*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 14
duda35 spune:
Buna fetelor,
Am incercat si eu o comanda la LR, dar am un mesaj de eroare...poate ma puteti ajuta cele care ati facut cumparaturi:
Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Votre numéro de SMS doit comporter 10 chiffres et commencer par 06. Merci de le saisir à nouveau.
Ce e cu numero de SMS - stie cineva?
Va multumesc
mamica de baietel si fetita
Paflo spune:
Kay, fii tare! Doamne ajut-o pe micuta Sonia!
Monytza, incearca sa nu mai pui la suflet rautatile spuse de bunica sotului tau. Stiu ca e usor de spus si greu de facut (eu ma mai enervez si la cate o remarca nevinovata spusa de soacra-mea - care e draguta de felul ei - si sar de c..r in sus, asa ca te inteleg perfect).
Ckristina, in primele doua-trei saptamani am avut un sot supermodel, ar fi alaptat-o pe Sofia daca ar fi putut!Acum a mai scazut interesul, dar cand este acasa ma ajuta la baita, iesim la plimbare impreuna si mai sta cu Sosolina cat fac eu una-alta prin casa.Pentru spalat biberoane, sterilizat si alte chestii din astea, trebuie sa fac cerere speciala, ca nu le face niciodata din proprie initiativa
, dar m-am invatat ca e mai bine il rog sa le faca decat sa ma enervez ca nu le face, si crede-ma ca functioneaza!
Chiqui, Lulu, Poohy si eu fac parte din grupul mamicilor care nu au reusit sa alapteze exclusiv. Mi se rupea inima cand o vedeam pe micuta cum urla dupa cate o jumatate, uneori chiar cate o ora de supt (cand la un san, cand la altul), asa ca am suplimentat. Mai am inca ceva lapte, dar Sofia nu prea mai vrea sa stea la san - o mai pacalesc noaptea cand e semiadormita, in rest rareori sta la san, asa ca ma pompez si ii dau lapticul in biberon.Am facut tot ce se putea face si o sa incerc sa trag cat de mult de lapte, dar m-am impacat cu ideea, desi la inceput am suferit mult.
Nu-mi vine sa cred ce bine doarme Sofia! Are aproape trei ore de cand a adormit! Ii prieste dormitul pe burtica!
Va doresc o zi linistita, fara colici (noi separe ca am scapat de ele)!
Florina
Florina R.
ali24 spune:
buna capsunelelor.
...ptr kay si sosonica.
carrie-am pus si poze cu tortul sa il vezi.http://good-times.webshots.com/photo/2011688130101494981nDMMJa ce fain toate evenimentele s au intamplat in aceeasi zi sau asa le sarbatoriti voi?FELICITARI!!!
VAD CA SUNTETI MULTE FETE CARE ATI FACUT NUNTA IN 17 IULIE(CA SI MINE)FELICITARI
Andradapsi eu i am dat suc de mere sapt trecuta ptr ca am auzit ca este bun in caz de consipatie(ca si el face kk la 2 ,3 zile dar nu e tare asa ca am inteles ca e ok si nu mai folosim supozitor sau termometrul)si toata lumea a sarit cu gura pe mine spunand ca e prea devreme.asa ca nu i am mai dat dar i a placut tare mult.i am dat vreo 5 lingurite si ar mai fi vrut...nu stiu sa incep sa ii dau iar?????
LA MULTI ANI!!!capsunicilor ce implinesc azi 1 luna si 2 luni.si noi mai avem4 zile si implinim 2 luni.nu imi vine sa cred.si ce repede a trecut timpul...
sunt tare dezamagita.am fost sapt asta sa imi depun actele ptr indemnizatie si mi s a spus ca nu prea am sanse sa mi se aprobe dosarul ptr ca am numai 10luni de cotizatie la stat fara intrerupere.eu defapt am cartea de munca bagata la firma lu o matusa din 2003 dar in luna 6 si 7 in 2006 mi am luat concediu fara plata (sa nu mai platesc impozitu pe salar).si acum cica nu am 12 luni de lucru incontinuu.chiar nu ma asteptam la asa ceva.si inca toata lumea ma intreba ca o sa primesc banii ptr copil(ptr ca defapt eu nu eram angajata,doar imi mergea cartea de munca si plateam eu impozitu)si eu bucuroasa le ziceam daaaaaa cum sa nu?si am platit degeaba atatia bani pe luna anume ptr asta si acum sa aflu ca nu mai primesc?
nu stiti cumva vreo solutie cum as putea sa fac cu lunile alea 2?sau cum sa rezolv prin alte metode sa primesc banii?ptr ca totusi e o suma destul de frumusica adunata in 2 ani de zile(stiu ca e cam tarziu sa mai fac ceva dar eu eram sigura ca e totul ok asa ca nu am luat masuri din timp
poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert
miniuta spune:
buna, fetelor!
iaca si eu pe aici, sa spun la multi ani! capsunicilor ce isi serbeaza azi lunisoarele (printre care si al meu, care face azi doua luni, pupa-l-ar mama lui).
elteka, elias isi tine deja capul sus??? moama mia, al meu e mai mare, ca luni, mai mic ca greutate, si desi sta cu placere pe burtica si isi si intoarce capul dintr-o parte in alta, in maini nu isi tine capul sus. dar sper ca vine si asta.
al meu nu face de doua saptamani caca singur. i-am mai pus termometrul, sau supozitor. dar am mai experimentat ceva si o sa mai incerc. a facut de cateva ori pe masa de infasat. l-am tinut dezbracat, si i-am facut cu picioarele bicicleta si apoi i-am tinut picioarele adunate pe burtica, si cam in zece minute a facut singur. am fost asa de fericita!!!! 

paflo, si eu am inceput sa-l pun pe david sa doarma pe burtica dde vreo trei saptamani, si doarme mult mai bine. am vazut ca are un nou impuls, sau cum i-o zice - daca doarme pe spate la un moment dat tresare si atunci isi arunca mainile si picoarele in aer, se sperie si se trezeste. asa ca daca doarme pe burtica, da de saltea si doarme in continuare. asa doarme acum aproape tot timpul (e drept ca ziua il verific des, si noaptea dorm foarte rau din cauza asta, ca ma tot uit la el).
si eu m-am mirat ca andrada a inceput cu diversificarea, dar a adus si argumente asa ca m-a lamurit. si eu abia astept sa trecem la diversificare, asta inseamna ca vom fi mai mari, mai puternici, vom face mai multe...si pana atunci sper sa imi revin si eu fizic (ma omoara slabiciunea asta...imi vine sa ma dau cu capul de pereti. mai e careva careia ii e asa de rau??? sa nu aiba vlaga in maini si sa tremure mereu??? sau sunt singura extraterestra????). si ca tot veni vorba de andrada, ma omoara antonio cu ochii lui albastri!! un frumos!!
despre aportul sotului nu pot spune nimic. pentru ca el saracul e mai mult in delegatii in ultimul timp. azi a venit acasa dupa trei zile si a observat ca david s-a mai lungit si ingrasat. si spunea cu ciuda ca in curand o sa intrebe fii-su cine e nenea asta care intra in casa. dar ce sa facem, banii ne trebuie, si daca munca lui e de asa natura??? 

va pup si va doresc un week-end cat se poate de placut!
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
chiquitita spune:
duda, eu intai trebuie sa rezolv cu puroiul si apoi cu hernia. mersi de sfat oricum. o sa incerc.
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
petit_ange spune:
Chiqui 
In legatura cu contul pe La Redoute, Carrie si Duda la identifiant trebuie scrisa adresa de mail completa, iar adresa postala trebuie scrisa fara nici un semn de punctuatie. Nr de SMS ti-l cere sa inceapa cu 06 ca asa sunt mobilele in Franta, dar poti sa nu treci nici un nr de telefon sau sa scri orice nr care sa inceapa cu 06. Spor la shopping.
de Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ELTEKA spune:
Carrie si Duda, vedeti ca este la Femina intim un forum al Redoutistelor, fete super! Gasiti multe informatii despre toate chestiile la ele pe prima pagina si le puteti si intreba acolo - se pricep si verifica mai des!
De cate ori cumpara ceva pun si linkuri si isi dau cu parerea despre calitate, asa ca o sa va ajute in luarea deciziilor. Multe din ele sunt cliente vechi si precis stiu o gramade de chestii despre materiale, proceduri, marimi etc.
I-am trimis si eu un pachet supriza soacra-mii, tot citindu-le pe ele.
Succes si voua 
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
Paflo spune:
Fetelor, am nevoie de ajutor!Cumnatica mea e in State acum si vrea sa ne aduca tot soiul de chestii dragute de acolo, dar nu am idee care e sistemul lor de marimi. Si daca stiti ceva site-uri de acolo cu produse ptr bebei, v-as fi recunoscatoare daca le-ati spune!Multu'!
Florina R.
Madi spune:
Buna mamici si capsunici!
Si eu sunt din clubul biberoanelor
si chiar voiam sa va intreb cand plecati cu biberoanele dupa voi, in ce puneti tetinele, ca sa stea sterile?
Elteka stii pararea mea despre Dolofanelul tau, dar tot trebuie sa ma repet
: un dulcic!
Andrada si Antonio al tau e frumos foc!
Stie cineva pe ce site se pot pune filmulete, asa cum se pun poze?
Despre diversificare, Ali si mie mi-a spus doctorita ca pot sa ii dau suc de mere, fara pulpa, cateva lingurite, mai ales daca avem probleme cu kk.
Kay si Sonia
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
duda35 spune:
Petit Ange si Elteka, va multumesc pentru raspuns - am rezolvat cu SMS, dar mai am o intrebare
: imi cere ca mod de plata doar America Expres - e singura carte de credit admisa pt. Romania? Nu-mi lasa alte optiuni la plata...stiti cumva de ce..?
Multumesc
mamica de baietel si fetita