Despre barbatii care inseala si despre femeile ...

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia_80 spune:

buna! Citeam mesajul lui nicole si ma gandeam cat d egreu trebuie sa ii fi fost...eu eram nesigura, banuieam ceva, dar naveam [practic dsovezi, asta cu un sot care tot timpul era cu capsa pusa si ma acuza pe mine ca din cauza mea e asa, ca il suspectez tot timpul si sa saturat...cat d enesimitit poate fi un astfel de barbat (si cat de dureros este sal numesc asa dupa ce neam iubit atatia ani, si avem un bebe d enumai 3 luni....). iata ca a venit si dovada, chiar dc nu este f mare: de 2 ori, la interval de catvea zile, am vazut ca durata ultimului apel de la el din lista nu coni9cide cu cea de la cronometre...unde vorebise cam 1 5minute!! azi noapte, am repetat verificarea: durata ultimei convorbiri: 32 minute!! inj conditiile in care cand ajunge acasa abia schimbam doaua vorbe, ba e obosit(de obicei), ba e musai sa vada si el stirile, sa vada ce sentampla pe lumea asta...ba...nici nu stiu ce sa mai zic. 32 d eminute!!!nu stiu cu cine cei drept..dar ce poate fi mai evident de atat. stiti, ca zice ca o femeie are un simt in plus...eu \banuiesc d emult, dar am subestimat acel feeling de schimbare, am zis ca da, poate sunt eu paranoica.............lui nu iam spus, ca am hotarat sa nui mai zic despre toate banuielie mele, pana nam ceva concret, dar oare asta nu era ceva concret? ma gandesc, ce vrbeste cu ea, ce ii spune ei despre mine ?(ca banuiesc ca stie, pentru ca nam vazut msaje sau apeluri nicodata ciudate cat e cu mine acasa...). ce ii spune? ca sunt handicapata? acele 32 d eminute arata clar ca sa trecut bariere peste o aventura...am dreptate? cr c ainc anu realizez ce mis eintampla.......ma duc, ca ma striga bebe. saracutul d eel :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu zic sa te calmezi. Si atata vreme cat nu exista nimic concret sa nu construiesti scenarii. Daca ai dreptate atunci vei lua o decizie dar daca nu ai dreptate iti vei distruge relatia gratuit. Verifica cu calm si ia decizii competente.
Aceasta este opinia mea

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia_80 spune:

Multumesc Marisu...dar ce altceva ar putea fi? doar c anu am dovezi,,dar totul mi se pare f clar..tie nu? mai ales ca el neaga in continuare vreo relatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tu ce vrei sa faci? Nu te grabi cu un raspuns.

Daca este adevarat ce faci?

Daca nu este adevarat ce faci?

Cumpaneste bine inainte de a raspunde.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccooll04 spune:

alexxia draga mea , ce spui tu acolo am trait si eu , nu se mai terminau mesajele si telefoanele ( fireste pe ascuns) , omul care vorba ta acasa deabia scoate o vorba ( discutii care se rezuma la " ce mancam?" sau "am ceva calcat pentru maine ?")are disponibilitatea sa vorbeasca la telefon 4 ore intr=-o noapte cu o anumita persoana , in conditiile in care el ca si persoana e foarte expeditiv la telefon , si sa-si dea cate 40 de mesaje pe zi , asta in conditiile in care mai stateau impreuna si 12 ore la servici , ce ar putea insemna ? Si nu as fi aflat nimic din toate astea , daca intamplarea nu ar fi facut ca la momentul in care ne-am facut abonamentele la telefon nu am fi luat cartelele invers , eu o am pe cea de pe numele lui si invers , asa ca am sunat si am cerut facturi detaliate din urma si fireste ca banuielile s-au adeverit , si nu ca zic ca am facut bine , dar m-am simtit ceva mai puternica cand i le-am aruncat in fata , si cand nu avea ce sa imi explice , si indruga verzi si uscate .
ca sfat , indiferent de ce se intampla ulterior nu te lasa invinsa , lupta nu neaparat pentru el ca si sot al tau ci mai ales lupta pentru ca sa nu te mai ia de proasta ( iarta-mi duritatea in exprimare ).

Te intrebai oare ce ii spune despre tine , o sa-ti spun eu ce ii spune despre tine , ca nu il intelegi ( de parca cineva cu care s-o vazut de cateva ori si cu care nu are probleme de rezolvat il intelege ) , ca oricum in momentul in care s-au cunoscut voi erati la un pas de divort ( cu toate ca nici vorba de asa ceva , si cum a fost in cazul meu nici macar nu ne-am certat , nici macar motive nu aveam ) , ca oricum e multa vreme de cand nu a mai avut nici o legatura fizica cu tine ( fals din nou ) , ca e viata lui si o traieste cum vrea si ca nu il intereseaza parerea altora , ( recte la mine - copii lui sunt mari si inteleg ) , si tot felul de magarii de genul , si ti le spun de la sursa ca eu i-am convicat la o intalnire si i-am pus fata in fata , si aruncau vina de la unul la altul ca in clasa 1 .
Un lucru e cert , dupa ce se dau cartile pe fata , treaba se strica intre ei , pentru ca noutatea si mirajul e tocmai faptul ca e ceva interzis .

bafta multa iti doresc si daca vrei sa vorbim mai multe ma poti contacta , poate te invat ceva in materie de investigatie :))

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

eu nu inteleg de ce controlati telefoanele partenerilor vostri? (aici includem si emailuri, scrisori, buzunare, sertare etc). Mie nu mi se pare normal, cu scuzele de rigoare este (si aici citez un bun amic, de altfel un Domn) "comportament de servitoare". Chiar nu puteti respecta intimitatea partenerului de viata? Cred ca si de la aceasta atitudine pornesc multe din relele pe care uneori ni le cautam singure. Si mai cred ca oamenii maturi invata din greseli si incearca sa nu le mai repete.
Numai bine.

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia_80 spune:

Nicole, am citit si mesajele tale, mai impresionat, ai fost tare, sie sti. Ma bucur c aintelegi cum stau lucrurile, cu toate c anas vrea sa ajunga sa inteleaga treburile astea multa lume... diabletrt,e dc controlam? pentru c auite4 ca avem ce gasi, deaia controlam. Pentru ca atunci cand sotul tau devine alt om, dar iti reprosaza ca el e acelasi si tu esti nebuna...in tyelefonul ala poti gasi sursa nebuniei tale, si chiar dc e dureros c evezi uneori, poti sati spui: stai ma fata, ca nus nebuna, sunt eu asa cum eram...
e dureros, inainte sa trec prin c etrec acuzam femeile care isi iertau barbatii de asa ceva, si acum nu pot concepe viata fara el, porcul si magarul...simi aimtesc ca inainte vorbea cu mine asa muolt la telefon, si asa cum s erasteste la mine acum, se rastea la persoane cu care neave anici o treaba, si eu cand il sun imi spune c anu poate conduce si vorbi in acelasi timp, dar cu ea vorbeste tot drumul pana acasa...cand probabio. inchide sa nul vada nebuna de acasa, care probabil a inebunit de cand creste bebelus, saraca de ea. Si il ad ca pe un mare nesimtit, si i acelasi timp il vad ca pe iubitul meu, sufletul meu, prietenul meu.....:(
nicole, teas contacta d anush cum :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Hmmmm.... greu cu voi uneori.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccooll04 spune:

pana nu ajungi sa traiesti ce am trait eu , nici nu am pretentia sa intelegi .Sincer , nici eu nu as fi putut intelege , si ca sa-ti raspund la intrebare eu nu mi-am verificat sotul in 16 ani niciodata , nici in buzunar , nici in telefon , nici la servici , deloc , libertate totala . Daca ma suna si-mi spunea ca intarzie , era suficient , nici macar nu il intrebam de ce . Cum ajungi sa verifici ? Ajungi , vorba alexxei , cand cineva te face nebun cauti probe sa-ti demonstrezi in primul rand tie ca nu e asa , si din nefericire constati ca ai avut dreptate .De ce continui ? Pentru ca celalalt nu se opreste , si pentru ca odata increderea pierduta , ea ramane pierduta , cel putin o perioada de timp .
Nu iti doresc doamne fereste sa traiesti un cosmar de genul , dar in cazul in care ti s-ar intampla , poti sa fii sigura ca nu ai putea sa stai deoparte , sa ii respecti intimitatea cum te exprimi tu, pur si simplu nu poti.Cine a trecut prin asta stie ca am dreptate.
Si nu ai ajunge sa faci toate astea , daca ti-ar spune in fata , daca ar recunoaste deschis ca ceva este , nu fireste , te minte te face nebuna , din lasitate parerea mea .Joaca la doua capete , sa vada intai ce iese in cealalta parte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce nu divortezi atunci?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput