*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Alyna La multi ani pentru aniversarea casatoriei!

Mie nu prea imi place sa ma bag in disputele de pe forum, insa de data asta parca as spune si eu ceva, ca vad ca riscam sa o "pierdem" si pe Andrada dupa Androix

Parerea mea este ca in privinta cresterii copiilor nu exista retete universal valabile si cred ca cel mai bine functioneaza instinctul matern. Acesta este un forum de discutii unde fiecare isi da cu parerea, isi spune pasul si cere sfaturi. Daca eu am spus ca ii dau Anei suc de mere nu inseamna ca toate mamicile ar trebui sa faca la fel sau ca asa e cel mai bine. Si imi permit sa spun ca nici Andrada nu a incercat sa isi impuna punctul de vedere in privinta diversificarii sau dormitului pe burta. Ea a spus doar cum face ea si cum crede ea ca e cel mai bine pentru copilul ei. Asa ca nu vad de ce ne-am supara una pe alta cand parerile noastre nu coincid. Cred, de altfel, ca aici ar fi o mare plictiseala daca am fi toate de acord
Asa ca Andrada, si eu te rog sa nu iei pauza si sa nu te superi, la fel si pentru celelalte mamici, haideti sa nu mai luam totul atat de personal si sa impartasim in continuare pareri si sfaturi.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

andrada, nu mai fi suparata...cum adica sa iei o pauza?! doar nu obligi pe nimeni sa faca cum faci tu, tu doar impartasesti cu noi anumite experiente, fiecare e liber sa procedeze cum crede ca e mai bine cu copilul lui. eu mereu am primit de la tine cand te-am intrebat explicatii pertinente si argumantate.

apropo de experiente, azi am fost la pediatru si una din "incercarile" la care a supus copilu' de o luna a fost sa-l ridice din pozitia culcat pe spate in fundulet tragandu-l usor de manute. soacra-mea era sa lesine (pe cuvant)!!! bineinteles ca dupa, doctora a zis sa nu facem asa ceva acasa, ca doar i-a incercat niste functii neuromotorii. plus ca m-a pus sa-l pun la piept si dupa 5 minute l-a luat sa-i dea gazele afara. fetelor, i-a dat doua trei scatoalce pe spinare si-l freca asa viguros pe spate de era sa lesin eu de data asta!

ce altceva ne-a mai zis: sa nu-i dam ceai ca nu-l ajuta cu nimic doar face pisu (sa-i dam doar lapte, care cica e 90% apa), sa-l punem sa ragaie destul de des in timpul suptului, daca nu ragaie dupa 2-3 minute de tinut pe umar sa lasam copilu in pace sa nu-l fortam, sa nu-i stergem limbuta cu nimic (bine, dar nici nu era incarcata), sa nu-i mai dam tot felul de picaturi si siropuri de colici, si sa NU tinem copilu' in brate ( usor de zis, de parca sta ea cu el in casa!). cam asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Sobi doctora ta a zis sa nu incercam sa-i ridicam, dar bb meu cand ma tzine de maini se trage singura in funduletz si chiar sta. E drept ca nu o tzin decat cateva secunde

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Si eu ca si Florina,va rog din suflet sa o ajutati pe Sonia...,faceti un mic efort...si dat-ne o mina de ajutor...,trimiteti tururor cunsocutilor,pe e-mail,pe fax,pagina Soniei...,va rog mult...
Fetelor,ginditi-va ce este in sufletul lui Kay...,ajutati-o cu putin...,doar putin...,trimitind sau spunind cunoscutilor de povestea micutei Sonia...,nu se stie de unde sare cineva sa o ajute...,are nevoie de 90.000 $ pentru o operatie in Boston...,singura sansa care i-ar aduce o inimioara sanatoasa...
Va rog puneti-va la semnatura pagina ei...in felul asta mult mai multa lume va lua cunostinta de Sonia si va incerca sa o ajute...,nu stati cu miinile in sin va rog...Sonia merita sa traiasca...,sta in puterea noastra...Ginditi-va ca oricareia dintre noi i s-ar putea intimpla sa treaca prin asta...
Intrati la "sufletul credintei" si transmiteti-i lui Kay,macar un gind bun...,daca nu puteti s-o ajutati altfel

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Sobi, sa-ti traiasca Vladut!

Fetelor, multumim frumos de urari!

Ce cadou am primit azi............ne-au spart masina azi-noapte!
Partea naspa e ca joi plecam in Bulgaria si tb sa punem geamul pana atunci!

Andrada,[flo]

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Eu zic sa nu-l mai pui...ca e posibil sa-l pui din nou geamul cand te intorci. Si bulgarilor le plac geamurile de la masini
Sper masina voastra sa nu fie pe placul lor

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu26

Eu zic sa nu-l mai pui...ca e posibil sa-l pui din nou geamul cand te intorci. Si bulgarilor le plac geamurile de la masini

Lulu si Alessia Ioana

Lulu, sperrrrr!!!!!!!!!!!!
Dc se intampla ceva pe tine te pomenesc!
Am fost si anul trecut acolo si parcarea e pazita.E ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

[quote][dormea noptile, am crezut ca daca diversific va dormi, abia asteptamsa faca 6 luni, si le-a facut am diversificat(in afara faptului ca am ajuns la urgente in soc anafilactic)tot nu a dormit el mai mult, pina pe la 2 ani am avut probleme.]

Pepsi, mare dreptate ai! (n-am postat tot ce ai spus, da' la tot ce ai spus ma refer)
Diversificarea reprezinta de fapt momentul in care puiul de om incepe sa manance si altceva decat lapte de la mama lui, asta la modul ideal fiindca multi dintre noi am papat formula. Iar practica medicala in momentul asta recomanda diversificarea de la 4 luni la copii alimentati cu formula si de la 6 luni la cei alimentati exclusiv la san. Inainte de 4, respectiv 6 luni, in anumite cazuri, pe un fond de sensibilitate la anumiti compusi alimentari,pot apare probleme. Nu apar la toti copii si nu la fel, da' sa te fereasca sfantu' sa te afli exact in procentul ala statistic cu intoleranta la gluten de ex.. Alimentatia e extrem de importanta, si din pacate, cred ca 50% din pediatrii recomanda lucruri invechite.
Analex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alyna24

quote:
Originally posted by lulu26

Lulu si Alessia Ioana

Lulu, sperrrrr!!!!!!!!!!!!
Dc se intampla ceva pe tine te pomenesc!
Am fost si anul trecut acolo si parcarea e pazita.E ok!

Va doresc un concediu superb si fara probleme!!!
Departe de mine gandul de a va "ura" ceva de rau. Era doar in spirit de gluma pentru "reclama" facuta litoralului bulgaresc pe la tv-urile autohtone
Sper sa vii cu poze frumoase de acolo sa ni le impartasesti

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Sar'na, Lulu!Si eu am zis in spirit de gluma!

Cu siguranta vom veni cu multe poze!

Mergi la inceput