Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

NICOL, n-as fi iesit eu, dar nu am avut incotro. se facuse ora de luat antibiotic si ramasesem fara. david nu a reactionat de nici un fel. lui afara nu-i place sa-i bata soarele in ochi, atat.

fetelor, imi faceti o pofta sa-l bag pe david pe diversificare de zici ca nu-i adevarat. dar am rabdare. declar sarbatoare nationala pe 1 septembrie. o sa aiba 5 luni si o saptamana- trecem la papa si la caruciorul sport.

bineinteles ca m-a dus de urechi si am spalat azi.

cum va spuneam, l-as da la pisicutze pe dl. david. miauna de-azi dimineata

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Radcarmen, stii ca nici Thea nu statea? Pana cand nu i-am pus un prosopel sub brate si i-am aranjat bratele sa stea in coate. Si i-am facut si galerie sa ridice capsorul, adica tipat, batut din palme, ce mai, galerie serioasa, nu gluma. Si a mers. Acum chiar ii place pana oboseste. Poate incerci asa. Ca io d-aia voiam perna din aia, da n-am mai gasit.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

si multumesc pt. lma
Am aflat de dim. de la al meu sot ca e ziua mea ... care m-a luat somnoroasa la pupat si imi zicea lma... si io fooooarte mirata am zis ca a innebunit asta... nu e ziua mea (de nastere), nu e ziua noastra... atuci ce are?
Am aflat f. tarziu (acu' vreo 3-4 ani) ca Eliana vine de la Ilie... asa ca habar n-am cand e sfatul Ilie ... rusine sa-mi fie ... stiu ca e prin iulie si ca e ala de tuna si fulgera (parca au stiut ai mei parinti )

radcarmen stiu ca la proba sumotului s-a renuntat de mult in alte tari si ca nu este deloc concludenta...
Eu zic sa stai linistita si sa-i dai bb-lui sa pape laptic de la tine... creste, incet si sigur

Apropo de caldura si laptele de la san ... oi fi io nebuna, dar stiti ce am observat... ca este mult mai "apos" de la o vreme... s-o adapta si el la nevoile bb-ilor pe canicula asta... Cred ca acum au mai multa nevoie de hidratare si de-asta e asa... Si atunci cum sa ia in greutate daca nu mai e la fel de hranitor si transpira incontinuu... Poate e doar o intamplare pt. ca si eu mananc mai mult lichide... nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

ne-am intors si noi cu bilantul: 5900g si 63cm... a luat 600g luna asta, si ma declar multumita avand in vedere cat e de cald.

nickol_f: Alex sta cuminte in oglinda pana ma vede pe mine, si atunci incepe sa se zbata si sa planga... probabil are impresia ca mami a lui e departe si tine pe altcineva in brate, si el vrea in brate la mama lui Cat se vede pe el tot deschide gura, scoate limba, si se uita atent... numai sa nu vorbesc, ca atunci ridica ochii si ma vede.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliana76 spune:

buna, nu prea am timp sa scriu, dar va citesc ori de cate ori am ocazia.
am vazut ca mai sunt mamici care au probleme cu caderea parului.
ma inscriu si eu in aceeasi categorie. eu insa iau la recomandarea dr zn cu complex de vit b. asa ca daca gasiti in farmacii puteti lua.
in rest vazut bebelusi frumosi si mamici la fel de frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Ia uitati-va cum mananca David piure de morcov.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

ce scumpik e davidutu.....
a mea nu e pregatita inca de mancare solida ca ii vine sa verse cand simte ceva cosistent in gurita.
am incercat sa ii dau mar cu cereale de orez

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

arissa,nici nu aveam de gand sa spal ca nu mai am detergent!
chiar ce bine ca mi-am adus aminte ca tre sa cumpar.
noi ne caram afara toate 3.va pup

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Am dat si eu azi la Timi morcov piure , atata il plimba prin gura, il scuipa iar deschide gura isi face greata, nici ea nu stie care e treaba cu mancarea asta ; asa ca pana la urma l-am lungit cu apa in care a fiert si i l-am dat in bibe; i-am dat doar morcov fara alte legume azi , ar trebui sa mai merg tot cu morcov cateva zile si apoi si alte legume;

acum doarme

revin

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Kmi,si eu m-am temut de o reactie de respingere si i l-am pentru inceput combinat cu cereale,ca astea le accepta cu placere, si l-am subtiat cu putin lapte.
Treptat am redus cantitatea de lapte si cereale si acum papa doar piure simplu,fara probleme.
Incearca si asa.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

Mergi la inceput