Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, mananca crinuta ditamai bolul ala de pireu de fructe??? hai ca mai ia cu lesin de invidie ... Oana nu mai papa fructe decat din mana, intregi, sa le smocaie ea cu gingiile

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

hmmm....bine va sade aici...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
cred ca de la caldura asta voi slabi si eu.... nu intra nimic deact fructe.
dianarus ini pare rau ca marc e bolnavior iar. sa se faca bine. la sovata am vrea sa mergem si noi vreo 4 zile, dar totusi......mai stam pe ganduri, poate mergem la o pensiune prin nord, undeva sa aiba si piscina pt copii.
dia bine bine, RMN e iesit ok, dar esti sigura ca esti ok cu capul?? iar carut nou??????? sau nu ti l-ai mai luat pe ala futurist?
miro Dani e un copil super cuminte, dupa cum stii, dar eu tot nu as avea curaj sa fac bb2 asa repede. mai ales ca noi suntetm singuri in iasi. adica, ma rog, este sora mea, dar are si ea casa ei, copii ei, ma refeream cu nu avem ajutor.
apropo de ajutor......ne-am hotarat pt bona, o tipa de 54 ani, are 4 copii si o nepotica de 1 an1/2. a lucrat ca infirmiera, pana anul trecut, cand a iesit la pensie (cica era la sala de operatii la neuro si nu a mai rezistat). tipa pare ok, a venit la noi (mi-a placut ca era in pantaloni si nu cu fusta luuuunga, ca mai toate doamnele de varsta ei), s-a jucat un pic cu dani, l-a luat in brate, dani nu a plans (supriza!!!!), ne-am intereswat despre fam ei cica sunt oameni super ok, copiii aranjati bine, etc. acum doamme ajuta sa fie bine.
am uitat sa va zic...............pediatra ieri: cica dani doarme prea mult, adica de la 22-8, 1/2h dimineata, de la 13.30-16, 16.30 si 1/2h seara. cica ea nu a mai vazut copil de 8 luni sa doarma atat!!!???????
am intrebat si de vigantol.....cica in strainatate daca se da lapte praf nu se mai da vigantol, la noi nu se accepta, asa ca vom continua cu 2 pic pe zi.
cam atat de la iasi, predau legatura

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ascundeti repede poza IMG_2225 - ca vine CNA-uuuuu

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Miro

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13
dia bine bine, RMN e iesit ok, dar esti sigura ca esti ok cu capul?? iar carut nou??????? sau nu ti l-ai mai luat pe ala futurist?
am uitat sa va zic...............pediatra ieri: cica dani doarme prea mult, adica de la 22-8, 1/2h dimineata, de la 13.30-16, 16.30 si 1/2h seara. cica ea nu a mai vazut copil de 8 luni sa doarma atat!!!???????

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

pfiu, zi mersi ca doarme atat..... eu una te invidiez tare-tare
nu baga nimeni mana in foc ca as fi in regula cu capul, nici macar eu ... tot de caruciorul ala e vorba, ca nu l-am luat inca, ca 16 mil nu-s de ici de colo... da' il iau dc imi incape in portbagaj, ca asta e esential, ca doar acolo va fi culcusul lui .. si bine macar ca sunt consecventa, ca tot pe ala il vreau ... desi poate era bine sa nu fie consecventa in cazul asta, ca altul mai scump nu mai gaseam, e cel mai scump pe care l-am gasit (pana acum, da' mai caut)

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asa, stiam eu ca tre' sa mai zic ceva.......
dani adoarme cu suza, dupa cateva min ma duc sa i-o iau, daca nu cumva o da afara singur, si o pun la capul lui. de vreo cateva zile, se trezeste, se intoarce pe burta, se taraste pana la suza, si-o baga in gurita, se intoarce pe o parte si doarme in continuare
si de luni se ridica singur in fundulet de pe spate, dar....... sa va zic cum: de pe spate pe burta, de pe burta se ridica in maine si in varful picioarelor, da funduletul intr-o parte, il aseaza jos si dupa aceea se impinge in maini si restul corpului vine in pozitia fireasca de stat in sezut!!!! hmmmm, cool, nu? o intreaga tehnica

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

danutz,multa sanatate !!
AER CURAT!

dandusa,niciluna de miere nu ai fi simtit-o asa cum o sa simtiti intalnirea asta IN TREI !!!

dianarus imi pare rau ca are piticul problemute,dar o sa le rezolvati ,ai sa vezi,sus moralul,nu te intrista !!!probabil de-aia nici nu manca,micutul,dar acum,dupa tratament,ai sa vezi cum isi revine!

MISTOOOOOOOOO pozele din parc ! mamicile frumoase,bebeii scumpi ! haiosi ,care cu sticla in gura,care invartit pe sus

laura,e de bine sau e de rau ca doarme mult ?

quote:

--------------------------------------------------------------------------------
Miro

dati-mi simie vesti bune,spuneti-mi ca dupa 8 august nu vor mai fi calduri mari in tara...

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

INTREBARE-pot da ceai de tei copilului....daca da...cam cat /zi, e singurul lichid care il bea pe caldurile astea, insa nu vreau sa o sedez!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

quote:
Originally posted by Mirona

Miro

valeu, dandusa, ce am facut? ma omoara flori sa nu ma spui, nu am vazut....

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput