Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Mai da' se vede ca ati stat mai mult in casa, ati avut spor la scris nu gluma.

In primul rand, ca sa nu uit Ralumat, Dia multumesc pt raspunsuri .

Laura condoleante pt bunica ta.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Offf greu e cu caldurile astea si ale mele sunt obisnuite cu 2 plimbari pe zi si dc nu ies cand se face ora fac ele urat. Dimineata am apucat sa iesim pe la 10:30 si m-am topit efectiv , am facut doar piata si gata in casa la AC. Dupa-amiaza a fost mai bine c-am fost la plaja si adia briza.
Hai sa ma mai vait si eu ca n-am mai facut-o de mult. Mandra mea asta mica de 2 zile face greva foamei la masa de pranz - nu mai vrea sa manance piureul de legume si pace - inchide gurita si gata nu mai vrea s-o deschida deloc si eu ma chinui, o iau cu lugu-lugu si ea nimic pana ma enervez si renunt. Nu vrea ii dau tzatza si gata. Sper sa fie ceva temporar de la caldurile astea.
In rest e fata buna si simpatica. S-o auziti cum "vorbeste". Face exact ca ratoiul Donald de ne prapadim de ras si eu si ta-su.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Mergi la inceput

Da' nu pot sa ma culc fara sa zic ca am admirat puii scumpi si dragi si mamicile mandre. Superbe poze. Si asta imi aminteste ca n-am mai facut poze la printese cam de mult. Gata tb sa ma apuc sa le mai pozez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dragelor, daca aveti de daruit putina energie pozitiva unei mamici tinere bolnave de cancer care se lupta din rasputeri pt viata ei, sunteti binevenite.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85030

Multumesc frumos.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

breee.. auzi, sa ratez io asa mare neam, mare famelie.... pai si io fusei in mamaia (daphna, te-am cautat la locul stiut, dar..nu te-am vazut, tel n-aveam la mine, asa ca am luat-o la picior la malu' apei...) si in afara de faptu' ca era atat de infiorator de cald ca ne-am bagat toti la apa, implicit blana de motan mic, alta realizare...nema.... oricum, cupilu' s-a distrat nevoie mare, era in chitaieli maxime cu imitatiile de valuri care-l gadilau pe la talpi (ca acuma sper ca nu va imaginati ca l-am bagat sa faca pluta... asa, finut, si-a bagat picioru' in ea de mare :))) ). am plecat franti de spate, dar extaziati, catre casa, si-am zis ca ne mai desalam si azi o tura :)
in rest...cald... da' cald rau. da' rau de tot. termometru' cel lipit de geamu' din sufragerie arata 43 de grade... ma sinucid....... (eu totusi sper ca e de la soare, care bate in geam, desi se afla deja pe cealalta parte a blocului, dar poate, prin nush ce magie................)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

buna dimineata si bine v-am regasit!

sanatosi, totul ok?

imi face cineva un rezumat pt ultimele 2 saptamani? exact atat am lipsit de pe forum. noutati? (cam greu sa recuperez cele 4 capitole restante)
m-ati strigat cumva, m-a intrebat cineva ceva? am lipsit cam mult, scuze...

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

kokorino, involuntar, am "dat" virtual peste a ta sora :)) care, tot involuntar, m-a facut nitel sa pish ochii :)) daca ti-am starnit curiozitatea, baga un pm, sa-ti detaliez ce si cum :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dimineata fetelor,
Multumesc mult pt incurajarile de ieri...energia pozitiva se simte!
Deocamdata sunt sub monitorizare, undeva in toamna o sa trebuiasca sa fac din nou un set complet de analize si din nou ecografie ca sa vada daca gusa mea evolueaza sau e stationara si in functie de asta vom vedea ce vom face. Deocamdata nu mi-a dat nici macar tratament, mi-a zis ca atata vreme cat TSH-ul meu e foarte aproape de normal nu are nici un rost sa ma indoape cu hormoni. Si mi-a mai zis ca e mai bine ca sunt mai multi noduli mici pe tiroida decat daca ar fi unul predominant, fiindca cica ala predominantu' poate da cancer tiroidian.
Acuma nu mai zic nimik, decat cu Dumnezeu inainte.
Rugaminte mare, Ralumat sau cine mai stie un doctor homeopat, vreau si eu datele de contact. Si un bioenergetician.Pls Pls Pls, daca stiti, rog trimite-ti PM!
...si faza misto auzita ieri cat asteptam la doctor, intra un doctor la dr.meu si-i zice:'Aer curat". In jur oripilare maxima. La care el explica: 'Pai acum nu mai are rost sa urezi buna ziua sau buna seara fiindca cu canicula asta oricum nu vor fi bune, mai bine urezi AER CURAT!'
Asa ca, fetele mele dragi, AER CURAT la toata lumea...si revin daca mai pot!
Mai revin daca pot!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

neatza

poate nu e locul si nu e cazul dar cum doar aici postez ....ma intrebam chestia aia numita doctor iosup mai profeseaza? totusi am auzit ca acest caz a fost facut public la tv si ma intreb daca e lasat sa profeseze in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by desiree

fetelor, I need you...
am cumparat ZUZU lapte dulce pentru a face branzica calcica...
expira pe 28 iulie, adica peste 2 saptamani..
SI MARMOTA INVELEA CIOCOLATA IN STANIOL !!! pai cum expira peste 2 saptamani daca mie mi s-a branzit in oala la fiert??????????????

intrebare de om prost: branzica iesita arata aproximativ identic (si la fel) cu cea calcica: POT SA O FOLOSESC PENTRU BEBE? sau o arunc cat colo????????alt lapte nu mai am in casa pana maine dimineata !

(si cumparam ZUZU pentru ca mi s-a parut mai natural, cu valabilitate scurta...am zis ca cele la cutie sunt pline de lapte praf si reciclate...si uite cu ce m-am ales..eu ce lapte folosesc pana la urma???)

.. ca tot uitai..

Desiree mie pediatra mi-a zis ca vara asta si mai ales in zilele astea de foc sa folosesc lapte UHT pt branzica, pt a nu risca. Laptele gen Zuzu, Brenac, Mili, Cedra, e f bun. Dar tb tinut la rece, altfel se deterioreaza rapid. Si cum lantul slabiciunilor e destul de lung nu se stie daca pe undeva prin camionul de aprovizionare sau prin raftul frigorific n-au fost cateva grade in plus, sau daca n-a stat cu cateva minute mai mult in soare decat tb si tot asa.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput