi varsa si dupa 2 ore dupa ce mananca,mai nou imi varsa si in somn si mi-e teama sa nu se inece,mai ales noaptea,mai varsa si in timpul mesei cand facem pauza de scos aerul afara.Eu sper din tot sufletul sa nu aiba nimic dar sa vedem.El mananca de la o saptamana numai formula,eu mi-am pierdut laptele din cauza depresiei pe care am avut-o dupa ce am venit de la spital.Inca nu stie sigur diagnosticul si de aceea nu mi-a dat tratament,mi-a zis ca daca continua o sa-mi de-a tratament vreo 3-4 zile sa vada reactiile,eu sper sa nu fie nevoie!Te pupic,multumesc!

poze cu Patrick si noi

Mary,mami de Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, arati super bine, draga mea. Nu am vazut diferente mari la silueta ta fata de cum aratai in 2005 - felicitari si tine-o tot asa. Apropo, cum reuseai sa mergi de 3 ori pe sapt la tenis? Eu din cauza serviciului nu aveam timp... Pozele sunt super, te inteleg ca vrei vacanta. Si eu imi doresc, dar ca mama am invatat ca trebuie sa facem sacrificii pt pui - nu le putem avea pe toate. Si daca m-am incapatanat si m-am aventurat la drumuri lungi, tot eu si copiii am avut de suferit, asa ca mai bine acasa ca e safe, cel putin o perioada. Hai ca acum zboara anu si-i tai motzul lui David.
Fetele, vreau sa va zic ca ma simt taaaaare bine. Am gasit pe net un flim cu fitnessul lui Cindy Crawford - e un film de 1,5 ore. Am facut si eu o parte din exercitiile ei (fara abdomene si greutati) si apoi un dus rece - ma simt excelent. Acum savurez un iaurt cu paiul!
O zi excelenta va doresc!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Aoleo, Ella, o iau razna...Infulecam un borcan mare de Haagen Dazs si ma uitam la pozele tale si iarasi m-a trimis sotul la abdomene. Cica macar du-te si alearga un pic (io n-am alergat in viata mea, nu suport).

Oricum, tu erai super fit dinainte de sarcina, bravo!
Eu as vrea sa vad poze cu clona, sunt fascinata de gemeni!

Ce solutie de Gerovital? cand eram eu in RO era una pe baza de petrol, dar imi tot zicea sotulache ca parca doarme cu pompa de benzina in brate. Aia e? Sa-i zic si eu lu' mama sa-mi trimita. Foltene am vazut, desi n-am incercat. Sa-mi spui si mie ce cura faci tu, te rog As incerca orice, ca mie mai mult de un pic peste umeri nu mi-a crescut niciodata parul...Acu' daca mai si pica...

Eu ti-as recomanda swingul de la Rainforest, e pe curent si deosebit de frumos. Sau in varianta mai ieftina e cel cu senzori de la F.P.

Raluca, nu stiu ce sa zic de marsupiu. Aici la Tokyo toata lumea are, stii cum e la metrou - lifturile nu sunt neaparat langa cea mai apropiata iesire, pe scari rulante n-ai voie...asadar sunt f practice. Iti lasa mainile libere, n-ai treaba! Se poarta ultima versiune, Air Dry sau Fit (nu mai stiu cum ii zice). Eu il am pe cel original, dar la mine nu sta copilu'...Daca esti o persoana activa, care se misca rapid si nu suporta sa piarda vremea cautand dupa lifturi sau impingand carucioare prin inghesuiala, e ideal!

Taica-su il duce non-stop, imediat fug amandoi pana la alimentara, io pana incarc caruciorul (intai tre' sa adorm copilul - daca vrea ....) mai repede mor de foame. ca eu cu urlatoru'n carucior nu mai plec, tot zic...Chiar si acum l-a "impachetat", nici macar nu il imbraca, si aici e cam frig

In momentul in care isi tin capul si poti sa-i intorci cu fata la lume, e sigur mai interesant. Majoritatea bebeilor prefera in brate decat in carucior, deci clar e OK. In special la bebeii mai micuti, ca altfel te rupe de spate (mai tarziu).

Sunt copii care dorm in el, numai sa stea langa mama. Pepsi povestea ca isi cara copilul peste tot in casa cu el, facea treaba, n-ai probleme. Al meu e marait, cred ca s-a obisnuit ca eu sa ma las de tot si sa stau cu el...

Dar daca tu nu mergi mai deloc pe jos, doar cu masina iar Bucuriei ii place in carucior, atunci nu merita.

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

ella, arati super bine si acum si in honeymoon! vad ca nu ti-a fost mila de noi astia cu bebele legat de tzitzi de ne-ai pus poze cu maldive!

Alyna, petrecere frumoasa la botez si sa ne aduci poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

salutare la toata lumea!
Am si eu o rugaminte la fetele care au comandat la La redoute si au rabdare sa-mi explice.In primul rand, eu nu stiu o boaba de franceza.In al doilea rand, cam pt cve varsta e marimea 67-70 de exemplu, ca nu prea imi e clar.Si in al treilea rand, dupa ce imi fac cont, cum comand?Poate s-a mai discutat anterior, dar nu am fost pe faza, acum am descoperit site-ul si mi se pare f. ok.Plus ca va aud pe voi cat de incantate sunteti.Multumesc mult!

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Liviana, trebuie sa cureti kk dinauntru. Acu' la bebei e inca usor, dai doar cu hartia igienica, dar cu cat cresc copii mai mari...intelegi... Aici nu te joci cu standardele, este personal special angajat la ghenele de gunoi, mai verifica o data sortarea bucata cu bucata

Unde ai gasit film, da-ne un link please! Aveam si eu o caseta de cand era ea tanara, dar a mai scos si dupa ce s-a facut mamica.

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alyna 24 merci de raspuns
Ella super pozele, intradevar arati foarte bine.
Nici eu nu folosesc deocamdata crema anticelulitica, dar ce parere aveti de crema pt autobronzat? pe asta o folosesc,bineanteles nu pe sani. credeti ca poate avea efecte negative?(alaptez)
Elteka ii place si rozul lui Elias . Dar nu mai e chel, are si el ceva perisor.
Mica din nou coincidenta, si noi tot pe 27 facem botezul, e cumva si ora 17?
Sedere placuta la mare, si distractie placuta.
Vas despreMsemcuam scris in capitolul trecut, o ajuta bunicile, fetele sunt bine cresc

de Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana am fost saptamana trecuta la vaccin dimineata cand era friga afara. O sa mergem in Constanta la o matusa. Vrem si noi filmuletul pleaseeee.

mihamora e la ora 18.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Moamaaa Elteka, chiar ca sunt super-rigurosi jaoponezii astia.
Cat despre filmul cu CC, nu am ce link sa-ti dau pt ca eu l-am luat de pe reteaua de cartier cu DC++ si e destul de mare (400MB). E al doilea film/caseta realizat de ea si care cica are exercitii mai variate.
Lavini, vezi ca siteul LR are si versiune in lb engleza, insa ce-i drept multe cuvinte nu sunt traduse.Sa ne mai pui filmulete cu baita facuta de Cersela puilui please.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor.Profit de faptul k piticul meu doarme langa mine,k sa va citesc.Noi am iesit azi pt prima oara la plimbare fara sot,dar n-am putut sta mai mult de 1h din cauza caldurii.Intre timp s-a trezit si puiutzul si mi-a tinut un concert d zile mari.Acum doarme iar.
Nu mai aveti vesti de la KAY?Ne rugam in continuare sa fie totul bine si sa se intoarca repede printre noi.

Mergi la inceput