Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 20
dandusa spune:
quote:
Originally posted by desiree
valeu, dandusa, ce am facut? ma omoara flori sa nu ma spui, nu am vazut....
nu-i spun ,ca ne omoara pe amindoua...

Mindrete de Crinuta
lizzy spune:
asiza, am facut eco ieri. totul e ok la rinichi, peretele vezicii urinare e f.putin ingrosat - dovada prezentei lui nenea e.coli pe acolo.
dandusa, dia, nu e numai caldura, nu sunt numai dintii, nu e numai rosu in gat. e boala, sper eu sa fie infectia aia urinara de vina. inapententa lui marc inseamna refuzul indarjit al linguritei deja de 1 luna. nimic nu accepta din ea, dar absolut nimic. acum il fortam sa inghita - crede-ma este f.greu sa fac asta, mi-e mila de el, dar un copil de 7 luni nu poate fi hranit doar cu lapte. am ajuns cam la 300g piureuri/zi si 700 lapte (astea sunt totalurile). a scazut 700g acum 3 sapt in perioada otitei si nu a recuperat nimic, inca. sincer, simt ca obosesc forumistele plangandu-ma mereu. de-aia am zis gata...
dandusa, asta e problema, nu stim de ce face rinofaringita atat de des, exudatul nazal si faringian a iesit curat ca lacrima. si analizele au fost facute in spital, am o prietena asistenta la pediatrie si te asigur ca rezultatele sunt corecte.
laura, somnul lui dani mi se pare perfect. ferice de tine! pana la 1 an cam asa va fi. treptat isi va scoate 1 somn, ala de seara probabil, iar pe la 1.5 ani si ala de dimineata. ce bine ca ai gasit bona... te intorci deja la job?
aelita, cand veniti in tara si unde? daca nu e secret...
carla, nu stiu. mai mult de 50mlx3 ori nu i-as da. zic si eu asa, orientativ... lungeste-l cu apa plata daca il accepta.
miro sau laura, imi dati nr de telefon al lui lorym? vreau sa-i trimis sms. multumesc.
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Dia1609
dandusa, mananca crinuta ditamai bolul ala de pireu de fructe??? hai ca mai ia cu lesin de invidie... Oana nu mai papa fructe decat din mana, intregi, sa le smocaie ea cu gingiile
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
nuuu,m-a apucat pe mine,gatitul...si am facut un super castron...cu fructe si cereale...din care au mincat trei copii,Crina,Fady si Octavian...,te speriasi,ha?
carutul meu are saltea super..,este foarte comoda,spatarul este ok,este pufos...,eu zicem de partea de sub picioare pe care ai vazut-o si tu...,doar in acea poza am realizat ca fiica mea doarme cu picioarele prea atirnate...,o sa-i cer scuze ca sint asa denaturata...
...,da' nu mi-am dat seama...,plus ca va creste si va sta din ce in ce mai rau,nu?...,ca picioarele i se lungesc...,asa ca avem treaba azi...,cautam carut...
,pe net...,ca-i mai racoare...
Mindrete de Crinuta
io zic sa incerci si tu quinny buzz.. sa vezi ce bine ii stau picioarele, nici vorba de atarnat
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
lizzy spune:
daca diareea+usoara febra persista poate fi enterocolita, iar asta trebuie tratata... ecoflorina sau enterol pt refacerea florei intestinale, antitermic pt febra si smecta in ceaiul de menta. si o vizita la medic.
sanatate!
quote:
Originally posted by adinazot
CE faine sunt pozele fetelor!!!AM REUSIT SA VAD ceva,o sa revin asupra lor.In alta ordine de idei,eu sunt cam necajita azi,in primul rand Alessia are diaree,si a facut si 37,9 febra aseara si azi dimineata,nu stiu daca asta e chiar febra.Azi papa regim,adica lapte milupa HN25,morcov,orez si ceai de chimen si menta la greu.Sper sa se faca bine repede ,ca si moooor.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
io zic sa incerci si tu quinny buzz.. sa vezi ce bine ii stau picioarele, nici vorba de atarnat
...eu fac alta shmecherie...,il pun pe Claudiu sa incerce...
Mindrete de Crinuta
Mirona spune:
am revenit
pana v-ati apucat voi sa-mi raspundeti deja am terminat papa pt fata si i-am si dat -NOROC cu asiza
ca-mi spusese pe mess sa nu-l fierb.
buey - io pic aici de prost sau ce??? aici la voi am citit de ficatel ca se pune in lapte inainte de firbere - sau ca s-ar fierbe in lapte - cand am avut eu scaparea cu ficatu - v-am zis si voua ce-am facut - ati sarit toate ca de unde am scos-o ca tre sa-l pun in lapte.
acu cu avocado - aici am citit ca i-a dat una la bebeu avocado in prealabil oparit - si acum tot io pic ca nu stiu sa diferentiez leguma de fructa. 

Nicicum nu e bine cu voi. Ia sa iasa la interval cea care a scris ca opareste avocado ... ia ia ... repede repejor. 
deci l-am facut asa: la steamer legumele, apoi le-am blenduit impreuna cu avocado crud si servit cu carne de vitel - implicit tot amestecul l-am incalzit nitel. L-a papat super ok - cam cum papm noi vitelul.
Asiza am tot vrut sa scriu - dar m-am luat cu altele:
la poezioara ta:
vine goanga pe perete
si te-apuca (te prinde) de ureche
se mai adauga doua:
1. vine goanga pe furis
si te-apuca de tufis aici - avantaj bebeii cu pleata. Noi avem un motz in vf capului si ne prindem de ala si radem
2. vine goanga pe butuc
si te-apuca de nasuc - asta a inventat-o o vecina de-a mea - daca ne citeste
si ei si bebeului ei.
La jocuri:
ne-am regasit in multe postate de voi.
mai avem:
- uta uta cu caruta si leganam in leagan papusa (abia astept sa-mi vina comanda cu cilindrul de la chicco - atunci sa vedeti voi uta)
- fugitul pe scari in sus dupa tati care cara in brate fata si ne hilizim ca ii prind
- ridicatul in picioare la mami pe burtoc
- avem noi un zbieret cnd ne revedem si nu numai - dar zbieram impreuna si radem tare
- recunoastem prin casa - ceasul, aparatul AC - si mama ce le mai rade (oricum - daca o intrebi in parc unde e ceasu - tot in sus se uita - aici penalizare soacra- ca ea induce copila in eroare in parc - cand ceas si aparat se gasesc doar in apartament
)
- jocul in baie cu apa si animalutze
- joaca in oglinda
- celebrul cucu bau
- cioc cioc - cine e
etc. daca-mi mai aduc aminte mai scriu
pupici
Miro
daphna spune:
MIRO,daai dreptate,a mai zis cineva k l-a aburit....eu si atunci am vrut sa zic dar m-am luat cu altele si uitai.dar pana la urma tu l-ai facut cum trebuie,asa ca....sa va fie de bine!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
doradora spune:
ooofff, sunt batuta in cap rau de tot. pisi , din 4 labe, a aterizat cumva in varful nasului, s-a zgariat, nu stiu cum, ca nu eram pe faza, si i-a dat sangele. a inceput sa urle, eu am luat-o, am linistit-o, si nu m-a dus capul asta patrat sa ii dau cu nimic acolo decat cu apa rece de la robinet. acum stau si ma intreb de ce nu i-am dat niste apa oxigenata. ma gandeam atunci cand o spalam ca ar trebui ceva dezinfectant, dar neuronii mei erau imprastiati in alte parti si nu s-a facut conexiunea. acum e bine, de altfel, chiar daca e zgariata, i-a trecut repede plansul, doar eu nu am reactionat cum trebuie. nu ma gandeam decat ca in situatii din astea nu trebuie sa iti pierzi firea, sa nu se sperie copilul si mai mult. am fost calma, nu m-am isterizat, dar la ce folos daca nu am doftoricit-o cum trebuie? sunt tare suparata pe mine ca nu am reactionat cum trebuie.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
marinelaf spune:
Miro nu mai da ca doare.
din mine ti-a introdus simburele de indoiala ? Da promit ca nu mai fac.
Mai fetelor, am vazut poze de la intilneala, numai mamici una si una si bebei super frumosi.(si ce chef ati tras)
multi lui Marc sa se faca bine si sa ii revina pofta de mincare.
Adinazot bine ca nu ati patit nimic.Cred ca ati tras o sperietura...
La multi ani lui Denis si Luca.
desiree spune:
quote:
Originally posted by Mirona
am revenit
pana v-ati apucat voi sa-mi raspundeti deja am terminat papa pt fata si i-am si dat -NOROC cu asizaca-mi spusese pe mess sa nu-l fierb.
buey - io pic aici de prost sau ce??? aici la voi am citit de ficatel ca se pune in lapte inainte de firbere - sau ca s-ar fierbe
acu cu avocado - aici am citit ca i-a dat una la bebeu avocado in prealabil oparit - si acum tot io pic ca nu stiu sa diferentiez leguma de fructa.Nicicum nu e bine cu voi. Ia sa iasa la interval cea care a scris ca opareste avocado ... ia ia ... repede repejor.
-
Miro
MIRONA, eu am zis ca dau avocado oparit la steamer la bebe..da ce crezi ca eu am stiut din ce categorie face parte? nici bebe nu a stiut si a papat...da mi-a zis vreuna atunci cand am postat ca nu se face asa? nimeni nu a zis nimic de asta..deci am presupus ca nimeni nu da avocado sau ca pur si simplu nu se obosesc sa imi spuna...asa ca am facut in continuare asa cum m-a taiat bibilica si bebe a papat..de acum stiu.....
normal ca cancanurile sunt mai interesante pe forum la noi decat sa dai un sfat unei mamici care greseste...eu am zis de multe ori, dar nu mai deschid subiectul acum..ca e degeaba...daca ai nevoie de un sfat trebuie sa il ceri cu semnul intrebarii, eventual bolduit cu rosu sau cu albastru sa se vada...adica daca spui: AM DAT RAHAT LA BEBE!!! nu te baga nimeni in seama..dar daca spui POT SA DAU RAHAT LA BEBE? sa vezi cum primesti raspunsuri..eu am invatat lectia, deja...asa ca nu ma invinui pe mine ca nu am stiut, da?

ruxandra, multumesc ca m-ai luminat ! da ce e ala, lapte praf?UHT...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

,o sa-i cer scuze ca sint asa denaturata...