Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

bravoooooooo!mey,el era penibil,la cel putin 30 de grade el era cu o haina pe el,gen de ploaie asa!!!!2 camile ii pazeau,evident!iar ea,doamne ,avea niste picioruse subtiriiii,ca mainile mele !!!mult mai slaba decatse vede prin media.ce sa mai zic,voi dormi linistita in seara asta ,cu asemenea onoare!!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fetelor, poze si filme la greu din IOR maine...a fost o nebunie, mai ales cand am aruncat bobocii in piscina umpluta cu apa plata IZVORU ALB...

la umbra copacilor a fost bine, copiii au dormit jumatati de ora doar, pentru ca transpirau pe spate de la husele carucioarelor..dar oricum a fost mai bine ca in casa...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia ia spune repede...e bine la caldurica ? sau deja sunteti inapoi?

hi, hi , ce am ghicit o pe mooooni...roxanixo baga ti , draga, minile n cap...pai ce, banicii sunt mari vedete ...? sa fim seriosi.....moni e crema, draga

diana si david 03.12.06

www.copaculdehartie.ro" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

repejor repejor..
shefa doarme in continuare numai pana la ora 5 dimineata. dar adoarme acum dupa ora 21, probabil din cauza caldurilor...au ajuns si aici, si ne cam topim...

ktrinel nu am apucat sa ma interesez de gradi...pana atunci mai e.
cresele sunt private, de stat sau ale bisericii, fiecare are reguli proprii.
cele doua pe care le-am luat eu in considerare iau una bebeii de la un an si cealalta bebei de la 8 saptamani. au programe aproximativ identice, se pot lasa copii maxim 8 ore... sunt cam doi bebei pe cap de tanti educatoare.
si ambele au ditamai lista de asteptare.au x criterii de selectie.

ne jucam:
- shefa o trage pe mama de par, misto...
- shefa zgamaie canapea-covor-parchet-mama, misto..
- shefa pocneste jucarii una de alta, pocneste jucarii de parchet, pocneste jucarii de mama, si mai misto..
- mama canta cat o tine gura, mama topaie precum gaina, mama se miorlaie precum pisica, mama pupa si musca ce prinde...cel mai misto..

umbla mosul prin salon - destul mamei inconjoara moaca shefei
si apasa pe buton - destul mamei apasa nasul shefei
trrrr ..

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Ca veni vorba de moni, ati vazut cum o pupa pe fiica-sa pe gura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

roxanica ung un borcan cu smantana (cam o lingurita de smantana la 250ml de lapte), apoi torn in borcan laptele fiert (zuzu, mili, cu 3.5%grasime), las borcanul afara pana a doua zi si gata.....am facut iaurt! SPER
gata fug la somnic, ca m-a atras sotul la neste chesti.......... desi caldura mare....fu' bine pana la urma..... ce sala, ce aerobic....ia bagati stiti voi ce!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Of, of, mai, mai !! dar ce demodata sunt!! Cum am putut sa ma gandesc la Banica?? Se vede ca voi sunteti tinerele, socializati intens, intalniri in parculetze, salsa, curse de cai. etc.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Nuuuuuuuuuu, Laura, tu n-ai citit ce a scris dianocica referitor la pe canicula??? Scria ca UCIDE !!!
Dar uite ca totusi ai scapat vie si nevatamata, ba chiar ai mai retinut si reteta iaurtului
Dianocica, jap, jap, , m-ai pacaaaaalit!!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ce se-ntimpla domule...,pe aici?!?...,dezmat...,lipsesc si eu citeva ore...si umpleti paginile...,abia acum am resuit sa termin...,trebuia sa ma pun la punct cu noutatile...

Donia,
fa bine si nimereste locatia pe drumul de intoarecere...Astept valiza...,adica continutul valizei...Daca nu vezi vreo patru cinci mamici in Herastrau arunca un ochi la vaporas in IOR...,,nuuu...,nu la paturica...,la terasa...,mai nou ne delecatam la o berica...

LA MULTI ANI,CRISTINA

ati pierdut o zi fantastica...,am plecat super obosita...,ca dormisem ft putin...,aseara,dar m-am intors plina de energie...,am avut o zi minunata...,copii nostrii sint minunati,cu toate miriielile ...,cu toate nesomnurile...,cu toate mofturile...,a fost nemaipomenit...
am stat la terasa...,ne-am cinsit...,apoi am mers la paturica...,sint locuri grozave si in IOR...,n-am stat sa cautam cel mai cel...,am gasit umbra...si acolo am stat...,am mincat mincarica adusa de acasa...,am baut apa de la butic...si ne-am si odihnnit putin...
la un moment dat toti copii dormeau...,doamne ce fericire...,ne-am relaxat si noi putin...,dar n-a tinut prea mult minunatul moment ca au si inceput sa se trezeasca...,dar nu oricum...,exact in ordinea in care adormisera...
am cumparat 15 litri de apa...,am pus in piscninuta...si i-am balacit de se racisera cu totii si nu mai vroiau sa iasa...,ce le mai placea...,doamne...,doamne...si noi salivam pe margine...,ca de' n-aveam loc cu ei in piscina...,dar am improvizat...,respectiv bidoane de apa din dotare...,care a nimerit vreunul a dat si la altii...,dar uniform...,nu asa...si pe fata si pe piept...si pe la chiloti putin...,daca aveam tzisnitoare la indemina...,ne faceam fleasca...,nu alta...,dar data viitoare...,am eu grija sa gasesc cea mai functionabila tzisnitoare...,ca pe canicula asta...si cind copii dorm...,nu prea ai altceva de facut...,zauuu
fotograful de azi a fost tot Teutz...,care a atins un alt record la facut poze...,239,parca...si vreo 9 filme...,de care se ocupa Desiree ,miine(ai grija la burti si sutiene!)

eu am pus citeva...,mai multe nu prea pot ca-s prea "dezbracate"...noi ne-am simtit ca acasa...si copii la fel..., aici le puteti viziona...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dia,
v-ati luat carut nou?...,ca ala vechi,parca nu se plia umbrela...,nu?
vino cu poze si detalii,pret calitate...,ca ,parca mi s-a pus capsa iar......stii ce a inceput sa ma enerveze?...,cind doarme...,ii atirna picioarele in jos...,ca nu are partea de jos intarita si fixata pe trepte...,este saltea simpla...si atirnata......,ce zici...,am motiv intemeiat sa-mi iau altul?
Dianocica,
ce ati mai facut cu leguele?...ati incercat ceva din sfaturi?Mi-am adus aminte...,unde va este carutul cel nou?...,m-a lovit si pe mine acu' ca vreau sa-mi iau altul...si mi-am adus aminte ca v-am vazut noua achizitie...siiii,nici nu l-ati udat...

eu tot pe Mirona ,o votez...,are ea ceva-ul ala...,,de diriga...,care nu primeste spaga...,nuuuu...si te mai lasa si pe vara...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput