*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza!!

Yoyoyo La multzi ani!! ..cu intarziere.

La multe lunisoare!!! baieti de Bogalina, Pitica si Yoyoyo

Ella, multzam de raspuns! SU-PERB Model!!

Pepsi, aseara cand l-a apucat nervisorii pe al meu copil mic am trecut muuult mai usor peste gandindu-ma la ce ai scris. Dar noi nu avem asa multi pampers. Alta masura de control nu am. Daca nu face kk de multe ori pe zi folo 3-4 scutece. Dimineatza, dupa 12 ore are un pampers 350. Mai mult nu are.
Plec la control si poate mai scriu cabd revin .Azi am si la pediatru, acu la 10 si la gine la 17.

monitza & Elteka, azi au copii nostri 7 saptamnani, dar luna asta sarbatorim si noi


Miniuta & Michelle Voi ce mai faceti? nici o veste! Stiti voi, fiecare cu ai sai, asa ca si io cu ale mele nemtoaice

Duda, totusi, e cam mult, zic io pt un copil de 3 ani si sa inteleaga conceptul a iubi. Iti spun ca nici io nu il inteleg prea bine si nici nu ma gandesc la el. De fapt ei la varsta asta nu pot intelege notiunile abstracte pt ca nu au sistemul de valori format in afara de un bine/binisor sau rau..cat de cat.
Cand vb cu baietelul meu cel mare, nu il am pe asta mik in fraza. Chiar daca il mai lobeste, cand urca/coboara nu il cert pt ca nu au dexteritatile prea bine formate sau daca e sa plec de ex din park ca ii este foame lu David nu ii spun lu' R: "Hai sa mergem, ca ii este foame lu' David" sau il apuca tipatul: daca ii spun sa taca il apuca si mai tare..asa ca il las sa tipe, fara motiv, David doarme oricum de bubuie si lui ii trece instantaneu, ca deh nu mai e atractiv daca nu ma irita pe mine.

Tu cum faci?
..hai ca plec la ctrl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Sonia,

Yoyoyo, La Multi Ani cu intarziere!!!

Ella, magazinul este pe Dorobanti colt cu Stefan cel Mare (Perla), pe partea cealalta a lui Stefan cel Mare fara de restaurantul Perla si tot pe partea cealalta a lui Dorobanti fata de acelasi restaurant (parca e si salonul Egoist pe acolo)
Edit: se numeste premaman, au si un site (.com), si acolo gasesti si leaganele (cu preturile din Belgia, nu de aici, dar nu e cu mult mai mult)

Eu nici un zilele mele de glorie nu am fost atat de slaba - la 57 e greutatea mea ideala, daca scad sub ma simt super prost (arat mai bine, dar sunt ametita, mi-e greata, ma doare capul, vad stelute argintii)
Vreau si eu la aerobic (de fapt cred ca incep cu fitness pana imi intru in forma), numa' ca mi-e frica sa nu pierd si bruma de laptic pe care o am, asa ca ma abtin. Mie chiar imi place mult la aerobic sau orice fel de miscare, ma relaxeaza, ma simt mult mai bine dupa

Noroc ca sotulache al meu nu o are cu kg, din partea lui as putea avea si 80, ca daca incepea si el pe langa obsesia mea era rau!

Elteka, super bine ii sta lui Dolofanel in roz!

Ancamari, distractie placuta la mare!

Ma duc ca s-a trezit fimea, se plictiseste, si tine un mic concert de gangureli un pic suparate - eee auuu auuuu, eeeeaaaaaaaaa of of

Edit: tb sa va zic! sunt super fericita! cand m-am dus la fimea, mi-a zambit cand m-a vazut! si cand am inceput sa o pup si sa o smotocesc, a zambit iar!!! asta la inceput, dupa iar facea pe indiferenta, doar cate un gangurit, dar nu conteaza! mi-a zambit !!!

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Didi, Sigur ca nu am pretentia ca Eric sa o iubeasca si ocroteasca acum, dar mi-ar face mare placere sa stiu ca o accepta...am rabdare.
El se poarta tare frumos ca sa imi faca mie pe plac, in rest am sesizat porniri tare violente...asa ca sunt cu ochii in 4.
Am incredere in schimb, noi suntem 3 surori, nu a fost simplu, dar uite ca am crescut...toate .
E greu pentru ca pe caldura asta stam mai mult in casa si nu are loc sa se desfasoare, in plus e tare cald si in casa si el e un copil foarte energic.
Sobi,
Anastasia face de 6-8 ori kk intr-o zi, scaune explozive si moi tare...pediatra a spus ca nu e o problema daca e alaptata si daca creste in greutate.
Nu ne laudam cu multe grame, dar avem la aproape 6 saptamini 4,3 kg si 55 cm, si chiar si asa avem ceva colacei....
Ii dau de ieri Ca carbonic...sa vedem daca se mai reduce nr. de scaune...
Zilele astea stam in casa din cauza caniculei...voi va incumetati sa iesiti?
O zi placuta va doresc!

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Didi,
Relativ la reactiile lui Eric si la cum procedez eu...greu de spus pentru ca incerc sa-mi pastrez o conduita constanta, dar recunosc ca de multe ori reuseste sa ma scoata din minti...
Incerc sa-l implic spunandu-i ca va avea in ea o partenera de joaca si daca o hranim bine si o lasam sa doarma creste mai repede si va avea cu cine sa sa joace...asta nu a tinut prea bine, pentru ca a vazut el ca in cateva zile nu au fost schimbari mari de crestere, asa ca nu cred ca e convins de ce-i spun...
Apoi ii spiun ca vreau si eu sa ma joc cu el si sa ma lase sa o adorm ca sa pot sa stau la joaca...am noroc ca ma ajuta cineva cu treburile...bona lui, pentru ca el prefera sa stea cu mine cand sunt acasa.
Cand pleaca de acasa ii spun ca Anastasiei ii e dor de el si incerc sa-i descriu cum ii e dor de el...o cere la telefon...aici e faza mai grea...am nevoie de imaginatie.
Eu ma joc foarte mult cu el de obicei si nu vrea sa ma imparta...deocamdata.
Am incercat sa-l tin langa mine cand ma ocup de ea (mincat, schimbat...), dar vrea si el sa faca ce face ea si e cam greu...
Cand plec din camera de la el la ea isi cauta pretexte de suparare si tipa ingrozitor minute in sir...Anastasia va fi un copil rezistent si va avea un somn sanatos, ca altfel nu va rezista.
Am incercat multe variante, dar ultima a fost sa-i iau jucaria preferata daca tipa fara motiv (cea cu ignoratul nu a functionat la mine)...Succes la control

Si fetelor, chiar daca s-a discutat (nu am retinut ) aveti idee cand nu se poate face botezul? Noi vrem la inceputul lui septembrie...ortodox sau catolic...


mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Netza capsunici,

madi si elteka mie imi cadea ingrozitor parul inainte de nastere (adica sotu' zicea ca gaseste fire de par de la mine si in chiloti ). Pana saptamana trecuta am fost o fericita, nu o cazut deloc de cand am nascut, chiar ma gandeam ca "m-am vindecat". Dar a revenit...

Noi maine plecam la mare.... si tot maine facem 5 ani de casatorie .

Saptamana viitoare vom avea si noi botezul, mai precis vineri pe 27.

Sonia si Kay

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Elteka, cum adica trebuie sa cureti pampersul inainte de a-l arunca? Trebuie sa-l speli sau cum?
Mica, felicitari pt aniversarea casatoriei si distractie placuta la mare! Unde veti sta? Mi-au placut pozele cu Maya insa n-am inteles de ce ai imbracat-o asa gros? (hanorac si blugi lungi)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Elteka,
tenis jucam de 3 ori/saptmana din care 1 data cu profesor si restul cu sotul meu; am avut abonament la sala dar in afara de banda de alergat si banca de abdomene pe care o am si acasa nu ma atingeam de altceva; tenisul e un sport foarte dinamic, lucreaza totii muschii chiar si neuronii iar eu sunt foarte fericita cand joc.

E prea devreme sa te bucuri in privinta parului, mie a inceput sa-mi cada brusc acum 2 saptamani, m-am si tuns vreo 7 cm dar atat; din pacate tratamentul impotriva caderii parului este eficient toamna si primavara, asa ca in sept incep cu fiole de la vichy/foltene plus solutia de la gerovital de regenerare pe care am mai incercat-o si face un par ca-n reclame.

Vas,
bebe a iesit pe la buzunar ca altfel n-a fost chip. Si poti sa faci linistita abdomene cate vrei mai ales daca ai nascut natural; mie, cu cezariana mi-a dat liber dr. meu, a zis fara probleme, dar sa incep treptat. N-am inceput abdomenele am incercat o singura data 10 repetari sa vad daca simt dureri dar nimic; inca sta pe post de cuier bancuta mea de abdomene, doar masaj deocamdata, si ala doar 1 data/saptamana.

Kid,poohy,didialex

poohy,
multumesc de raspuns, am trimis sotul luni si m-a boscorodit ca n-a gasit nimic, ca io i-am zis sa bata Dorobantiu' pana la intersectia cu Stefan cel Mare; mi-a zis ca fara adresa nu se mai duce.


si am uitat sa spun ca si noi am serbat pe 17 iulie 2 ani de la casatorie si 7 de cand suntem impreuna si daca ma gandesc bine acum 2 ani pe vremea asta faceam plaja pe o insula in Oceanul Indian, asa:
http://s180.photobucket.com/albums/x50/ella_74_photos/insulele%20maldive%202005/?action=view¤t=Kuredu359.jpg
VREAU LA MAREEEEEE!!!


, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ola!
Noi ne pregatim intens de botez.Am comandat si tortul, sotulache
tocmai a plecat sa mai ia ceva bautura...am aranjat si cu baloanele...muzica, cameraman....imbracat noi.....Abia asteptam sa-l vedem pe pitik la apa!Speram sa nu urle prea tare ca se calmeaza numai cu tzizti in gurita!
Noi duminica facem 3 luni si ink mai are crize de urlata asa ca.....totusi speram .

Mihamora, eu stiu ca trebuie musai panaza pt a-l scoate din apa.Aia se pastreaza pana la 1 an in patutul lui sau ii poti face un cearceaf pt patut sau fata de pernuta.Eu asa stiu.

Andrada, abia astept sa ne faca si noua filmult de la botez.

Eu mai am de dat vreo 5 kg jos adik am acum 54.Cu putin efort....am incaput in rochita de la cununie de cand aveam vreo 45 kg!



Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
David e colicos in continuare! Acum e foarte cald si papa din ora in ora la san! La baita nu zice nimic! Micutul se racoreste! Ii fac cateodata baita si de doua ori pe zi!
Bogalina, Michigan, Ramona7 cum va descurcati?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David


Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ella, ieri am primit si eu pachetul de la LR.M-m dus eu sa intreb de colet, avizul azi a ajuns.Hainutele sunt super insa....o sa le imbrace cel mai devreme anul viitor in toamna-iarna.I-am luat masuri mari 81,86,74.Oricum bine ca le am acolo!Macar stiu si cum arata si calitatea!Sunt super ok.I-am comandat si un costumas cu pantalonasi tip gogosari cu turul jos.Sunt haiosi rau.
Ma pregatesc de urmat comanda!
M-ai terminat cu pozele din Maldive!
Iar tu arati super!


Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput