*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 13
vas spune:
ceau fetelor!
hai ca azi se pare ca voi avea o zi mai relaxata, e tare linistita printesa mea. Acum e la somnic iar azi noapte nu s-a trezit deloc. A dormit de la 12 pana la 7 . nu-mi venea sa cred cat e ceasul cand m-am trezit.
Andrada, si eu as vrea sa plec in Italia cu Eliza dar mi-e tare teama ca nu ma voi descurca. tu cum iti propui sa te descurci. mai ales in Grecia unde e si mai cald?
Gabiu, nici iubita mea nu vrea suzeta. Am tot incercat pentru ca tot isi baga pumnuletul in guirita si am zis sa o dezvatam, dar nu o vrea si gata. Am incercat si suzute din Italia, (ne-am gandit ca poate o stii si ea ca e mai deosebita
) dar tot degeaba. Ii mai vine sa si vomite saracuta. Asa ca ama renuntat.
Faze cu lapticul care iese exact in momentele de pasiune patim si noi dar deja ne-am obisnuit. Sotul meu spune ca de atata pasiune si fierbinteala da laptele in foc.![]()
va las acum ma duic sa fac papica daca toit ma lkasa gandacica.
PUPICI SI MULTE RUGACIUNI PENTRU SOSONICA.
Sunt mamica
chiquitita spune:
Petit_ange, eu cand am facut enterocolita, aveam si diaree, varsam si febra de 40 de grade. In urma tratamentului nu am avut voie sa alptez. Dar daac tu te faci din ce in ce mai bine poate nu patesti la fel. Eu in dimineata aia am alaptat la ora 7 iar la 12 a inceput chinul si nu i-am mai dat. Fetita a fost perfetct ok.
Mie mi-a zis dr ca e important sa nu am temepratura, chiar daca mai aveam un scaun sau doua moi si chiar adca mai luam medicament reveneam la alaptat.
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
vas spune:
Arthurana, cum sa nu ne amintim de tine. cel putin eu care am colega cu tine de la aspirante niciodata nu o sa-mi uit contemporanele. ![]()
![]()
pentru cele care nu ati achizitionat scaunele de masina pentu cei mici, la GRACO sunt niste reduceri super si cred ca merita.
Sunt mamica
duda35 spune:
Chiqui,
Pt. buricut si mie mi-a recomandat pediatra sai-i punem un leocoplast antialergenic.
Ii impingi un pic buricul inauntru si se face o dunguta pe burtica pe care o lipesti cu leocoplast, astfel incat buricutul e inauntru si nu mai iese cand plinge beblina...e o metoda simpla, mai sunt si altele, dar asta e utilizata de ceva vreme si da rezultate.
mamica de baietel si fetita
arcadia spune:
M-a busit plansul cand am vazut siteul Soniei si pozele, mai ales cea de sus
Care mai este situatia, s-a mai vindecat infectia la stomacelul Soniei? Care sunt sansele in continuare?
Ma
sa se faca bine scumpa Sosonica.
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
kid spune:
vas Spune-mi si mie, te rog, unde ai vazut reducerile la graco, am cautat pe net si nu am gasit. Vreau sa iau si eu un scaun de masina pt junior.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
carrie spune:
fetelor ,m-a lovit si pe mine LR.da nu ma lasa sa ma inregistrez, uitati ce imi zice
Certains champs du formulaire posent un problème:
Merci de vérifier le format de votre adresse email.
Merci de vérifier le format de votre adresse email.
Votre adresse n'est pas correcte: merci de la saisir à nouveau.
ce inseamna asta?
cat ziceati ca sunt taxele postale?
multumesc
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
kid spune:
carrie
Iti spune ca nu ai completat bine anumite campuri ale formularului : sa verifici formatul adresei de mail si sa scrii din nou adresa, nu ai completat-o corect.
De taxe postale nu stiu cat sunt, nu am cont si nici nu am comandat nimic pana acum, poate te lamuresc fetele care au.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
ELTEKA spune:
O minune pentru Sonia! 
Andrada, cum se diagnosticheaza toate chestiile alea??? ma uit la Antonio si mi se pare perfect.. Nici Dolofanel n-are burta pe mijloc, si uneori abia ii pun pampersul, asa drept bat isi tine picioarele... Ma enerveaza ca aici nu-l cauta asa minutios (ori mi se pare mie?...).
Mai nou si Dolofanel are ore de gemut, incepe in somn, de pe la 4-5-6...Plange si se screme, atat de tare...mi se rupe sufletul...Il iau in brate si il tin in pozitie de pup, asa merge mai usor parca, dupa un timp face kk... Sau incerc sa ii dau san...
Aici insa nu-ti prescrie supozitor, eu am intrebat si au zis ca e ok, daca pana la urma reuseste (si reuseste, dar cu ce efort, plang eu langa el
). Eu n-am curaj sa-i fac cu termometrul, nu ma alsa sotulache...zice ca trebuie sa se obisnuiasca...
Ceaiuri iarasi nu pot sa ii dau, ca in toate cartile pe care le avem noi (americane, frantuzesti) zice ca laptele e suficient...iar sotulache le crede 
Dolofanel a inceput sa doarma cate 4-5 ore noaptea, e grozav
Mai nou cand plecam afara, taica-su reuseste sa-i dea suzeta (dupa ce o scuipa de 15 ori, sigur, si da sa vomite de inca 4 ori...). Eu eram impotriva, dar e mare liniste pe strada cu ea, altfel n-am fi putut pleca niciodata niciunde, cum al nostru nu suporta in carucior decat adormit.
Azi le-am lasat 110 ml lapte si am plecat in oras. Cand am venit inapoi, erau amandoi ok
de acu' inainte am sa tot plec. Asa am aflat si eu cat mananca bebel. taica-su zice ca ultimii mililitri nu prea i-a vrut. Dar cred ca e ok, peste zi mananca la vreo 2-3 ore iar noaptea la 4-5, deci vreo 100ml x 6-8ori, cred...
Dar nu ma stresez. Imi pare rau, Monytza pui ca te stresezi asa cu bunica... Imi dau seama ce bine imi e mie ca nu ma bate nimeni la cap...E si greu, de multe ori habar n-am ce sa fac, aici sunt rupta de lume si n-am absolut nici un ajutor, totul e facut de mine si sotulache dupa cum ne taie capul...dar imi folosesc instinctele si sper sa nu-i fac nimic rau puiului.
Iti trimit un
si tie si Albastricii. Hai ca acusi facem doua luni...acusi vorbim...acusi mergem in picioare...Eu azi am fost in oras si fiindca erau reduceri am cumparat super hainute pentru un an
Nu m-am putut abtine...O intreaga serie cu pesti (pantaloni scurti, tricouri, sandalute, sepcuta...)
Am pus si eu niste poze cu Elias, vorbind la webcam cu bunica, sorbindu-l pe taica-su din ochi la baie si pe un quilt brodat cu numele lui pe care l-a primit din America.
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
Paflo spune:
Salutare!
Scriu dupa o pauza maricica...am avut o saptamana vijelioasa, ca sa spun asa. Am plecat ca nebunii (eu cu sotiorul) la Bucuresti sa vedem concertul Rolling Stones. Am trait senzatii ciudate in cele doua zile cat a durat aventura (am plecat plangand din Cluj, mi-am descatusat energiile la concert - nu am stat locului nici un moment, am admirat peisajee superbe de pe Transfagarasan, am poposit un pic la Balea lac). Mi-a prins foarte bine iesirea, desi am fost cu inima stransa la gandul ca micuta a ramas acasa (desi soacara mea e foarte descurcareata si a mai stat cu ea peste zi, dar era vorba si de o noapte...), dar m-am intors relaxata si...superobosita :)).
Sofia e din ce in ce mai dragalasa, isi analizeaza foarte mirata degetelele, dupa care le si gusta putintel. De ieri am remarcat ca da sa se ridice - isi ridica caputul si umerii, face abdomene (macar ea!ca eu una inca nu), si se intoarce de pe burtica pe o parte.cat am fost plecati, buni Ana (socra-mea) a experimentat culcatul copilului pe burta (eu recunosc ca am cam evitat pozitia)si se pare ca ii place tare (si acum doarme de 2 ore, ceea ce e boierie la noi), asa ca o mai pun si eu sa doarma e burta, dar numai ziua.Suferim si noi de caldura (a avut doua nopti in care s-a trezit la 2 ore sa manance si a mancat cate putin), la san mai sta doar noaptea (si nici atunci intotdeauna), in rest ma mulg si-i dau si lapticul muls pe langa formula.
Ne gandim sa evadam saptamana viitoare din Cluj. Probabil ca vom merge la o pensiune in Viseu, tinuta de o familie de unguri, superfaina, cu toate facilitatile (inclusiv piscina, jacuzzi, etc), sa mai ia si micuta o gura de aer curat si mai racoros.Dar sa vedem intai cum reactioneaza la vaccin (abia luni il facem).
Ma apuc acum sa citesc ce ati mai scris in ultimele zile. Va pup,
Florina si Sofia (09.05.2007)
Florina R.