Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
desiree spune:
quote:
Originally posted by carla2005
INTREBARE-pot da ceai de tei copilului....daca da...cam cat /zi, e singurul lichid care il bea pe caldurile astea, insa nu vreau sa o sedez!
carla2005de
Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
eu zic ca poti, noua ne-a recomandat pediatra pt calmare...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
miki04 spune:
Eu stiu ca nu-i bun f mult ceai de tei la copii. Am vazut odata la "Ce se intampla doctore ?" si ziceau ca cel mai bun ceai pentru copii este de fenicul sau chimen si anason.
Dianarus imi pare rau sa aud ca Marc e bolnavior, speram sa se faca bine ffffff repede.

asa sa-i treaca.
Asiza am vazut ca te plangi de kg in plus daca vrei un regim care da rezultate astept PM.
Si ce sa va mai zic..... AER CURAT !
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
Ariadna30 spune:
Buna ziua!
lilanda, ti-am trimis PM, sper ca te-am lamurit intr-o oarecare masura.:)
Nu curajul imi lipseste in privinta abordarii lucrurilor. Respectiva mi s-a adresat (prin apropouri grosolane) aici, la fel am procedat si eu. Am incercat si o alta abordare, dar n-a dat roade. Inclusiv ignore-ul...Desi a promis ca ma va ignora, n-a facut-o...continua sa ma "atace" de fiecare data cand are ocazia. Citeste, te rog, si mesajele celei care m-a raportat - e aceeasi persoana vizata de mine in acel mesaj. O sa constati ca si mesajele ei sunt la fel de brutale, chiar daca n-au "aluzii zoofile".
E drept, ar fi trebuit sa folosesc alt gen de cuvinte, dar vad ca numai astea au priza... Multumesc pt. indulgenta....apreciez gestul, in ciuda tonului dezaprobator (normal, de altfel).
Continui mai tarziu, trebuie sa plec undeva...urgent. (cat e sotul acasa, sa stea cu Andrei)
Mirona spune:
AER CURAT si tie miki. Sunt curioasa cate PM-uri primesti azi.
astept raspunsul maine. 

Miro
daphna spune:
MIRO,sfatul meu este sa nu gatesti deloc avocado.de fapt cred k intra la categ fructe.chiar citeam pe nu stiu ce site k banana si avocado sunt singurele fructe permise chiar de la inceputurile diversificarii ,care nu se pregatesc termic.
ceai de tei ii dau si eu,mandra nu vrea deloc apa sau altceva.asa ca....si nu o vad deloc sedata.![]()
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by daphna
MIRO,sfatul meu este sa nu gatesti deloc avocado.de fapt cred k intra la categ fructe.chiar citeam pe nu stiu ce site k banana si avocado sunt singurele fructe permise chiar de la inceputurile diversificarii ,care nu se pregatesc termic.
ceai de tei ii dau si eu,mandra nu vrea deloc apa sau altceva.asa ca....si nu o vad deloc sedata.
da, avocado nu se gateste, se da crud ... e fruct, nu leguma!
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
a_deju spune:
mirona, uite, am gasit pe net (nu pot sa dau sursa, ca banuiesc ca-i un forum concurent) : "o reteta pentru bebelusi : se paseaza avocado ( spre exemplu o treime sau o jumatate avocado) impreuna cu cca. 6 -10 lingurite branza vaci facuta in casa (pentru copii, preparata cu calciu lactic) si eventual cu o banana (daca se pune si banana se pune o treime avocado si 6 lingurite branzica). Toate se paseaza bine; iese ca o spuma." se mai poate si "avocado cu iaurt, cereale si eventual banana. Sau avocado, iaurt si kiwi".
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
daphna spune:
www.wholesomebabyfood.com/tipFruits.htm" target="_blank">aici.....mai multe despre avocado,pe aici parca am citit eu.
adinazot spune:
CE faine sunt pozele fetelor!!!AM REUSIT SA VAD ceva,o sa revin asupra lor.In alta ordine de idei,eu sunt cam necajita azi,in primul rand Alessia are diaree,si a facut si 37,9 febra aseara si azi dimineata,nu stiu daca asta e chiar febra.Azi papa regim,adica lapte milupa HN25,morcov,orez si ceai de chimen si menta la greu.Sper sa se faca bine repede ,ca si moooor.Si ce mi-au vazut mie ochii,chiar am crezut ca mor.Strada pe care locuiesc este in reparatii,si azi s-au apucat astia de tevile de gaz.Si ce au facut,ce n-au facut...vad pe geam o flacara mare cat casa mea(si casa e cam mare,2 nivele),moment in care am incremenit,alessia dormea,si primul gand care mi-a trecut prin minte a fost sa o iau si sa fug afara cat mai departe de casa,si asa am si facut am luat o din pat si am pus o in scoica am aruncat repede cate ceva in geanta si m taiat-o afara,unde ne loveste o caldura,fata mea indispusa cu diareea ei,eu disperata,vecinii la fel...si ne uitam cu totii incremenit cum cativa oameni aruncau pamant peste flacara,si aia tot mai mare se facea...am zis.adio casa..dar nu a fost asa,pt ca au reusit sa o stinga si acum inca lucreaza la tevile alea.M-am mai linistit putin,dar sunt oricum disperata pe ziua de azi,abia acum am mancat ceva,uitasem de asta.Mi-am amanat si programaile,pt ca nu-s in stare sa muncesc,poate maine voi fii mai bine.Important e ca fetita mea sa se simta bine..Dar cred ca va fii spre bine pt ca nu a mai facut scaun de azi dimineata,si sper ca urmatorul sa nu fie diareic
Scuze,am fost f incoerenta,dar trebuia sa va spun si voua prin ce trec eu...
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
dandusa, mananca crinuta ditamai bolul ala de pireu de fructe??? hai ca mai ia cu lesin de invidie... Oana nu mai papa fructe decat din mana, intregi, sa le smocaie ea cu gingiile
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
nuuu,m-a apucat pe mine,gatitul...si am facut un super castron...cu fructe si cereale...din care au mincat trei copii,Crina,Fady si Octavian...

carutul meu are saltea super..,este foarte comoda,spatarul este ok,este pufos...,eu zicem de partea de sub picioare pe care ai vazut-o si tu...,doar in acea poza am realizat ca fiica mea doarme cu picioarele prea atirnate...
,o sa-i cer scuze ca sint asa denaturata...Mindrete de Crinuta

Alexandra Maria 16.11.2006
... Oana nu mai papa fructe decat din mana, intregi, sa le smocaie ea cu gingiile