*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 11
lulu26 spune:
kid e compresa cu gel(cum sunt compresele cu gel pt ochi...gen ochelari). poate fi folosita rece ( pt vaccin de ex , sau daca va cadea bb si se umfla) sau calda ( colici, dureri menstruatie)
in plus are super pret...pana in 20 ron.
eu sunt f multumita de aceea va zic. nu am obiceiul de a recomanda chestii de care sunt indoita. ca si cu leaganul...isi face treaba ffff bine. v-a confirmat si andrada de altfel![]()
Lulu si
Alessia Ioana
chiquitita spune:
Am venit si noi de la pediatra. Avem 5515g si 6 saptamani implinite azi!
Partea rea e ca am facut puroi la buricut si maine mergem la incizat la chirurgie 

mi-e o mila de ea de mor...plus ca avem si hernie ombilicala...
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
andradap spune:
Chiqui fii tare pt. micutza!!! Uite si Antonio are o groaza de chestii (la 3 luni ii vom face Rx ca sa vedem dacaare sau nu displazie luxanta de sold... si la asta sa ma mosteneasca tot pe mine; muschii abdominali nu sunt uniti pe linia mediana... uitandu-te pe pozele cand e dezbracat o sa vezi ca burta e ca un balon in parti... asta pentru ca stau abdominalii labartzatzi- ca sa zic asa
, are picior stramb congenital... dar nu-i nimik... facem gimnastica dupa 3 luni...) dar trecem noi peste... ca slava Domnului nu sunt chestii grave! Asa cum nici in cazul vostru nu este ceva mai grav... si este bine ca a fost depistat!
si BAFTA maine va tinem pumnii!!! O sa vezi ca mai mult o sa suferi tu decat micutza 
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
petit_ange spune:
Andrada, Chiqui 
de Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Am venit si noi de la pediatra. Avem 5515g si 6 saptamani implinite azi!
Partea rea e ca am facut puroi la buricut si maine mergem la incizat la chirurgiemi-e o mila de ea de mor...plus ca avem si hernie ombilicala...
Chiqui +Livia (08.06.2007)
Hernia nu-i un capat de tara...stai linishtita. Deja e operatie de rutina ca si apendicita.
Pt maine iti tin pumnii, nu ca ar fi mai grav...ci ca sa treci tu mai ushor peste asta sa te simta bebitza ca un sprijin tare!!!
Lulu si
Alessia Ioana
dicirstea spune:
Lulu, multumesc ptr informatii, eu l-am trimis pe sotul sa se interseze, dar el uita de la mana pana la gura si cand ajunge in fata farmacistei ma suna ( cu biletelul in fata). Doar la o " Dona" am gasit o farmacista rabdatoare si care m-a sunat dupa ce a verificat in depozit si pe la alte farmacii.
Hernia ombilicala nu e musai sa fie operata. Se poate pune un cordon ombilical care are un fel de inel in dreptul buricutului.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
chiquitita spune:
andrada, lulu, dicirstea
.
Andrada, sper sa treaca antonio peste toate problemutele!
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
dianalaura spune:
multumim fetelor pnetru aprecierile la adresa lui Stefan. am fost si noi acum dupa-amiaza la vaccin, am facut tot Infandrix hexa si noi..sper sa nu avem probleme. Nu am plans, am scancit doar ca ne-a imobilizat mami piciorul si nu ne-a lasat sa dam din el...tocmai ce se pusese pe gangurit si dat din picioare, dar eu a trebuit sa ii imobilizez piciorului, pt vaccin. Si daca tot am fost pe la cabinet, ne-am si cantarit Si avem 5.600 kg. Acum o sapt aveam 5.400 kg. Si lungime 60 de cm...parem noi lungani..dar nu suntem extraordinari de mari.
Va pupic acum, si noapte buna la mamici si la bebici
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
ckristina spune:
si fetitza mea are hernie ombilicala si pediatra m a pus sa i pun un leucoplast transparent care nu i traumatizant pentru piele. am inceput de vreo 3 zile si deja se cunoaste; buricul nu mai e iesit asa mult in afara.
cristina
Sobi spune:
chiqui si eu zic sa stai linistita cu fetita, totul o sa fie bine; o
pentru tine ca sa-ti treaca supararea!
lulu, cum se incalzeste compresa shiffa pack, in apa calda? maine ma duc sa-i iau si eu de la dona.
monytza, imi pare rau prin ce treci, stiu ca orice sfat e inutil, dar poate reusesti o cale de comunicare cu ea intr-un fel sau altul...
florina, unde esti? 
un gand bun pentru kay si sonia