Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
marinelaf spune:
Laurasi Rares se constipa rau de la Nan, de aia l-am si schimbat. Topfer nu am folosit dar parca ziceau fetele ca e bine acceptat de copii ca e bun la gust.
Teutz spune:
Adina, multumim!
In Herastrau i-am cunoscut si eu pe Luca si pe David de Ralumat, i-am revazut pe conu’ Grigore, pe Adinuta, pe d mic, pe Octavian. Cu domnisoara Crinuta ne vedem zilnic. Doamne ce copiii frumosi si dulci! Si cat au crescut! Cand ii vezi pe toti la un loc nu stii la care sa te uiti mai intai! Azi am fost in IOR cu Desiree, Dandusa si Flori, prietena Dandusei. A fost super de super! Vor pune fetele poze, ca eu imi prind iar urechile pe acolo.
Citesc din urma si revin.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
roxanica2006 spune:
Laura, noi folosim cu succes Topfer, David il bea f.f.f. bine si intr-adevar contine bifidus nu-mai-stiu-cum si regleaza scaunele.
editez ca sa te intreb cum vei prepara iaurtul in casa?
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
kokorina spune:
buna seara!
cine ma lamureste cum sa-mi mut pozele in albumul meu?am trimis poze facute in romania,daca doriti sa ne vedeti....dar nu stiu sa le mut,ca mi-am prins urechile in flickr-ul asta...
noi cand am fost la vaccin,nu ne-a cantarit,in schimb ii cantaresc eu acasa si pascal are 8 kg iar sophia 6,700.daca sant bebei la actegoria musca cu 7 kg,sophia mea la ce categorie intra?gazulitza?....oricum nu poate avea mai multe kg la statura ei ca altfel ar pocni,ea e scurtuta si bine plamadita,pascal in schimb e foarte lung....ma rog,inaltut.si imi mananca urechile pe timpul zilei....AMANDOI!
am vazut si eu pozele cu bebeii in parc si filmuletele.....de gagici nu mai spun,santeti pe cinste,pe bune.ce va invidiez,si o spun cu sinceritate....ca va puteti intalni....eu cu cine sa ma intalnesc?n-am pe nimeni si tare-i greu.astept sa-si faca mama niste analize in tara si o iau la mine.am mare nevoie de ajutor.cum credeti ca mi-e mie cand sant cu pascal in maini,ca vrea sa mearga si tot atunci vrea si sophia?ma simt ingrozitor de rau.si ea da semne ca vrea sa o ridic din scaunelul ei.....il las pe pascal,care urla ca de ce l-am lasat cand ii era lumea mai draga si o iau pe sophia.....asa mi-e mila de ei cateodata ca nu ma pot imparti....
ma uitam la bebeii din parc(si la ai mei evident),cat au crescut....imi aduc aminte cat erau cand i-am adus acasa,numai cat niste ghemotoace si acum chiar au fata de copii mici(vorba DIANOCICAI)....deja ma gandesc ce cadou sa le cumpar de ziua lor....nu-mi vine sa cred ca in cateva luni le sarbatorim primul anisor....
cand ma pusei pe scris,si-a gasit pascal sa viseze si sa planga...ma duc la el....
roxanica2006 spune:
Dianarus !!!! Io intelg ca va distrati pe la Sovata (parca) dar pana cand dom'le?? Pana cand?? ce mai face Marc??
Alexandra!!!!Hai la povesti, acum ca suntem consemnate la domiciliu din cauza nenorocitei de explozii...Ce noutati mai stii? Ii scoatem sau nu pe puiuti din casa, ca david azi mi-a facut nervii franjuri!!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
dianocica spune:
cum ajung la pozele comune de pe flick? pune cineva un link? ca eu nu reusesc ...sa ajung la ele adica, nu sa pun link...
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro" target="_blank">Copacul de hartie
daphna spune:
daaa,suntem bine,si-a revenit complet,scoate niste chiote cand e fericita de se uita toata lumea la noi.dar am obs ca cel mai mult ii place cand e si tati cu noi si ne jucam de-a ..te prind,te prind.adik eu alerg dupa ei si trebuie sa ii prind.rade in hohote.ma rog,asta e alta pb k tati nu e mereu cu noi ,dar cand vine nu mai poate ,e in culmea fericirii.
BAMBO,tu nu ii dadeai nan ha?si cerealele noi de azi nu cumva contin lapte?
meeeey,voi nu stiti cu cine am avut onoarea azi prin mamaia????!!!!ghiciti,vedete mari de tv!!!![]()
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dianocica spune:
quote:viri?
Originally posted by daphna
daaa,suntem bine,si-a revenit complet,scoate niste chiote cand e fericita de se uita toata lumea la noi.dar am obs ca cel mai mult ii place cand e si tati cu noi si ne jucam de-a ..te prind,te prind.adik eu alerg dupa ei si trebuie sa ii prind.rade in hohote.ma rog,asta e alta pb k tati nu e mereu cu noi ,dar cand vine nu mai poate ,e in culmea fericirii.
meeeey,voi nu stiti cu cine am avut onoarea azi prin mamaia????!!!!ghiciti,vedete mari de tv!!!

diana si david 03.12.06
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:viri?
Originally posted by daphna
meeeey,voi nu stiti cu cine am avut onoarea azi prin mamaia????!!!!ghiciti,vedete mari de tv!!!
diana si david 03.12.06
si hormonica?
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a