Carrefour- atentie la tzepe!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

ha,ha,ha!eu am vazut odata o persoana (stiti voi de care),se incalta cu o pereche de sosete de la raionul de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by denizel

Pai atunci, am fost inspirata ca nu am parat-o!

pai doar tu nu maninci carnea cruda....la >70 C se duc bacteriile.

Cred ca e un bun moment sa-mi (re)incep pledoaria pentru vegetarianism .

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Greseli se intampla peste tot. Dar eu cred ca conteaza atitudinea angajatului caruia ii sesizezi problema ta. Aici intai verifica, apoi isi cer mii de scuze (de te fac pe tine sa te simti stanjenit uneori ) si ori iti returneaza diferenta imediat, ori obtii produsul gratuit, ori platesti doar diferenta intre pretul afisat si cel incasat, depinde de politica firmei. Asa am cumparat eu un mop cu 3$. Pretul pe raft era de 12$, la casa mi-au luat 15$. Cand mi-am dat seama le-am spus de greseala si m-am trezit cu 12$ inapoi si cu mopul aproape pe moka. Dar am patit-o sa cumpar si cartofi la 7$ pe kg (si in mod normal costau maxim 3$ pe kg). Am vazut abia acasa ca gresisera codul, dar mi-a fost lene sa ma intorc. Dar cu siguranta imi recuperam banii si mi se cereau scuze.

Despre nesimtirea cumparatorului nu comentez, pentru ca este o problema generala, tine de educatia fiecaruia in parte si a natiunii in general.

Monica 37+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Oarecum off topic: asta cu verificatul cumparaturilor la iesire , drept sa spun , in Carrefour nu mi s-a intamplat. Se intampla insa de fiecare data in Metro Ploiesti, cand, la iesire, 2 angajati de ai lor, in halate albe, iti iau factura si apoi se uita pt confirmare in cos sau invers. Nu stiu care e eficienta, ca nu au avut niciodata rabdare( si nici noi) sa faca confruntarea pt toate produsele cumparate.Adica se uita pe doua-trei pozitii din factura, arunca o privire spre cos, stampileaza factura si gata.

Teapa in Carrefour nu am luat, asa sper , dar nici nu am verificat.
Noroc ca nu platesc eu!

In finalul postarii mele, rog, daca exista asa ceva, sa vina un cumparator forumist care sa spuna ca a luat vreodata 10 baxuri de ceva si i s-a facturat, din greseala, doar 1 ! Nu de alta dar puterea exemplului e mare si macar sa speram ca ni se poate intampla si asa , nu doar sa fim mereu fraieriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by sali

...daca exista asa ceva, sa vina un cumparator forumist care sa spuna ca a luat vreodata 10 baxuri de ceva si i s-a facturat, din greseala, doar 1 !

eu as vrea sa stiu daca acel cumparator care a platit pentru 10 produse ca si pentru 1 s-a intors sa sesizeze problema si sa plateasca pentru inca 9 bucati in plus...

Monica 37+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

[quoteGuestus
membru matur
pai doar tu nu maninci carnea cruda....la >70 C se duc bacteriile.
][/quote]

Vaaaiiiii sunt
Vorba lui Denizel trec la vegetarism.
Poate sa fie si la 180 grade da chiar asa???????? As instantaneu numa cand as vedea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by gonghy

Vaaaiiiii sunt
Vorba lui Denizel trec la vegetarism.
Poate sa fie si la 180 grade da chiar asa???????? As instantaneu numa cand as vedea.

vezi gonghy....cumperi si habar nu ai ce cumperi....oricum la carne merge ca o prajesti/fierbi (ca nu esti gingishan).....dar la mere ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by denizel

Aoleu, ce enervant !!! Mai bine s-ar plimba printre rafturi.
...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

CORECT! Asa am zis si eu. Sa se plimbe printre rafturi, ca atunci ar depista neregulile.

Monicutza_bb, depinde de om. Mi s-a intamplat sa mi se dea rest mai mult si sa-l returnez. Stii care e frumusetea? Ca tot eu am primit priviri urate, in loc de un multumesc. Si inca ceva, chiar nu cred ca s-a tastat cuiva, din greseala, 1 produs in loc de 10 produse . Invers insa da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu am patit la metro,ne-am enervat rau de tot.Intram in metro,ne faceam cumparaturi pt la munte si ne cam grabeam ca eram cu fetita mea dupa mine.
Stupoare ne opreste domnisoara la intrare in metro sa complectam un formular.Se apuca sotul meu sa scrie in el si la sfarsit constata ca formularul era facut pt a ne angaja noi ca avem grija de copil nostru si ca este problema noastra daca se intampla ceva.Nu am inteles chestia asta deloc,pai nu este copilul meu si noi suntem responsabili pt copil.
Am trecut cu vedearea dar cand a luat-o sotul meu la niste intrebari i-a raspuns de parca am fi fost niste prapaditi si ii ceream de pomana.Statea la barfa cu niste tineri,am asteptat dar nu a vrut sa ne bage in seama si ne-a spus sa asteptam ca este ocupata,nu ne-a lasat sa intram inauntru.m-am enervat rau si i-am spus ca este nesimtita.Sa ma tina pe mine cu copilul mic in brate sa astept sa isi termine ea discutiile personale cu altii.Cata nesimtire.
Am fost Offtopic dar mi-am spus si eu pasul.
La carrefour nu am verificat niciodata bonul sa vada daca mi-am luat plasa dar de acum sigur o voi face.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Originally posted by acina
De acord cu tine ca sunt cumparatori nesimtiti dar si cei de la carrefour sunt varza.Si in legatura cu caldura sa fim seriosi stii ce frig e la Carrefour din pricina aerului conditionat?

Exact Anca, intre nesimtirea unor angajati si nesimtirea unor cumparatori picam noi! Monica si altii au procedat foarte bine reclamand incompetenta, neglijenta sau nesimtirea unora dintre angajati. In acest fel putem spera ca atitudinea magazinului se va schimba in bine. Ce ne facem insa cu nesimtirea unora dintre clienti? Cum putem sa civilizam poporul in conditiile in care mass media actioneaza in sens contrar?

Ai dreptate din nefericire!

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput