Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

frumoasa poza, dar si decolteul ala din dreapta pozei nu e de lasat :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Mirona

DANDUSA mortala e fii-ta aici Ce moaca si pozitie de director areeeee. BETON.

Pupam maslinele si ne vedem la toamna. DA DA DA - direct la toamna ... ca numa cand am auzit de spaga mi-au sfarait urechile.

Miro

daaa...si mie imi place de mor...,atitudinea ei de director...,daca-o vedeati "live"...are altele si mai si...,dar se vede pasa in toata splendoarea asa ca am preferat sa ma dau pe mine momeala la "nebuni"...decit pe fimea...
da'...,cam cit merge onoraiul la tine?...,subtire...,sau gros,gros?...,merge cu o curca de la tara?...sau tre' sa comand ultimul model de telefon?...,nu vreau pe vara...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dayanara

frumoasa poza, dar si decolteul ala din dreapta pozei nu e de lasat :))

dayanara JAP! JAP! lasa mama decolteu cu pricina si admira copiii, da???

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

i-am facut analize complete, noutatea este ca are infectie urinara (veche si nedescoperita), o rinofaringita noua (de ieri, a 3-a in ultimele 2 luni) asa ca nimic nu ne merge vara asta... m-am saturat si sa ma mai plang, asa ca gata, nu mai spun nimic...

plinge-te ca doar deaia sintem aici...,sa ai pe al carui umar,sa plingi......,ce-am face noi daca n-am mai avea pe cine sa incurajam...si daca n-am mai cauta metode sa te relaxam...?,cu cite ai pe cap acu'...,de unde sa mai gasesti resurse proprii de relaxare?...,hai de plinge...,
puuupam tare sa treaca toate problemele lui Marc...,sa pape bine...si sa doarma bine...

rinofaringita,de ce a aparut asa des?...,care-i motivul?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare pentru voinicii Denis si Luca! Sa fie sanatosi, norocosi si sa bucure sufletele parintilor ca si pana acum!

Cu putina intarziere: La multi ani Cristina! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de printesele tale si de sotul tau!
Ruxandra, multa, multa sanatate lui Matei!
Asiza si iti urez sa reusesti sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti! Chiar daca iti va fi greu, tu esti o tipa ambitioasa si vei reusi pana la urma! Fii optimista!
Dianarus, bine ai revenit! Offf, saracutul Marc! Insanatosire grabnica ii doresc si sa-i revina pofta de mancare si pentru altceva in afara de laptic!
Danutz, astept ca in toamna sa ne dai vesti bune, dupa ce faci analizele.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Dia,
v-ati luat carut nou?...,ca ala vechi,parca nu se plia umbrela...,nu?
vino cu poze si detalii,pret calitate...,ca ,parca mi s-a pus capsa iar......stii ce a inceput sa ma enerveze?...,cind doarme...,ii atirna picioarele in jos...,ca nu are partea de jos intarita si fixata pe trepte...,este saltea simpla...si atirnata......,ce zici...,am motiv intemeiat sa-mi iau altul?
Mindrete de Crinuta

nuuu... carutu care abia l-am bagat in masina ca se plia umbrela era un chicco si era al prietenei mele... nu iau eu asa ceva, le urasc pe astea care se pliaza umbrela ... eu o sa iau quinny buzz ... asta dupa ce merg la miniblu sa le conving pe alea sa mi-l dea sa vad dc incape la mine in portbagaj, ca dupa masuratori, imi ramane doar 1 cm de rezerva, deci tb probat .. sa vad daca mi-l dau proastele ale, ca scaunul de masina mi l-au dat si era bun si l-am luat din alta parte
pfui, ii atarna picoarele Crinutei din carucior? si nu e intarit la spate? io chiar nu stiu ce mai stai pe ganduri, fugi repede si cumpara alt carut!!!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

CATEVA (ZECI DE) POZE DIN IOR

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Teutz, multumim!
Dianarus, ofof, ce probleme!!! Imi pare tare rau sa aud! Referitor la infectia urinara...eu as face si o eco la rinichi sa ma asigur ca acolo totul e ok...(io suflu si-n iaurt de cand cu hidronefroza lui Denis, care, nu vreau sa te sperii, dar uneori are legatura cu infectiile astea urinare...si mai bine sa fii in garda)...Sper sa-si revina puiutul si cu papica!

MENIUL ZILEI:
2.00 180 ml lapte
10.00 cica mar,da' n-a prea servit + 100 ml lapte
14.00 200g piure de legume (morcov, radacina patrunjel, ardei, fasole verde, dovlecel, cartof mic mic) + carnita de pui (foarteee putina) + dac-o mai vrea lapte
18.00 cereale cu mar si morcov Milubrei o portie
21.00 240 ml lapte

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am vazut si eu pozele din parc... copiii unul si unul, iar mamele la fel... ia mai bagati niste poze mai 'dezbracate' ... pai de ce nu? in parc ati stat dezbracte si v-a vazut tot poporu' si tocmai fetele de pe dc sa nu va vada? ...si sa nu ma abat de la subiect, am vazut si eu cum ii atarna picioarele Crinutei cand doarme... vaaaaaaaai dandusa, ai fugit sa iei alt carucior?

azi ne-am plimbat la tati la servici ca am cam avut dureri de cap si ameteli in ultima vreme si la bazaielile lui mi-am facut un RMN ... vestea buna e ca n-am nimik la cap, sanatoasa tun si cu creier frumos, vestea proasta e ca m-am cantarit... si mai am 9 kg de dat jos pana la greutatea de dinainte de sarcina ... nici n-as fi banuit... ziceam ca mai am vreo 6 de dat jos ... pfui, bine e sa n-ai cantar acasa, parca oglinda nu-ti mai arata toate kilogramele in plus... in concluzie m-am bagat intr-o inghetata (ultima) si de azi iaurt si fructe!

dianarus, imi pare rau ca inca mai e bolnavior marc... chestia cu nemancatul poate fi de la caldura ... nici oana nu prea mai vrea legume in ultima vreme... vrea numai lapte.. cereale nici sa nu vada (sau poate tine la silueta? ) ... pe bolnavoir sa se faca repede bine

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

valeu, fetele de bucuresti.... ce v-asteapta sapt asta pana luni-marti... www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCURESTI&metric=1" target="_blank">voila....... nu ca ar fi constanta mai breaza - www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO015|CONSTANTA&metric=1" target="_blank">na....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput