Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai sa bag si eu, ca parca azi n-a scris nimeni:
7 - lapte (humana 3, cu mar, 160 ml - RECE)
10 - 1 banana blenduita + juma' borcan hipp mar cu afine + 2 lingurite mici biscuite ras
14 - crema de legume (morcov, cartof, dovlecel, pulpa de la un sf de rosie, pulpa de la o felie de ardei, frunze de patrunjel, leustean si telina + un varf de unt) + piept de pui (1/3 din jumate de piept)
18 - cereale cu lapte (3-4 linguri la cam 110 ml apa) + 1 iaurt zuzu natural
22 - lapte (za same ca mai sus, 250 ml)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica, nu ne-am distrat la sovata, marc nu s-a adaptat deloc. am stat oricum doar 4 zile insa nu am am mai intrat pe dc de atunci. din motive de moral prost. in fine, capul sus, mergem inainte...

a_deju, daca mai e de actualitate intrebarea cu incaltamintea ortopedica - incaltaminte romaneasca, de foarte buna calitate, la preturi maricele, dar suportabile - marca hokide. parca sunt din oradea.
sau tu te refereai la incaltaminte ortopedica medicala? sunt in fiecare oras firme care fac asta la comanda, intreaba un ortoped si te indruma spre o astfel de firma. si ca sa-ti treaca uite ce naspa arata, moare in ele vara! cazul din poza era talus valgus bilateral serios.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

hai dianarus, hopa sus cu moralu'! ce n-a mers bine? a fost cald si pe-acolo? i-a fost dor de casuta lui? ia baga tu un scurt rezumat, sa te descarci, si dup-aia, program de revenire la forma maxima :)
mersi de info :)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dayanara

neatza

poate nu e locul si nu e cazul dar cum doar aici postez ....ma intrebam chestia aia numita doctor iosup mai profeseaza? totusi am auzit ca acest caz a fost facut public la tv si ma intreb daca e lasat sa profeseze in continuare

eu sper sa nu mai profeseze in veci...,dar cum noi traim in Rom...,nu cred sa ia cineva masuri...
vorbesti de drama micutei Sonia?...a fost mediatizat?,din cite am aflat eu...,tatal micutei este moderator la matinal...

da' voi ce faceti ,ascunsi pe acolo?...nu vorbesti cu noi?...ce faceti,ce ati mai facut?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

dandusa, AMR 9 zile, daca nu ma insel... cum e? relateaza de la fata locului :) ai inceput bagajele? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

dandusa, AMR 9 zile, daca nu ma insel... cum e? relateaza de la fata locului :) ai inceput bagajele? :)

cam asta simt...,abia astept sa-mi vad iubitul...,asta o sa fie un fel luna de miere...,pe care nici acum n-am avut-o...,abia astept sa vad reactia Crinutei...,cit de repede se va acomoda...,offf...,ce-o sa ne mai distram...
bagajele nu le-am inceput inca...,dar mi-ai dat o idee
puuupam apasat ,motanul jucaus...si mama lui...poze de la mare,ceva?...,ce mi-ar place sa fim si noi acolo,cu voi...,sa ne balacim in mare...
de aseara de cind am venit din parc...,am facut 3 dusuri...,dintre care unul la 5 dimineata...,Crinuta sta numai in ligheanul cu apa si jucarii...,este ingrozitor de cald aici...,mult mai bine a fost ieri in parc...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Asiza-in poza care papa singurica nu a vrut deloc sa pape cerealele si asa am lasat-o sa pape singurica
imi plac mult cantecelele care i le canti lui Denis

Kokorina-eu as zice sa luati un premergator pt sandokan sau macar unul din ala fix in care se poate juca

Daphna-am renuntat la laptele HA era mai rau cu el,asa ca am revenit la Humana 2 si la cerealele cu lapte,nu o sa-i dau iaurt,branza de vaci,smantana,unt,pediatra mi-a zis daca e mai bine cu Humana ramanem pe humama
mai mai ce onoare pe tine cu asa vedete

Laura-ti-a iesit iaurtul?

Dandusa-distractie mare pe voi nu gluma
super pozele

Dianarus-bine ai revenit

fug sa pregatesc de papa la terorista

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

marinelaf TU si numai TU esti de vina pentru visul pe care l-am avut azi noapte!!!

se facea ca eram gravida - si era baietel - deci
si intrebam pe toata lumea ce sa fac, oare nu e prea devreme? oare sunt deja pregatita pt bb 2? ce sa fac si cum sa fac? parca aveam deja burtica mare si-l simteam pe bebe si mi se misca in burtica din ce in ce mai mult - atat de ample erau miscarile - parca simteam in realitate acele miscari intrauterine.
Dar cum bine stiti cum e in vise - parca era bb atat de mic pentru ca inca ne puneam problema ce facem - pastram ori ba aceasta sarcina.
Bineinteles ca m-a trezit sotul ... inainte ca in vis sa fi luat noi doi o decizie.

Deci - se pare ca nu sunt hotarat daca sunt ori ba pregatita pentru bb 2.

Asta asa ... ca ramasese datoare.

INTREBARE:
am luat si eu avocado - pus la steamer. Intrebarea e - cat procent de avocado (lingurite macar) sa pun la cantitatea de legume servita zilnic cu carne?

MULTUMESC ANTICIPAT DE RASPUNSURI!

fug sa citesc din urma

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

forma maxima... haaaa, mai incolo...

somn ciu-ciu (mi s-a tocit covorul in sufragerie cat frec noaptea caruciorul) papa nici atat - am ajuns la stadiul in care ii deschid eu gura (daca ma lasa) si ii indes cate o lingurita sau ii ating buzele cu biberonul si cand deschide gura bag lingurita. lapte ar bea, dar dupa un experiment de 4 zile (alea petrecute la sovata) in care l-am servit exclusiv cu lapte tot nu i s-a facut dor de lingurita...

i-am facut analize complete, noutatea este ca are infectie urinara (veche si nedescoperita), o rinofaringita noua (de ieri, a 3-a in ultimele 2 luni) asa ca nimic nu ne merge vara asta... m-am saturat si sa ma mai plang, asa ca gata, nu mai spun nimic...

quote:
Originally posted by a_deju

hai dianarus, hopa sus cu moralu'! ce n-a mers bine? a fost cald si pe-acolo? i-a fost dor de casuta lui? ia baga tu un scurt rezumat, sa te descarci, si dup-aia, program de revenire la forma maxima :)
mersi de info :)

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

DANDUSA mortala e fii-ta aici Ce moaca si pozitie de director areeeee. BETON.

Pupam maslinele si ne vedem la toamna. DA DA DA - direct la toamna ... ca numa cand am auzit de spaga mi-au sfarait urechile.

Miro

Mergi la inceput