*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by mary_lou

Carrie,ma bucur mult ca am cu cine sa ma sfatuiesc in legatura cu refluxul,daca ma poti ajuta cu sfaturi eu iti multumesc din suflet!Au ajuns la concluzia ca ar putea avea reflux deoarece plange tot timpul,si dupa masa,cred ca-l doare burtica,varsa aproape dupa fiecare masa,nu in jet dar varsa destul de mult,imi varsa si dupa 2 ore dupa ce mananca,mai nou imi varsa si in somn si mi-e teama sa nu se inece,mai ales noaptea,mai varsa si in timpul mesei cand facem pauza de scos aerul afara.Eu sper din tot sufletul sa nu aiba nimic dar sa vedem.El mananca de la o saptamana numai formula,eu mi-am pierdut laptele din cauza depresiei pe care am avut-o dupa ce am venit de la spital.Inca nu stie sigur diagnosticul si de aceea nu mi-a dat tratament,mi-a zis ca daca continua o sa-mi de-a tratament vreo 3-4 zile sa vada reactiile,eu sper sa nu fie nevoie!Te pupic,multumesc!

poze cu Patrick si noi

Mary,mami de Patrick Andrei

Si noi am avut pb cu refluxul. Acum s-au rezolvat cu tratament homeopat si lapte antireflux. Mai exista un medicament bun gaviscon, dar se gaseste in franta si belgia.

lavini azi facut si noi masaj si inot.SUPER!!! MI-A DESCHILOZAT FATA!!!

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, tocmai ieri cand i-a facut niste manevre mai interesante si pe care nu i le mai facuse am uitat sa filmez.Stateam la taclale cu ea, ne mai chinuiam sa il trezim pe ala micu(cred ca stie cand vine Cerasela si adoarme instant, iar in cada nu e chip sa-l faci sa deschida ochii) si m-am trezit la sfarsitul baitei ca am uitat complet de camera.Da ma revansez saptamana viitoare, si poate e si el mai activ.

Lulu, tu ii dadeai ceai de musetel de la Milupa?Ce cantitate ii daddeai micutei?Andrei s-a cam constipat cred si mi s-a zis sa ii dau ceai de musetel, da am uitat sa intreb cantitatea..

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ALYNA,
ti-am spus sa nu-ti pierzi speranta cu LR; ma bucur ca esti incantata, io tocmai am mai bagat azi dimineata o comanda

Sobi,
ce sa fac? sunt sadica si cu mine din moment ce nici io nu puup mare si vacanta si chiar daca David are aproape 3 luni tot de gatul meu sta.

lavini,
intra pe subiectul LR, de aici, e pe Femina Intim pus si gasesti acolo ghid de utilizare al site-ului si multe informatii care te vor ajuta sa finalizezi o comanda.
succes!

Lbelciug,
jucam tenis in timpul saptamanii de la 18:00, echipamentul si racheta le aveam tot timpul in portbagaj si ma schimbam la birou ca sa nu mai pierd vremea la teren...ce vremuri

Elteka,
da, tratamentul de la gerovital e cel pe baza de petrol dar acum au modificat formula si nu mai miroase decat a parfum; stiu ca mirosea tare inainte ca si al meu imi spunea ca sta la benzinarie, nu in casa
Am doar cateva poze cu clona din vacantele ei; noi suntem gemene identice sau eram , acuma nu prea mai semanam.
Uite:http://s180.photobucket.com/albums/x50/ella_74_photos/?action=view¤t=AmaraBeach2006091.jpg
tot de la mare, na, ca sa fiu si mai sadica!

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ankaa A scris chris ieri la sufletul credintei mesaj de la kay, din pacate micuta nu e chiar asa bine

Ma in continuare pt ele

quote:
Originally posted by chris27

Din pacate vestile noi nu sunt bune...Mesaj de la Kay;"E rau.Infectia nu raspunde la tratament,nu respira singura,are febra,stomacelul ei nu mai tolereaza mancarea,are saturatii arteriale 35-39,nu urineaza bine,e umflata,dar se trezeste si azi-noapte m-a prins de deget si nu mi-a dat voie sa plec de langa ea,nici macar in somn.Sunt terminata.".Si al doilea mesaj:"....trebuie sa astept sa se duca singura...Si se chinuie ingrozitor.e un iad ce traim amandoua,e cumplit"...Of,kay,imi pare atat de rau...cred ca gandul meu e mai presus de orice completare!..........

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavini

Liviana, tocmai ieri cand i-a facut niste manevre mai interesante si pe care nu i le mai facuse am uitat sa filmez.Stateam la taclale cu ea, ne mai chinuiam sa il trezim pe ala micu(cred ca stie cand vine Cerasela si adoarme instant, iar in cada nu e chip sa-l faci sa deschida ochii) si m-am trezit la sfarsitul baitei ca am uitat complet de camera.Da ma revansez saptamana viitoare, si poate e si el mai activ.

Lulu, tu ii dadeai ceai de musetel de la Milupa?Ce cantitate ii daddeai micutei?Andrei s-a cam constipat cred si mi s-a zis sa ii dau ceai de musetel, da am uitat sa intreb cantitatea..

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Eu folosesc o lingurita de la lapte praf si pun una la 125ml de apa(fix un biberon mic de la avent). Picea il cam bea intr-o zi. Oricum nu-l tin de pe o zi pe alta
Daca dai de gidul de folosire a site-ului sa-mi spui. Eu am pb cu inregistrarea.

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Kay si Sosonica

Cred ca nu e chin mai mare pe lumea asta decat o mama care asteapta sa moara copilul ei

p.s. eu inca sper intr-o minune...inca

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

alynta si lui tavi ii place la baita intr-o luna nu a plans niciodata ,chiar poate am o data timp sa-l filmez
tati chiar zicea ca atunci cand plange si nu avem cum sa-l calmam sa punem repede de-o bita ca-i place si mai mult intotdeauna doarme bine dupa aia
in rest ce sa zic, are zile si zile cateodata e covrigel din cauza colicilor, cateodata e atat de relaxat si jucaus
asteptam botezul, desi sincer eu sunt mai mult musafir acolo, daca la nunta am fost cot la cot cu organizarea, de data asta cam tati s-a ocupat de toate, chiar ma intreba " da' meniul nu vrei sa-l stii sau vrei sa fie o surpriza?"
chiar daca e destul de cuminte bebe, nu pot sa ma plang, tot imi ocupa tot timpul si nu prea mai am cand sa mai fac si altceva
ne omoara caldura!

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor.

didi, merci de intrebare, eu nu sunt chiar infloritoare, de-asta nici nu am reusit sa mai scriu. sunt obosita moarta, ma trezesc dimineata uda leoarca, cu mainile tremurande, fara pic de vlaga, ma incearca tot soiul de frici asa ca iti dai seama - am senzatia ca ma duc iar cu capul. asa ca azi am facut un efort si am ajuns la dr de fam pt anlize; au trecut totusi doua luni de cand am nascut si nu mi se pare normal ce mi se intampla. am citit ieri pe site-ul babycenter.com ca starile astea pot fi date de dereglarile glandei tiroide. azi mi-a povestit o vecina (cam in varsta) ca ea a patit-o la nastere, a trebuit sa se si opereze de tiroida. poate ca e umflata si de-aia am senzatia ca ma sufoc.... naiba stie. acum astept rezultatele analizelor, sa vad daca n-am si vreo anemie, si poate ma pun iar pe picioare. nu de alta, dar intr-o luna pleaca si mama, si daca nu m-am refacut, e de rau...si chiar de ar ramane...tot e rau. foarte rau....

in alta ordine de idei, la noi mai nimic nou. am reusit sa-l conving pe fii-meu sa bea ceai de burtica de la milupa (contine anis, fenicul, musetel si kimen, deci am scapat de grija ca ii dau ceai cu fructoza (i-am dat sapt trecuta de doua ori). am observat ca acum are scaun doar o data la doua zile, nu a facut niciodata singur (adica sa gasesc eu pampersul kakacit), dar a facut cand il tineam cu piciousele pe burtica. ca sa scape de constipatie i-am pus de doua ori pe zi (cam la 12 ore) o jumatate de masura de lactuloza in lapte (foloseam masura de la formula). macar nu a mai facut tare...sper sa faca si singurel de-acum.

cam atat pentru azi. aici e cald rau si ploua, asa ca e o umezeala crunta (si noi nu avem aer conditionat ) asa ca sunt iar leoarca. macar daca era frumos am fi stat in curte la umbra, si tot ar fi fost mai bine.

va pup fetelor si imi pare rau ca nu scriu mai mult, dar sper sa revin in forta.

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Ella, ieri am primit si eu pachetul de la LR.M-m dus eu sa intreb de colet, avizul azi a ajuns.Hainutele sunt super insa....o sa le imbrace cel mai devreme anul viitor in toamna-iarna.I-am luat masuri mari 81,86,74.Oricum bine ca le am acolo!Macar stiu si cum arata si calitatea!Sunt super ok.I-am comandat si un costumas cu pantalonasi tip gogosari cu turul jos.Sunt haiosi rau.
Ma pregatesc de urmat comanda!
M-ai terminat cu pozele din Maldive!
Iar tu arati super!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Buna, mamici! Eu sunt din gasca iulie-august 2007, dar am nascut in iunie si va citesc din cand in cand pt ca sunteti cu un pas inaintea noastra si gasesc multe sfaturi utile la voi.
Alyna, pt ca nu am apucat sa citesc postarile anterioare, spune-mi si mie ce inseamna "LR" pt ca ma intereseaza magazine pt hainute de bebei.
Multumesc,

Alina de Mara

Edit: A, am apucat sa citesc si pagina 3 si m-am lamurit ce insemna. O sa incerc si eu sa comand. Ca tot editez... Ella, ce resort si ce locatii ne poti recomanda pt Maldive ca si pe noi ne cam bate gandul spre acolo? Noi am fost anul trecut in Isla Margarita si a fost tare fain, iar sotul meu e innebunit dupa plaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

lulu26, despre ce tratament homeopat si ce lapte vorbesti????????
si eu am probeme cu bianca ; dupa fiecare masa stau de paza.

cristina

Mergi la inceput