Carrefour- atentie la tzepe!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

quote:
Originally posted by joxy

quote:
bere la un pret scris pe raft..7.92 bax cand ajungem la casa cu stupoare pe bon se incaseaza 8,81 !!!
De obicei nu verificam dar e a treia oara cand sotul meu observa la bere diferente de pret.
Acu nu e vorba de bani 2,67 diferenta...

8.81 - 7.92 = 0.89

Cu respect,
G.

joxy, ce vrei sa spui? revela relevantza, rogu-te!

edit: cu acelasi respect,

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by acina
De acord cu tine ca sunt cumparatori nesimtiti dar si cei de la carrefour sunt varza.Si in legatura cu caldura sa fim seriosi stii ce frig e la Carrefour din pricina aerului conditionat?

Exact Anca, intre nesimtirea unor angajati si nesimtirea unor cumparatori picam noi! Monica si altii au procedat foarte bine reclamand incompetenta, neglijenta sau nesimtirea unora dintre angajati. In acest fel putem spera ca atitudinea magazinului se va schimba in bine. Ce ne facem insa cu nesimtirea unora dintre clienti? Cum putem sa civilizam poporul in conditiile in care mass media actioneaza in sens contrar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Sa punem enervarea pe seama caniculei.
Un hipermarket cu vreo suta de mii de produse la vreo suta de angajati este o adevarata provocare. Inainte sa strigam "tzeapa" trebuie sa ne gandim si la imposibilitatea garantarii 100% a corectitudinii tuturor operatiunilor dintr-un asemenea conglomerat.
In comparatie cu neglijenta personalului din hiper/supermarketuri eu constat mult mai des nesimtirea cumparatorilor care consuma vreun suc la raft fara sa-l declare la casa, desfac o punga de dulciuri ca sa molfaie (gratis bineinteles) vreo napolitana, desfac un kit sigilat de baterii ca sa-si strecoare in buzunar una noua, eventual punand-o pe cea veche in loc, care-si lasa copiii sa dea peste cap un raion intreg de jucarii, aventura terminandu-se deseori cu o jucarie stricata plasata cu nevinovatie inapoi pe raft, si lista este lunga.
Mule din neconcordantele etichetelor se datoreaza celor care cautand ceva anume dau peste cap tot raftul, cei care vin in urma nemaintelegand care si cat costa.

Daca problema relatata de tine se generalizeaza abia atunci se poate spune ca e ceva putred in interiorul magazinului.

Nu inteleg care e vina mea, a cumparatorului, ca sunt altii nesimtiti. Carrefour-ul are angajati agenti de paza, nu? De ce nu-si fac treaba? Mult mai simplu e sa stea afara, sa vada ca iti platesti cumparaturile si apoi sa te pune sa le scoti, ca sa le verifice ei. Sau sa fie cine stie pe unde... Probabil ca are si camere de luat vederi Carrefour-ul, nu? Nu are decat sa ia masuri. Eu cand imi fac cumparaturile nu am timp sa ma uit ce fac altii. Sincer, nici nu ma uit, ma uit la ce am eu de luat, pun in carucior si o tai, repede, mai departe. Timpul meu e limitat si nu consider ca e normal sa fac eu politie, in locul celor care sunt pusi acolo pentru asa ceva. DAR, pe banii mei, vreau sa fiu tratata corect! Asa este normal. Curios, de ce se intampla asa numai la noi? De ce prin alte tari pretul afisat corespunde cu cel de pe bon?
A, si o faza complet aiurea, pe care n-am inteles-o si nu o s-o inteleg niciodata: pun cumparaturile pe banda, le pun in pungi, platesc, imi pun cumparaturile in carucior. Toate astea cu un agent de paza langa mine. Si ies de acolo si pac, ma opreste respectivul agent, imi cere bonul si se apuca sa-mi verifice toate cumparaturile. L-am intrebat de ce o mai face, ca doar a fost langa mine. Cica trebuie sa faca verificari!!!! Ma si grabeam!!! Daca tu intelegi manevra asta, explica-mi si mie te rog, ca pe mine, una, ma depaseste!
Alta faza: am cumparat de la raionul cu mancare gatita ceva, am platit la casa aferenta si dau sa ies. Zona pustie! Normal e sa fie acolo un angajat, sa-ti verifice punga si bonul, ca sa poti pleca. Ma uit in toate directiile si vad ceva mai incolo cateva persoane la o barfa mica. Ma intrebam daca e acolo persoana sau nu. Ii vad ca se uita la mine si nimic. Eram in dubiu, ce sa fac. O intreb pe tipa de la casa daca imi poate verifica, ca vreau sa ies. Cica nu, desi casa era goala. Nu stiam ce sa fac, chiar ma gandeam sa cumpar un produs, desi nu aveam nevoie de el, ca sa pot iesi odata de-acolo!!!! Si asta nu e normal, nu-i asa? In sfarsit, cineva "binevoieste" sa iasa din grupul compact si sa vina sa verifice, sa pot iesi. Asta cum ti se mai pare?
Asa ca, inainte de a mai da vina pe caldura, bine ar fi daca s-ar umbla putin la atitudinea angajatilor Carrefour-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cl, despre ce verificari vorbesti tu?
Niciodata de cand cumpar de la Carrefour, nu mi s-a intamplat sa mi se verifice plasele sau sa mi se ceara bonul.
Asa o fi la toate? Eu de obicei merg in Baneasa.

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Denizel, la Carrefour Orhideea. Sincer, am fost socata. Au perioade in care te asteapta sa iesi de la casa si se apuca sa-ti verifice cumparaturile. Cand ai caruciorul plin cu tot ce-ti trebuie pe o saptamana si te mai si grabesti, e o adevarata fericire!!!! Si chiar nu inteleg de ce, ca doar piuie alarmele, in caz de furi ceva, nu? Atunci de ce fac asta???

Mergi la inceput

Aoleu, ce enervant !!! Mai bine s-ar plimba printre rafturi. Am vazut odata o tipa care a despachetat o caserola in care era carne si si-a bagat carnea pe sub fuste .

Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by denizel

Aoleu, ce enervant !!! Mai bine s-ar plimba printre rafturi. Am vazut odata o tipa care a despachetat o caserola in care era carne si si-a bagat carnea pe sub fuste .

pai da..si apoi o prind aia la casa si pun carnea inapoi la vinzare

Mergi la inceput

Pai atunci, am fost inspirata ca nu am parat-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by denizel

Pai atunci, am fost inspirata ca nu am parat-o!

pai doar tu nu maninci carnea cruda....la >70 C se duc bacteriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Sa va spun eu ce am patit, lasand faptul ca la electrocasm=nice alergi de te saturi sa iei si tu o amarata de traducere, ca pana la urma nu sunt obligat asa citesc in engleza. Asa, acum vreo luna sau dus colegii meui la cumparaturi in Carrefour baneasa ca de obicei, in general noi avem facturi mari 1800 ron chiar pana la 3000 sau 5000 ron, in fine si sa vedeti tragand la xerox factura pentru restituire de TVA la un moment dat imi sar ochii pe un total de 550 ron, ma gandeam ca nu au avut ce cumpara de asa o suma de o data ca au fost numai aliente nu altceva, si can dma uit bagasera aia 413 pungi de gris, acum inteleg ca se mai fac greseli, dar problema este cum de scrii tu in loc de 4, 413 e cam ciudat, si nu va spun ca atunci cand sau intors iesise din tura cucoana aia, si dai cu verificat stocul si tot asa, ca noi cumparand de la iei platim cu OP si asa le-am zis ca noi nu gatim pentru o brutarie.
In fine poate a fost o gtreseala de tastat sa adaugi 13 langa o alta cifra dar si 550 ron

Louiza 13s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput