*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare mamici!
A lipsit un pic pt ca am fost cu piciul la Predeal unde ne-am simtit excelent! Noi suntem bine , puiul mananca bine.. cu caca avem si noi probleme: abia facem la 2-3 zile! Eu sunt destul de stresata insa pediatra mi-a spus sa stau linistita cate vreme mananca exclusiv san!Andrada am vazut ca ai trecut la diversificare! Nu-i prea devreme? Am auzit atatea variante ca nu stiu ce sa mai cred...
Eu am intrat destul de des pe DC in acest timp insa povestea Soniei m-a dat peste cap! Nici nu stiu ce sa zic .... KAY Doamne Ajuta!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

Sper ca ma mai tineti minte... :)

Noi suntem binisor. Ne luptam de la 3 sapt. cu un reflux groaznic. Jacob urla de durere la san si apoi dupa masa care este cu multe intreruperi tipa si cate o ora...este greu sa-ti vezi copilul intr-o durere aporape continua.
A facut tratament cu tot felul de medicamente, acum ii dau ceva gen Debridat.
Sapt. viitoare mergem la gastroenterolog in Philadelhia. Noi locuim in North Carolina(12 ore de mers pe autostrada, fara intreruperi) deci cu alaptat si schibat scutec va fi doua zile pe drum.
Aici unde locuim medicul pediatru nu vrea sa-i dea trimitere la gastroenterolog pentru ca Jacob nu a slabit in greutate. Iar eu ma rog de ei, si ma duc peste ei la cabinet sa-l auda cum urla de durere, dar nu vor si gata.
Sper la o minune sa se faca bine. Stiu ca este fiarte comun dar asa sever...Uneori se inneaca rau de tot de nu stiu ce sa mai fac..am facut si curs de prim ajutor...
In rest..suntem tare bine... :)
Sunt si eu alaturi de Kay!!! Ce cumplit ce i se intalpla!!! Doamne fa o minune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna dimineata, mamici-capshunici!!! Ce mai fac bebeii-capshuneii? Dar bebicile-capshunicile?

Iaca, reusesc si eu cu greu sa va scriu cateva randuri! Insa cum sa scriu cand Teodora-terorista e asa de maraita! Vrea sa stea doar cu mine si mai ales cu tzitzi la cioculetz! Totusi, citindu-va, m-am mai linistit caci vad ca mai sunt si alti bebei la fel! Teodora nu vrea nici suzeta deloc! As sfatui mamicile care se gadesc sa introduca suzi mai tarziu (asa am gandit si eu) sa nu mai astepte. Asa m-am transformat eu in suzi! Si acum scriu cu o mana caci Teodora e prezenta in brate! Si e tare nervoshica! In timpul zilei nu doarme ... ma termina! Sau daca adoarme o face doar in brate la tzitzi, iar cand o asez in patut casca ochii mari-mari! Si o luam de la capat! Nu stiu daca doarme mai mult de o ora pe zi! Daca o tin in brate doarme, insa transpiram prea tare amandoua! Si iata ca asa e chinuim de cateva zile! Se spune ca botezul o cuminteste ... la mine parca e mai agitata! De fapt a mai crescut si e mai smechera! Are 5,200 kg la 10 saptamai si un pic (si s-a nascut cu 2.860kg, iar la iesirea din spital avea 2610!

In alta ordine de idei ... botezul a fost super ... slujba frumoasa ... Teodora a plans putin ... cred ca de foame caci preotul a intarziat ... la introducerea in apa a plans ... apa se racise cred (caci ea iubeste apa si baita) ... insa cica nu e bine sa nu planga deloc, deci a fost bine ... lumanarile (3 la numar de la 3 nasi) au fost astfel: una cu trandafiri roz intens, una cu tradafiri albi si roz pal, una cu trandafiri portocalii si crin imperial galben (zicea cieva ca aceste flori nu sunt ok???)... petrecerea de dupa ... foarte reusita ... Voi posta si foto ... cand mai prind putin timp! Aaaa ... am avut si o camera in hotel unde a papat si a dormit minunea mea!

Din pacate scumpa mea face kk cu termometrul. Stiu ca ar trebui sa o las insa cand imi plange din cauza burticii ... o ajut ... dr ei a zis ca supozitoarele dau dependenta, termometrul nu. Si daca ii pun termometrul in fiecare zi la aceeasi ora o ajut sa-si creeze reflexul.

Ella, felicitari pentru primul dintisor! Sa stii ca mie nu-mi dau banii pentru concediul de odihna ... motivul invocat este ca nu pot fi platita din doua surse pentru aceeasi perioada de timp. Si nici cei 15% nu-i primesc ... motivul este ca "doamnele" nu cunosc si nici nu recunosc legile pe care eu le-am prezentat. Au spus ca nu stiu daca sunt publicate in Monitorul Oficial ... ca in Suceava nu le aplica nimeni in invatamant .... s.a.

Urez si eu MULTA SANATATE, LA MULTI ANI, NOROC SI BANI tuturor bebeilor sarbatoriti in aceasta perioada! Aceleasi urari si mamicilor-capshunicilor! Regret ca nu am facut-o la timpul potrivit!

I-am facut Teodorei vaccinul de 2 luni ... insa desi initial a zis dr ca e Infanrix i-a facut de fapt Pentaxim si Euvax B! Din pacate doua intepaturi, insa dr a zis ca e mai bine asa! A plans mititica de mi s-a rupt inima. In ziua aia a dormit muuult! I-am pus felii de cartofi preventiv pe intepaturi, insa nu a avut nici o reactie! Seara la culcare i-am dat o ligurita de Calpol impotriva febrei. Dar a fost ok.

Ancamari, eu stiu ca pentru decofeinizarea cafelei se trec boabele prin ceva procese chimice sau le trateaza cu substante chimice! Asa ca mai bine bei o cafea naturala mica si mai slabuta decat una toxica!

Stiu ca sar de la una la alta, insa incerc sa acopar toate subiectele abordate de voi in toate capitolele! Asa ... despre alaptat ... Teodora papa numai san si pentru sete sau ca sa mai scap eu din rolul de suzeta bea ceiut (Baby Drink la inceput, acum Baby Drink lungit cu musetel si fenicol)

Am vizionat toate albumele cu bebei ... toti capsuneii sunt minunati! Sa ne traiasca!

KAY & SOSONICA

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza
Un week-end placut tuturor!!!

CristinaMaria, stiu ca discutiile legate de DIVERSIFICARE sunt EXTREM de "diversificate" (asta ca sa fiu in ton cu subiectul ). Noua (mie si sorei mele) mama (pediatru de meserie fiind!) ne-a dat suc de morcovi amestecat cu suc de mere de la 6 sapt. (in cartile studiate de noi la medicina, la stagiul de pediatrie, se zice ca putem incepe diversificarea chiar de la o luna ). I-am dat doar suc de morcovi, pt. ca recent studiile au aratat ca Nu e bine sa amesteci fructele cu legumele... Plus ca e mai bine sa lasi sa accepte pe rand principiile alimentare noi introduse! Azi deja ii voi da 25 ml (adik 5 lingurite). Saptamana viitoare ii voi introduce marul (sucul) si voi alterna o zi de mere o zi de morcovi! Iar cand va implini 3 luni ii voi adauga in sucul de morcov sau de mar si pulpa. Deocamdata (desi nu era cazu' ) mi-a fost teama... Deh... nu sunt niuci eu chiar asa de curajoasa!!! PS: Ma bucur ca ne-ai mai scris, chiar ma intrebam ce e cu tine!!!

Arthurana de cand nu ne-ai mai scris!?! Ce ma bucur ca ai dat un pic si pe la noi.. .dar imi pare rau ca nu ne dai vesti excelente... Sa stii ca si eu il suspectam pe Antonio de reflux... si de multe altele (deh... defect profesional )Eu sper ca nici la voi sa nu fie cazul de asa ceva!!! Iti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine puiul tau!!!

Motannel, eu am zis ca NU-I introduc deloc SUZETA! Si crede-ma ca in serile de colici (putine au fost fara de cand am venit de la maternitate) m-am abtinut cu greu sa nu-i dau! Ma puneam eu pe post de suzeta si suportam cu stoicism urletele lui, fara sa ma plang ca doar e copilul meu pe care-l iubesc mai presus de orice... DAAAR recunosc ca fara sprijinul si ambitia sotului as fi cedat de mila copilului si i-as fi dat suzeta! Mie imi pare bine ca am rezistat si ca NU i-am dat...fie ca o accepta sau nu. E mai bine fara... Ne chinuim noi mai mult poate, dar asta este...

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

merci de raspuns andrada, nu stiu de ce nu apare PM activat pt ca eu de pe PM ti-am trimis mesajul.
Suzeta am vrut sa i-o dau, chiar i-am cumparat mai multe soiuri dar n-a acceptat nici una. Acum ma bucur
Va pup pe toate

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://community.webshots.com/album/559913285ldDyRQbotez[url]
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gabiu, acum apare ... Poate nu puteam sa dau REPLY sau nu stiam. N-ai pt. ce!

Daca aveti cateva minute libere, sau vreti sa va descretiti putin fruntile va invit sa:

1.) Vedeti cum descopera Antonio "lumina reflectoarelor"si este fascinat de ea

2.) Vedeti cat de mult ne place noua la baita... Suntem practic in EXTAZ

3.) Uitatzi ASA ne clatim dupa baitza!

4.) Cum sta el sa il dau cu CREMA

5.) Asa arata un FOMIST dupa o sedinta foto prelungita

6.) Vedeti AICI... am descoperit aparatul foto... Dar parca vad ca mai e cineva in spatele lui... OARE CINE???

7.) De vorba cu bunica...

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

andrada, omuletul tau e o DULCEATA!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Am uitat sa spun ca azi nu am gasit dr la spital si amanam pe luni problema cu buricutul.

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

http://www.sonia.as.ro/

Da Doamne sa fie bine!

de Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Fetelor, am si o intrebare, daca ma puteti ajuta> Nu stiu de la ce dar cred ca am facut o indigeste sau nu stiu ce poate fi, poate de la caldura, dar ieri seara mi-a fost cam rau, greata, stomac deranjat, febra 38, dureri de cap. Azi sunt mai bine, mai mi-e inca putin greata, febra nu mai am, cred ca sunt pe drumul cel bun de revenire la normal. sper. In schimb nu stiu ce sa fac cu alaptatul??? Fetita mea are o alimentatie mixta, san atat cat este si lapte praf completare. In conditiile astea se poate sa o alaptez in continuare azi sau sa arunc ce am muls azi dimineata si sa nu-i mai dau azi san??? Mi-e frica sa nu faca apoi diaree. Nu stiu ce sa fac.

de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput