*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna!
Noi asteptam maine botezul.Totul e pregatit.
Luni sarbatorim si 2 ani de la casatorie asa ca maine petrecem de 2 ori.

Azi pitikul mai mult a dormit.cred ca se pregateste de petrecere!

Refer la Lr, taxele au fost cam 7 euro din ce am vazut pe factura trimisa de ei.

Sonia [rugaciune].M-a bufnit plansul cand am vazut site-ul ei.

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

am probleme cu calculatorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

multumesc de ajutor cu LR.o sa ma dau umpic si pe la Femina Intim, nu stiu cum reusesc da tot cate 10 pagini am deschise pe DC.

Alyna distractie placuta maine!

Paflo zi-mi si mie te rog cate ceva de pensiunea aia din Viseu ca si eu tot cu gandul la evadari suntem.azi am fost la un chef a unor prieteni la gradina cu ambele gaze si a fost tare bine, pina seara cand a inceput ora de smiorcaiala...

musai sa va spun ca fetitza mea cea mica mica sta si cate o ora cand e treaza si le rade si gangureste jucariilor, e absolut delicioasa!

Andrada si eu am avut malformatie congenitala la ambele picioare si exact ca si Florina s-au chinuit ai mei un ghips un an-schimbat zilnic atela.m-au dat apoi la sporturi care intaresc picioarele gen atletism, patinaj si in final am facut dansuri de performanta deci totul a fost ok.acum cu gimnastica va fi mai usor.

Ali, f frumos tortul, super!

va pup fetelor, luni incep sa distribui si eu pagina Sonie, e coplesitoare fetitza asta cu ochisorii ei...

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Duda eu stiu ca se accepta mai multe tipuri de carti de credit, eu am platit de exemplu cu Mastercard...

de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gata si noi pentru botez.

Mari pregatiri n-am facut, am rezolvat de acasa tot , de asta imi place mie Crowne Plaza, ca se ocupa de sala, meniu, aranjat mese, baloane, flori , lumanare, muzica si tortul.

Si azi pentru prima oara David a adormit in 5 minute, probabi fiindca l-a smotocit toata familia mea venita pentru botez...nu stiu daca am spus dar suntem 5 frati; saracul cred ca a obosit de cate jucarii i s-au perindat prin fata ochilor.

Si poohy, multumesc pentru Premaman, n-am mai apucat sa luam swinger noi, insa David va primi la botez ultimul swinger de la Premaman (au vandut tot ce aveau in stoc), cel din showroom, Fisher Price Ocean Wonders; am fost de acord sa-l ia asa, ii spalam oricum husa inainte folosire, bine ca se hatzana fata-spate si dreapta-stanga, altceva nu mai conteaza.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Ella, petrecere frumoasa la botez! stii ca se zice ca dupa botez bebelusul se mai linisteste! dat fiind atat de cald si azi, cred ca pana la urma o sa intrati in braserie, nu? oricum la hotel totul va fi ok, sunt convinsa. sa ne pui poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Neatza, mamici si bebici!
Madi, nu ai capace la biberoane?E suficient daca montezi tetina pe biberon si ii pui capacul.
Carrie, noi cred ca vom merge la pensiunea Nagy din Viseu (www. pensiunea-nagy.ro). Am vrut anul trecut sa stam acolo, dar am picat fara rezervare (tocmai coborasem din creasta Mtilor Rodnei de unde ne-a fugarit o ploaie ce dura de trei zile si nu dadea semne de oprire).Oamenii au fost foarte draguti, au pus imediat mana pe telefon si ne-au rezolvat cazarea undeva in vecini. Am mancat la ei (delicios, mancare cu specific unguresc, gatita in ziua respectiva - cu persoanele cazate se intelegeau de dimineata ce sa le faca de mancare). Locatia e superba, mult spatiu verde, toate facilitatile. Mi-au lasat o impresie buna. Acum astept doar sa ne intalnim cu prietenii cu care vrem sa mergem, sa ne intelegem asupra datei de plecare.
Va doresc o duminica linistita si (pe cat posibil) racoroasa!
Florina si Sofia (09.05.2007)

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by Sobi

lulu, cum se incalzeste compresa shiffa pack, in apa calda? maine ma duc sa-i iau si eu de la dona.

Andreea si Vladut (22.06.2007)
POZE

O tii in apa calda cateva minute.

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Paflo

Neatza, mamici si bebici!
Madi, nu ai capace la biberoane?E suficient daca montezi tetina pe biberon si ii pui capacul.
Florina R.

Florina R eu nu plec cu laptele gata preparat, ci il prepar pe loc, la cerere . De aceea nu pot monta tetina pe biberon pentru ca prima data trebuie sa folosesc chestia aceea care nu stiu cum se numeste care se pune pe inelul biberonului pentru a amesteca continutul. Si de aceea ma gandeam in ce as putea pune tetina pana o montez pe biberon...

Edit: am gasit: "chestia aceea" s-ar numi disc de sigilare sau capac de siguranta

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Madi, banuiesc ca folosesti biberoanele de la Avent, ca la ele nu se pot folosi in acelasi timp capacele si tetinele pe biberon. Eu folosesc Nuk, dar nici eu nu plec cu laptele gata preparat de acasa (mai ales cu caldurile astea...). Dar recunosc ca nu folosesc capacelele acelea (am ajuns la concluzia ca mai mult ma incurca decat ma ajuta).Si, crede-ma ca nu se varsa nici o picatura de lapte cand amestec doar cu tetina pusa. De multe ori, daca merg doar ptr maxim 3 ore imi pun si apa in sticluta (trebuie sa am grija sa nu se rastoarne...). Daca nu vrei sa renunti la capacel, cauta-ti o cutiuta mica din plastic in care sa cari tetina (ideea e ca ea sa ramana curata, nu neaparat sterila; oricum cand o pui pe ine o atingi cu mana).

Florina R.

Mergi la inceput