Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

desiree las ca acum stim amandoua ca avocado e fruct si le vom spune si bebeilor nostri. nu mai fi suparata.
despre partea a doua - total de acord - dar deja ne luptam cu morile de vant de cate ori am spus-o pe aici. So ... inainte cu tupeu.

Crish zau ca nu stiu ce sa-ti spun ... decat ca data viit o sa stii ce ai de facut - dar nu suna bine. Linisteste-te si totul va fi bine - e o perioada/faza prin care fiecare bebeu tre sa treaca pana pun ei stapanire pe stabilitate.

marinelaf nu ma dau eu asa usor batuta - doar ca poate inca e prea devreme.

fug la pregatiri - tre sa plec

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multe lunisoare cavalerilor Denis si Luca, baieti mari si frumosi!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by desiree
normal ca cancanurile sunt mai interesante pe forum la noi decat sa dai un sfat unei mamici care greseste...eu am zis de multe ori, dar nu mai deschid subiectul acum..ca e degeaba...daca ai nevoie de un sfat trebuie sa il ceri cu semnul intrebarii, eventual bolduit cu rosu sau cu albastru sa se vada...adica daca spui: AM DAT RAHAT LA BEBE!!! nu te baga nimeni in seama..dar daca spui POT SA DAU RAHAT LA BEBE? sa vezi cum primesti raspunsuri..eu am invatat lectia, deja...asa ca nu ma invinui pe mine ca nu am stiut, da?

ruxandra, multumesc ca m-ai luminat ! da ce e ala, lapte praf?UHT...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

desireeUHT e lapte de vaca sterilizat, la cutie si se poate pastra la temperatura camerei cred ca vreo 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Servus, fetelor! servus, Yaqmur! (asta era salutul tau)
Mirona, referitor la bb 2, eu , sincer , nu ma simt deloc pregatita, David inca e atat de micutz, are nevoie de toata atentia, rabdarea, puterea si de tot timpul meu, nuuuuu, n-as face fata! Dar daca tu consideri ca e momentul potrivit da-i bataie, sa nu zic bice
Hai ca scriu mai incolo ca s-a pus pe plans puiul

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Salutari la toate fetele!
Multumesc din suflet celor care mi-ati facut urari de ziua mea!
Mi-e dor de voi de nu mai pot, nu mai swtiu de cand nu am citit ca lumea ce se mai intampla pe aici, sunt in urma tare, da' tare de tot.
Sper din tot sufletul sa recuperez cumva,insa pana atunci va spun ca noi suntem ok,din toate punctele de vedere.
Va pup pe toate, si fug repede la ale mele, ca nu am timp nici sa merg la pipi.
O sa revin cu amanunte despre fete, despre ziua mea, insa pana atunci va urez numai bine.

Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianarus, bine ai revenit...deci la Sovata, nu fu fericita fata??? ...mai stiti melodia?
sanatate multa!

iar v-ati intalnit, bravos...pozele minunate ca de obicei...ma tot intreb daca Julia mea ar fi stat cuminte in piscinuta aia , acolo intre pitici...pareau destul de cuminti, se jucau...pai a mea ia toti oamenii la smotocit, te ciupeste (sunt toata numai vanatai) ...mergem si noi in uichendul asta la o cabana si voi vedea cum se comporta in societate...va mai fi un bb de 1 an si unul de 2 ani...si un caine..

miro, desiree, eu zic ca exagerati un pic, nu luati asa personal, ca multe lucruri/intrebari/teme trec nevazute...le reluam daca ne intereseaza neaparat si gata...nu pica nimeni nu-stiu-cum si sunt sigura ca nici nu insinueaza nimeni nimic daca nu stii ce-i ornitorincul : pasare sau mamifer .

yagmur, cum e la capitala? ia mai tine-ne la curent cu viata sociala de acolo.

adinazot sper ca ti-ai revenit din sperietura...Alessia e mai bine? poti lega de ceva starea asta a ei sau e din senin? poate ajungeti la pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

laura, eu zic ca pediatra ta exagereaza cu somnul...nu cred ca e o chestie rea, mai ales ca nu il fortezi sau sedezi (de la sedat ...zic bine?) ...daca asa ii cere lui organismul...profita ca doarme.din cate imi aduc aminte mananca si bine ...deci care-i bai-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by marinelaf

desireeUHT e lapte de vaca sterilizat, la cutie si se poate pastra la temperatura camerei cred ca vreo 6 luni.

marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006

si de unde il procur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by desiree

[quote]Originally posted by Mirona

normal ca cancanurile sunt mai interesante pe forum la noi decat sa dai un sfat unei mamici care greseste...eu am zis de multe ori, dar nu mai deschid subiectul acum..ca e degeaba...daca ai nevoie de un sfat trebuie sa il ceri cu semnul intrebarii, eventual bolduit cu rosu sau cu albastru sa se vada...adica daca spui: AM DAT RAHAT LA BEBE!!! nu te baga nimeni in seama..dar daca spui POT SA DAU RAHAT LA BEBE? sa vezi cum primesti raspunsuri..eu am invatat lectia, deja...asa ca nu ma invinui pe mine ca nu am stiut, da?

mor de ras da nu gasesc semnul sa ma rostogolesc :)))

Mergi la inceput