*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 17
vas spune:
Kid, site-ul cu reduceri pentru scaunele e WWW. clip-trade.ro .
iti intra din prima pagina direct pe reduceri. Mie cel putin asa imi intra.
iar cu plimbarea nu vreau sa te dezamagesc dar sa te inarmezi cu multa rabdare pentru ca si la munte e cald. Eu stau la munte iar ieri au fost 35 de grade la umbra. Eliza saracuta atipea cate 10 minute dupa care se trezea si vroia iar in brate sa poata adoarmi la loc. si era saracuta atat de transpirata si imi era mila de ea. A dormit mai bine dupa masa cand s-a mai racorit. toate astea am uitat sa-ti spun ca s-au petrecut in aer liber si doar la umbra am stat dar parca nu se simtea deloc racoare. Poate in zilele urmatoare se va mai racori.
Am citit un pic despre Sosonica, ce scumpa e in poze, zilele astea am sa ma duc sa fac si eu o donatie.
Scumpica mea e bine, cu exceptie ca face kk destul de rar zic eu , o data la 2 zile, si se mai agita din cand in cand.
Fetelor sa inteleg ca sunt o fericita ca si acum o alimentez doar de la san????????? Nu-mi vine sa cred ce repede ati terminat lapticul, cand eu si acum mai sunt nevoita sa ma mulg pentru ca ma dor sanii cat sunt de plini. nu se intampla foarte des dar o data pe saptamana unul din sani e foarte plin, si trebuie golit manual.
iar cand alaptez din unul, celalat da pe afara. deci inca nu ma bag la discutiile cu diversificarea ![]()
.
acum printesa doarme , nu stiu pentru cat timp dar profit sa mai fac ceva treaba.
va pup, si mai revin.
Sunt mamica
chiquitita spune:
Andrada, sa nu faci pauza ca pe mine chiar ma intereseaza. Ne putem baza pe sfaturile tale ca sunt avizate. Continua ca noi iti rmam exemplul si ne lasi in aer.
pepsi nici eu nu am fost alaptata si am fost bolnavicioasa, dar formula care o dam noi acum la bebei nu mai e cea care am baut-o noi acum 30 de ani. S-a mai imbunatatit si ea. Si pt ca ma obseda acest lucru am facut un "studiu de caz" si am gasit multe persoane care nu au supt de la mama si nu au fost deloc bolnave. Asa ca poate noi am avut pur si simplu "aluatul"prost. 
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
dicirstea spune:
Moberi de unde ai luat leaganul? M-am uitat pe www.clip-trade.ro si acolo scrie ca acest model e de la 6 luni incolo, iar pe www.leagane.ro am vazut ceva asemanator dar cu mai multe functii, dar care poate fi folosit mai devreme. Eu trebuie sa iau astazi musai unul, de care o fi- de unde o fi, ca Matei nu vrea sa stea cuminte decat plimbat. Chiar si in masina (radeam de elle cu piatra ei cubica
), daca ne oprim la semafor incepe sa se strambe. Adoarme in brate cand il plimbam iar daca indraznesc sa il pun jos, parca l-am facut fachir si l-am pus pe jar sau pe cuie
. Doua zile de dimineata pana seara nu a inchis geana pe geana, iar eu am facut febra musculara deja. Ma gandeam ca va dormi toata noaptea, dar am ramas cu speranta
. Oare ce ar fi mai potrivit: un bouncer sau un leagan?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
andradap spune:
Moberi, ti-as fi trimis ID-ul meu de mess, dar nu ai PM-ul activat 
Chiqui, Moberi, fiecare face ce crede ca e mai bine pt. puiul lui... Si eu una, sunt o persoana foarte deschisa catre NOU... As urma si eu unele studii legate de mii de chestii daca as avea si demonstratia... Si motivatia pt care s-o fac... Ca mi se spune doar: E mai bine atunci, sau NU face copilul tau cancer daca faci asa sau invers... mi se par afirmatii neconvingatoare. Eu vreau sa stiu PROCEDEUL clar prin care un suc de fructe sau legume poate dauna copilului... Nu bagati repede la inantare tubul digestiv necorespunzator maturat, ca NU TINE! Tocmai asta faci... il obisnueisti treptat... Pai ce? La 6 luni e complet maturat???
NU... tocmai de-aia il obisnuiesti treptat: intai cu sucuri si apoi cu hrna solida... care va INLOCUI o masa de lapte, ca doar asta ESTE DIVERSIFICAREA... nu frectia la piciorul de lemn pe care o fac eu acum dandu-i cateva vitamine NATURALE prin suculetul de morcov.
Pauza de DC as fi vrut sa o fac pana se termina perioada asta cu acomodarea bebeilor (colicile-pt. care eu una NU as da nimik...), dormitul pe burtik (Chiar... am si eu o intrebare pt. medicii care NU recomanda aceasta pozitie.. EXPLICATI-MI de ce! Sau sa va explice de ce... intreg procedeul!!! Chiar sunt curioasa ce mai inventeaza mintea umana... PROMIT sa dau replica explicatiei... cu EXPLICATIA care pooate lamuri mintile luminate de ce e cea mai sigura pozitie!!!) sau nu, diversificarea... tocmai pt. ca eu daca VA zic... nu va pun sa ma urmati... Si nici nu vreau sa dau senzatia ca o fac poentru a fi urmata... ca apoi sa va salveze de la pieire nu stiu ce studii americane...
PS: Si pediatra mea mi-a recomnadat diversificarea dupa 4 luni, asta acum ca ii dau si formula, altfel imi zicea de la 6 luni... si sunt multi "pediatri" care recomanda diversificarea tardiva.. Intrebati-i de ce... Si nu acceptati raspunsul: NU TOLEREAZA organismul lui , sau solicita prea mult rinichii, etc... Ca sincer... cum poate sa solicite un suc natural mai mult decat un chimic gen: LAPTELE PRAF??? Puneti-i sa va explice de la A la Z de la punerea pe limba a unui aliment pana la eliminarea lui, sa intelegeti toata fiziologia... daca nu e capabil sa va dea o explicatie amanuntita... asta este... poate nu se pricepe la explicatii... nu o avea spirit didactic, sau poate chiar nu stie.... Ca nu e greu in ROMANIA sa intalnesti medici INCOMPETENTI, nu? Parca asa zicea cineva...
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
lulu26 spune:
eu am luat pe cel albastru de pe leagane.ro si e super. de altfel o alta parere o aveti de la andrada despre acelasi leagan. fata sta deja de aproape 2 luni in el si e foarte silentios...practic nici nu-l auzi. uiti ca ai copil care se leagana in aceeasi camera ![]()
Lulu si
Alessia Ioana
dicirstea spune:
Andrada, nu te supara. Eu sunt noua pe aici, sper sa nu zici ca ma bag ca musca in lapte. Am experimentat de ieri dormitul pe burtica
si a functionat. Chiar foarte bine
. La inceput mi-era frica, nu stiam cum sa il pun (cum sa il tin, cum sa il intorc) dar m-am descurcat. A dormit f bine, chiar si 3 ore. Cat despre sucuri.... Si pediatra mea ( o femeie de ~ 50 ani) a zis ca as putea sa incep cu cateva lingurite de suc de morcovi sau mere, asa ca nu toti pediatrii sunt impotriva, mai ales daca e alimentat cu formula.
dicirstea spune:
PS
Si mai cred ca nici o mamica nu vrea sa ii faca rau copilului ei, ba din contra![]()
Alyna24 spune:
Buna la toata lumea!
ieri ne-am crestinat si noi, acum mami si tati ii pot spune
puyului lor DAVID ANDREAS.
A fost cumintel pitikul, a plans doar un pic la inceput , apoi a adormit la sor'mea in brate iar apoi a mai plans dupa ce l-a scos din cristelnita caci s-a speriat rau:inghititse si niste apica!![]()
Ajunsi la restaurant chiar a fost cumintel, n-a vrut sa pape nimik l-am adormit ca doar dupa baita trebuia sa doarma, nu?El asa stie ca se intampla seara!
A dormit vreo 2 ore jumate apoi s-a trezit, a papat si a stat cumintel ori in carucior ori in brate pe la toata lumea.
A rezistat victorios pana aseara pe la 12.30 dupa ce l-am spalat superficial si l-am culcat caci era "muci" de somn mai ales dupa repriza foto pe care a tras-o cu toata lumea inainte de plecare.
Ne-am simtit bine, mancarea a fost buna si multa.....am iesit bine cu totul!
Pitik a primit multe lucrusoare, jucarii, de la nasica si buni-scaun pt masa, un set de cubulete misto, nasica ne-a facut alta surpriza si ne-am trezit la restaurant cu o barza imensa din baloane cu heliu misto rau si altele mai mici cu "It's a boy'! si un bebelus haios.
Una peste alta....a fost super.Tortul bun.....am avut parte si de artificii!
Un norocos, ce mai!
Incerc sa va pun ceva poze mai incolo desi...cele profesioniste le vom primi peste cateva zile!
Andrada, nu mai fi supi ca n-ai de ce!Si nu te mai gandi la cei care vorbesc fara sa cunoasca anumite lucruri!Pupici!
Revin mai tarziu ca suntem chau si parca as dormi un pic!Daca o sa pot!![]()
Si..........azi implinim si 2 ani de la casatorie!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Buna la toata lumea!
ieri ne-am crestinat si noi, acum mami si tati ii pot spune
puyului lor DAVID ANDREAS.
A fost cumintel pitikul, a plans doar un pic la inceput , apoi a adormit la sor'mea in brate iar apoi a mai plans dupa ce l-a scos din cristelnita caci s-a speriat rau:inghititse si niste apica!
Ajunsi la restaurant chiar a fost cumintel, n-a vrut sa pape nimik l-am adormit ca doar dupa baita trebuia sa doarma, nu?El asa stie ca se intampla seara!A dormit vreo 2 ore jumate apoi s-a trezit, a papat si a stat cumintel ori in carucior ori in brate pe la toata lumea.
A rezistat victorios pana aseara pe la 12.30 dupa ce l-am spalat superficial si l-am culcat caci era "muci" de somn mai ales dupa repriza foto pe care a tras-o cu toata lumea inainte de plecare.
Ne-am simtit bine, mancarea a fost buna si multa.....am iesit bine cu totul!
Pitik a primit multe lucrusoare, jucarii, de la nasica si buni-scaun pt masa, un set de cubulete misto, nasica ne-a facut alta surpriza si ne-am trezit la restaurant cu o barza imensa din baloane cu heliu misto rau si altele mai mici cu "It's a boy'! si un bebelus haios.
Una peste alta....a fost super.Tortul bun.....am avut parte si de artificii!Un norocos, ce mai!
Incerc sa va pun ceva poze mai incolo desi...cele profesioniste le vom primi peste cateva zile!
Andrada, nu mai fi supi ca n-ai de ce!Si nu te mai gandi la cei care vorbesc fara sa cunoasca anumite lucruri!Pupici!
Revin mai tarziu ca suntem chau si parca as dormi un pic!Daca o sa pot!
Si..........azi implinim si 2 ani de la casatorie!www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)www.flickr.com/photos/9223353@N08/sets/72157600448643226/" target="_blank">[POZICI NOI]
Sa fie intr-un ceas bun!!!
Si noi am avut la fel baloane numai ca erau cu "it'a a girl", "I'm a girl", la fel barza.. si un imens bugs bunny
Lulu si
Alessia Ioana
Pepsi spune:
chiqui, asa e poate am avut noi doua nesansa.....
ma retrag de tot din discutia cu diversificarea, ca nu vreau sa creez discutii, argumente multe sint, energia si timpul imi lipsesc(si acuma va scriu cu o mina....)si cum spunea andrada fiecare face ce crede mai bine ptr copilul lui!la fel am facut ptr primul meu copil, la fel voi face si ptr al doilea.
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie