Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

David papa doar morcov de 7 zile si de maine am sa-ncerc combinatia cu o alta leguma.
Inca nu stiu cu care,Kmi ,tu cu ce vrei s-o "servesti" pe Timi,pe langa morcovel?

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Inca o data multumiri tuturor mamicilor dragute care ne-au felicitat de ziua noastra. Si asa am bagat de seama ca Dragoselul meu e singurul printre atatea nascute pe data de 20... Sper sa facem fata cu felicitarile!

Arissa, coafeza nu a spus cat dureaza caderea parului... io ma gandesc ca pica ala de n-a picat in sarcina si gata! desi, daca normal e vreo 50 de fire pe zi (asa stiu eu) si calculez 9 luni, pai raman cheala pana pica toate alea. Plus cele care pica in mod normal in perioada asta...

nu pot sa mai spun decat ca moooor de caaaaaaald. Si Dragos la fel, e foarte agitat. offffff... sper sa treaca canicula asta cat mai repede...

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Lilidana, deci sapte zile i-ai dat numai morcov si ai tot marit cantitatea? urmatoarea leguma m-am gandit sa fie patrunjelul apoi telina , dovlecel , cartof si altele;
cereale de care i-ai dat? si cerealele tot la fel le plimba prin gurita cred ca inca nu stie sa la inghita

LA MULTI ANI LA TOTI BEBEII NOSTRI NASCUTI PE 20 SI LA ELIANA -MAMA SI ELIANA -BEBE!!!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna fetelor!

Va multumesc pentru incurajari si am sa incerc sa ma imbarbatez ca eu sunt o panicoasa din fire. La laptele de mami nu o sa renunt definitiv, eu oricum ii dadeam completare mai mult ca asa stau lucrurile, dar m-am bucurat si de putinul laptic care il putea suge de la mine. Nici prin gand nu mi-a trecut ca voi avea pana aproape de 4 luni laptic, chiar si putin.

Alionushca, Vladut nu e deloc schimbat ca si comportament, e vesel, gangureste se bucura de jucarii, e bine. Doar ca nu a luat bine in greutate. Sper ca dupa vitamine sa aiba pofta mai mare de mancare si sa pape mai bine.

Elpower o sa incerc si eu chestia cu prosopelul si poate functioneaza.

Parul imi cade si mie foarte tare, am inceput sa iau revalid si sper sa faca ceva treaba, daca anu, asta e. E pentru o cauza nobila.

Va doresc o noapte buna si racoroasa ca noi ne topim.

Pupici

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

http://good-times.webshots.com/photo/2553199600101516663RsrlAd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

si parul meu CADE...

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Kmi,eu am inceput cu cereale de orez de la Nestle,apoi dupa 2 saptamani i-am introdus morcovul asa cum ti-am zis.
Acum mananca asa:
-la masa de la ora zece o portie de morcov,cam 1/3 din borcanelul de 128 ml si in completare lapte
-la masa de la ora 15 o sticla de cereale cu lapte,150 ml lapte cu 3 lingurite pline de cereale.E mai usor cu biberonul,nu vreau sa-l "chinuiesc" cu 2 mese cu lingurita,deocamdata.
Intre cele 2 mese mai ia o portie de laptic,cam 130 ml,ca nu ma inteleg cu el altfel.
-restul meselor sunt de lapte

Cand trec 2 saptamani de la introducerea legumelor,intram pe fructe si va mai avea o masa de fructe dupa cea de cereale,sau o sa vad care va fi ordinea.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput