*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 16
florina spune:
Sobi
. Aici sunt... intru zilnic pe forum sa vad ce faceti si ce mai face Sonia... M-au intristat mult vestile si n-am mai avut energie decat sa va citesc. Cred ca ma incearca si o semi-depresie postnatala.
Nu stiu care mai e starea Soniei insa Kay a fost de acord sa se inceapa mediatizarea cazului si strangerea banutilor, deci ea inca spera si asta e cel mai important.
http://www.sonia.as.ro/
Haideti sa o ajutam sa stranga banii, transmiteti tuturor cunoscutilor povestea ei si poate se vor strange banii pentru operatie si Sonia se va face bine...
Eu am ajuns azi la banca si mi-am activat in sfarsit home bank-ul... sunt fericita sa il inaugurez cu un transfer pentru Sonia.
Andrada, cand Tudor avea cateva luni am chemat acasa o d-na dr pediatru pentru un control si mi-a dat diagnosticul de "dehiscenta de muschi drepti abdominali". Ma va urmari acest diagnostic toata viata pentru ca m-a speriat cumplit. Am alergat intr-un suflet cu copilul la Grigore Alexandrescu unde l-au vazut 2 chirurgi si mi-au spus sa stau linistita ca problema se va rezolva de la sine...Am sunat pediatra care in continuare o tinea pe a ei, mai mult, insista ca trebuie operat pana la 1 an ca altfel e de rau... asa ca am dat o fuga si pana la Budimex, unde al treilea chirurg (recomandat chiar de mamicile de aici) m-a linistit definitiv si mi-a spus sa ma duc acasa si sa-mi vad de treaba... ca daca mai caut mult poate chiar gasesc chirurgul care sa imi taie aiurea copilul...
Nu stiu ce ti s-a recomandat tie pentru aceasta problema sau ce stie mama ta/ce-ai invatat tu ca trebuie facut, eu nu am cunostinte in domeniu si nu te-as contrazice - vreau doar sa-ti spun prin ce am trecut eu si sa te asigur ca Tudor e ok, s-a dezvoltat foarte frumos si are un abdomen cat se poate de frumos.
In ceea ce priveste "picior stramb congenital"... cu asta m-am nascut eu si din pacate acum 28 de ani nu aveau minte sa faca gimnastica recuperatorie, te operau direct asa ca m-au "indreptat" de nu m-am vazut... Am stat 1 an cu piciorul in gips si e cat se poate de drept, dar mai putin dezvoltat decat stangul...
Paflo, eu sunt "fun" Carter's... Chiar le-am scris sa ii intreb daca nu vor sa vina si aici dar m-au refuzat...:).
http://www.carters.com/Help/SizeChart.aspx masurile lor.
Legat de constipatie, ca s-a tot vorbit, vroiam sa va spun ca Tea mi-a facut kk si dupa 5 zile... si e ok. Galbui-maroniu, cu seminte, frumos mirositor, ca la carte. Asa ca nu va stresati, daca alaptati nu e o problema ca face mai rar... Parerea mea.
Cum se pastreaza laptele muls – la frigider sau in congelator? Cate zile e bun?
tuturor,
Florina,
fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
florina spune:
Repeta comanda - si mie mi s-a intamplat de cateva ori ca, in urma unor erori in efectuarea comenzii, sa imi ceara doar America Express...
Daca repeti iti va afisa si restul modalitatilor de plata.
Succes.
quote:
Originally posted by duda35
Petit Ange si Elteka, va multumesc pentru raspuns - am rezolvat cu SMS, dar mai am o intrebare: imi cere ca mod de plata doar America Expres - e singura carte de credit admisa pt. Romania? Nu-mi lasa alte optiuni la plata...stiti cumva de ce..?
Multumesc
mamica de baietel si fetita
Florina,
fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
Madi spune:
quote:
Originally posted by Paflo
Madi, banuiesc ca folosesti biberoanele de la Avent, ca la ele nu se pot folosi in acelasi timp capacele si tetinele pe biberon. Eu folosesc Nuk, dar nici eu nu plec cu laptele gata preparat de acasa (mai ales cu caldurile astea...). Dar recunosc ca nu folosesc capacelele acelea (am ajuns la concluzia ca mai mult ma incurca decat ma ajuta).Si, crede-ma ca nu se varsa nici o picatura de lapte cand amestec doar cu tetina pusa. De multe ori, daca merg doar ptr maxim 3 ore imi pun si apa in sticluta (trebuie sa am grija sa nu se rastoarne...). Daca nu vrei sa renunti la capacel, cauta-ti o cutiuta mica din plastic in care sa cari tetina (ideea e ca ea sa ramana curata, nu neaparat sterila; oricum cand o pui pe ine o atingi cu mana).
Florina R.
Paflo
, mi-ai dat o idee tare buna cu cutiuta!! O sa o pun in cutia pentru suzete! Si da, eu folosesc Avent de cele mai multe ori. Am si un Nuk, dar mi se pare ca Ana suge cel mai bine din Avent. Oricum, recunosc ca eu sunt putin paranoica cu sterlizatul si cu teama ca nu cumva Ana sa faca ceva la stomacel, poate tocmai pentru ca am alaptat-o foarte putin si ma gandesc ca nu si-a luat suficienti anticorpi.
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
chiquitita spune:
Madi, eu am tot Avent. Eu amestec cu tetina pusa si cu capac, agit cel mai bine asa. Capac de sigilare am doar la cele de la chicco si chiar ma incurca, dupa cum spunea si Paflo.
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
cristinamaria spune:
Florina , laptele se poate tine 24 ore la frigider.. peste... la congelator si se dezgheata treptat in frigider!
Arturana ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si imi pare tare rau ca aveti probleme! Sper sa le rezolvati cat mai curand!
Eu ma pregatesc sa-l serbez pe bebe caci face 3 luni si pe mine pt ca maine schimb prefixul! 
cristina cu
Rares
kid spune:
Juniorul meu a fost tare agitat zilele astea, cred ca de la caldura, asa ca ne-am hotarat sa mergem pentru cateva zile la munte. Sper sa ii priasca schimbarea si sa ne mai odihnim si noi putin.
Sper sa-mi mearga si netul
ca sa nu va simt prea mult lipsa. 
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
andradap spune:
Cautati pe GOOGLE:
"alimentatie sugar"
Pe langa cartile vechi de-acum 20 de ani sunt si cele noi care vb. clar despre diversificare.
Diversificarea reprezinta introducerea treptata a alimentelor solide in alimentatia sugarului, inlocuind treptat alimentatia exclusiv lactata. Este vorba de un proces treptat, care are drept scop suplimentarea alimentatiei intr-un moment in care laptele matern sau formulele de lapte nu mai acopera nevoile energetice ale sugarului.
Cand se zice ca incepi diversificarea la 5-6 luni... se refera mai mult ca sigur la introducerea mancarurilor solide! Si cu asta termin acest subiect. Promit chiar sa fac o pauza
Florina,
nu m-am speriat... Doar ca am zis ca avem si noi ceva de lucru
Doamne fereste de operatie... Mama e din domeniu: recuperare neuromotorie... si ea mai mult ca oricine e impotriva operatiilor, mai ales atunci cand prin gimanstica poti recupera!
Piciorul il vom lucra (gimanstica) , abdomenul la fel (vom face abdomene)...
Madi, eu am biberonae tot de la NUK si le pun si capacelul si tetina o data...
Fetelor, va pup.... Voiam sa mai scriu ceva... dar plange copilul... Sper sa nu-i fi transmis eu starea mea!!!
Numai bine!!!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
lulu26 spune:
cristinamaria la multi ani! Sa va traiasca bb mare si voinic si sa va bucurati de el
Lulu si
Alessia Ioana
moberi spune:
Cautati pe GOOGLE:
"alimentatie sugar"
Pe langa cartile vechi de-acum 20 de ani sunt si cele noi care vb. clar despre diversificare.
Diversificarea reprezinta introducerea treptata a alimentelor solide in alimentatia sugarului, inlocuind treptat alimentatia exclusiv lactata. Este vorba de un proces treptat, care are drept scop suplimentarea alimentatiei intr-un moment in care laptele matern sau formulele de lapte nu mai acopera nevoile energetice ale sugarului.
Cand se zice ca incepi diversificarea la 5-6 luni... se refera mai mult ca sigur la introducerea mancarurilor solide! Si cu asta termin acest subiect. Promit chiar sa fac o pauza
Andradap, chiar te rog sa nu faci o pauza de acest subiect pentru ca eu tare ma bucur ca ati inceput cu suculetul si astept sa scrii in continuare toate etapele pentru ca si eu am de gand sa procedez la fel.Trebuie sa recunoisc ca pentru noi bietul Antonio e un ,,cobai"(te rog sa nu mi-o iei in nume de rau e spus cu toata dragalasenia) , pentru ca e inaintea lui Matei cu vreo 10 zile si noi mamicile avem oarecum idei similare cu privire la cresterea copiilor asa ca m-am tot luat dupa tine...inclusiv cu dormitul pe burta ...cu renuntatul la siropurile magice anticolici si pana acum e foarte bine.
oricum recunosc ca poate eu sunt putin mai egoista din ratiuni practice...tre sa ma intorc la munca dupa 4 luni asa ca deja mna gandesc la variante care sa suiplineasca alaptatul exclusiv.
Si noi vrem sa mergem in concediu tot din 15 sept , noi vrem in Croatia dar mi-e putin groaza.In weekend am fost la munte cu tot cu bebel si a fost super ok, chiar o experienta reusita.
Noi am luat leagan electronic de la graco babydelight super ideea !!!deocamdata merita toti bani.In legatura cu scaunul de masa am luat tot de la graco cel mai scump, dar am inteles ca datorita diferentei de bani il vom putea folosi mult mai mult timp fata de varianta mai ieftina si in plus il putem folosi de la 4 luni chiar daca nu propriu zis pentru masa.
Intre timp asteptam si vesti de la Kay sper ca bune(Doamne ajuta!), iar cu banii eu zic ca putem face toate cate un mic efort, fiecare dupa posibilitati, pentru ca daca suntem multi se vor strange bani chiar daca fiecare doneaza cate putin.
Am si eu o intrebare:Bebelusii vostri accepta apa?, al meu nu vrea nicicum.Chiar daca e alaptat i-as da putina apa pentru ca temperaturile au luat-o razna

: imi cere ca mod de plata doar America Expres - e singura carte de credit admisa pt. Romania? Nu-mi lasa alte optiuni la plata...stiti cumva de ce..?