Carrefour- atentie la tzepe!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ocebine spune:
In absolut orice supermarket mare existe neconcordante de pret...eroare umana...nici cei care pun in raft nu sint masini, ci oameni. Problema e in atitudine de ambele parti. Eu (cumparator) sa merg civilizat sa anunt neconcordanta, ei (vinzatori) sa fie profesionisti (politicosi, amabili) si sa rezolve cu minim de zarva problema.
Multe magazine au afisat un anunt unde spune ca daca e nepotrivire de pret, e gratis...asa stimuleaza si angajatii sa nu faca greseli dar si cumparatorii sa fie atenti.
Si noi facem periodic cumparaturi mari, sintem multi si ne trebuie cantitati mari pentru chestii in casa (servetele, prosoape de hirtie, etc)...de fiecare data sint atenta la casa...si angajata e om, nu masina...
Prea facem din tintar armasar cu saminta de scandal...ce ne costa sa fim civilizati de ambele parti?
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danutza_c spune:
Eu nu vreau sa iau apararea celor de la Carrefour, in nici un caz.
Vreau doar sa va spun ca acum niste ani buni am patit acelasi lucru la un foarte respectabil supermarket in Germania.
Noroc ca am verificat ce batea domnshoara de la casa (cam la fel de impertinenta ca cea de care povestea cineva mai devreme)si am vazut cind sub ochii mei a taxat in loc de 1 produs 3! Cum marcutzele pe vremea aia (ca era inainte de UE) erau tare pretioase si nu foarte numeroase prin buzunarul meu cascam tare bine ochii pe ce se duceau si am ripostat imediat. Reactia a fost aceasi, de enervare, dar mi-a dat banii inapoi imediat!
Cit despre nesimtirea cumparatorilor, no comment! Este intr-adevar o problema sa tii asa un gigant in ordine, si cu nebunia de la Carrefour...
Pe-aici nu e asa dar si cumparatorii sunt de cel putin 10 ori mai putini in asa un supermarket!
Eu de cite ori merg la Carrefour, sau la orice alt supermarket, stau cu ochii pe ce ma taxeaza si verific preturile, asa e mai usor de urmarit. Sigur ca nu pot sa tin minte toate preturile dar macar alea care sunt mai mari...
ariana31 spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bbquote:
Originally posted by sali
...daca exista asa ceva, sa vina un cumparator forumist care sa spuna ca a luat vreodata 10 baxuri de ceva si i s-a facturat, din greseala, doar 1 !
eu as vrea sa stiu daca acel cumparator care a platit pentru 10 produse ca si pentru 1 s-a intors sa sesizeze problema si sa plateasca pentru inca 9 bucati in plus...
Uite,eu!
Am cumparat o cutie mare de servetele la cutie cu 24 de bucati; pt ca nu avea cod de bare pe cutia mare de carton ,casiera,a desfacut-o si mi-a aparut pe bon doar 1 cutie cea pe care a scanat-o; m-am uitat pe factura in parcare si m-am intors inapoi si am platit si restul!!!
monicutza_bb spune:
Ariana31 foarte frumos (si cinstit) din partea ta, dar iti dai seama ca esti printre putinele persoane care "s-au obosit" sa faca asta. Majoritatea s-ar fi bucurat de o asemenea greseala in favoarea lor.
Monica 37+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Chiar vroiam sa sesizez si eu la un alt sibiect ca tb sa fim atenti de 10 ori cand cumparam de oriunde. Cu Carrefoururi sunt patita ( am lucrat intr-unul si cunosc sistemul), de aceea ma duc la Cora in Pantelimon. Nu au chiar asa o gama larga de produse, dar au spatiu mare si sunt mai amabili cand gresesc. Alta e problema. Am cumpart o cutie de pastile de tantari in care tb sa fie 30 buc si de fapt erau numai 10. Nu mi-a dat prin cap sa deschid cutia si sa ma uit in ea.
Dar chestii deastea se intampla si la farmacii, chiar si cu medicamente!!!Cumperi un flacon cu 30 pastile si de fapt sunt 28, nu prea mare diferenta sa nu bata la ochi.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
CrisaS spune:
ocebine ma bucur ca te gasesc si aici,
Totusi simt nevoia sa intervin. Tie ti s-a intimplat vreodata de cind esti in USA sa ti se fi incasat bani mai multi? Mie nu . Si sint cit se poate de sincera. In Romania e dezastru. Cei de la cora de asemenea sint varza. Am patit-o de fiecare data cind am mers acolo , respectiv sa-i apara pe bon un articol in plus. Am fost avertizata de cind am fost prima data sa fiu atenta la bon. Pe cind aici nu se intimpla asa ceva.Eu mi-am cumparat o pereche de incaltari le-am platit si am uitat punga acolo..a doua zi am sunat si am spus mi-au spus sa vin sa-mi ridic punga cu incaltari.S-ar fi intimplat in Romania asa cevaaaaa? Nuuuu cred.Sa-ti mai dea marfa inapoi???? Te-ar fi izbit de celebrele fete constipate si de celebrele raspunsuri spuse intr-un sictir specific vinzatoarelor din Romania. Toate astea tin de educatie si civilizatie. Daca pe prima nu pot s-o generalizez (ca de mai exista si oameni educati in Romania) din pacate necivilizatii eclipseaza civilizatii si se ajunge la generalizare. Ma doare sufletul cind ad aici in magazine cum fura. Se avertizeaza de la un raion la altu; se uita unde sint camere ca sa nu fie in raza lor...am vazut cu ochii mei romani care furau. E dezgustator. Dar chestia cu desfacutul sticlelor cu mincatul printre rafturi se practica si aici, daca va incalzeste cu ceva:)))))
Numai bine,
Crisa
Marilena12 spune:
Din pacate se intampla si erorile legate de preturi, si tzepele legate de cantitatile platite, si chestiile cu mancatul de prin rafturi sau cu sticlele de racoritoare desfacute si abandonate pe-acolo.
Trebuie sa fim atenti mereu. Si eu am fost pacalita la factura, platind pt mai multe produse introduse si m-am ofticat rau cand mi-am dat seama ca trebuia sa casc bine ochii. Niciodata nu cumparam produse sub 2, 3 milioane vechi si nici nu verific decat foarte rar, insa acasa ma mai uit si ma oftic, pt ca atunci cand sunt cu fetita mea de un an, deschid poate o banala punga de pufuleti si apoi corecta, merg cu ambalajul la casa si o achit langa celelalte produse. Deci sunt cinstita si automat, imi pare rau cand sunt fraierita cu o suma chiar mica, pt ca desi suma aia nu este importanta, consider ca nu merit gestul.
Este pacat, pt ca in acelasi timp, daca se intampla la casa sa nu-ti verifice bine produsele te trezesti ca urla senzorii la iesire, si se aduna toti angajatii pe langa tine sa vada ce anume ai sustras.
Am vazut o faza jenanta cu o batranica care a transpirat toata saraca vazand cum vin cei de la paza si o iau la cotrobait prin cos sa vada ce anume beepaie.
Avea un cod de bare sau un anti furt, pe un amarat de maiou deja achitat.
Mari
ocebine spune:
CrisaS, da, mi s-a intimplat sa fiu incasat dublu, mi s-a intimplat sa nu am produsul respectiv in punga, la farmacie la fel m-au "ciupit" o data la antibiotice (am luat o perioada foarte lunga pentru acnee)...de fiecare data am semnalat si s-a rezolvat...dar fara zarva si teatricale. Se intimpla greseli, pur si simplu...tine de noi cita importanta dam incidentelor minore.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
CrisaS spune:
Da DAR MACAR SE REZOLVA TOTUL INTR-UN MOD PLACUT!!! Nu ai parte de acel sictir:))) Da de problema cu restul ce spuneti in Romania ca absolut TOATE preturile se rotunjesc????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/greieras/greieras.jpg)
greieras spune:
Cred ca nu am eu noroc. Mie mi se intampla des sa mi se incaseze mai mult la un anume supermarket din zona in care locuiesc. La un moment dat chiar zisesem ca nu mai cumpar de la ei, dar tot sfarsesc cumparand uneori pentru ca mai au reduceri de pret. Nu conteaza unde ma duc la cumparaturi controlez bonul tot timpul. Ultima oara (acum cateva zile) m-au taxat in plus cu 20$ la niste produse care costau per total 25$. Nu mi-a venit sa cred!!! Totusi aici daca le arati gresala iti dau produsul gratuit, numai ca pentru asta am mai pierdut 15 minute.
Oricum nu mai am incredere nici aici in nimeni. Putini mai sunt cu adevarat integri. Duce barbate-meu o masina pe care vroiam sa o cumparam la service sa o controleze, si aia, pentru ca nu a stat pe capul lor nu i-au verificat franele (lucru care era inclus in pret). Fac un contract cu o companie de telefonie care avea pret mai bun la convorbirile cu Romania, si dupa cateva luni ce-mi vine mie sa verific factura (minut cu minut) si descopar cu stupoare ca mi-au luat in plus vreo 5$. Iau la verificat si facturile din urma. Surpriza, cate 5-6 $ in plus la fiecare factura. Cati sunt ca mine nebuni sa verifice minut cu minut desfasuratorul? Oamenii nu au timp. Compania face in felul acesta milioane de dolari pe luna. Dupa ce le-am atras atentia (convorbire care m-a scuturat de 2 ore din viata), ne-au spus ca era o mica eroare in baza de date, dar nu au schimbat nimic decat la mine, pentru ca am gasit si pe facturile altor 2 rude aceeasi gresala, dar daca nu sesizezi bineinteles ca se fac ca ploua. Si astea sunt doar cateva din marea de smecherii de care ne-am izbit de cand suntem aici. Mai nou nici nu prea mai ai cui sa te plangi pentru ca multi si-au dus sediile in tari ca India (ca ii platesc pe aia mai ieftin decat pe americani) si daca vrei nu ai cu cine sa te intelegi, pentru ca engleza lor e de neinteles.
Scuze, deja sunt off topic, dar m-am incins si eu putin. Deci, exceptand cazul in care mergi la un magazin mai mic de cartier cam asa stau treburile peste tot.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Craciun 2006
Eva 2007