Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 22
Ktrinel spune:
"...adica daca spui: AM DAT RAHAT LA BEBE!!! "
desiree, pai nu am spus ca nu mai comentam alegerile si deciziile fiecareia, mai ales meniurile ?![]()
![]()
![]()
dayanara, uite aici 

mai povesteste-ne de Ivan.
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by marinelaf
desireeUHT e lapte de vaca sterilizat, la cutie si se poate pastra la temperatura camerei cred ca vreo 6 luni.
marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006
si de unde il procur?
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
laptele UHT este dorna, zuzu si daca nu ma insel si mili
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Ktrinel spune:
eu o sa incep un caiet cu toate cantecelele voastre.
pe asta il stiti:
un pitic, atat de mic
facea baie intr=un ibric
de sapun s-a-mpiedicat
si piticul s-a-nnecat
vai, vai, ce pacat
ca piticul s-a-nnecat.
lizzy spune:
din orice magazin alimentar. e laptele ala la cutie de carton patratoasa, si scrie pe el ca e ultra-high-temperaturized (UHT). ex. dorna, fulga... si costa de la 4 ron in sus 1 l. daca imi amintesc bine...
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by marinelaf
desireeUHT e lapte de vaca sterilizat, la cutie si se poate pastra la temperatura camerei cred ca vreo 6 luni.
marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006
si de unde il procur?
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
a_deju spune:
zuzu are termen mic de garantie, vreo doua sapt max... aaa, stati asa.. la cutie..?? nu stiu, n-am vazut zuzu la cutie, am vazut la butelca de-aia de 1 l, gen sticla de carton, stiti voi la ce ma refer.. deci scuzati, sariti peste :)
alta curiozitate: laptele de soia si cel de orez, tot la cutie. stie cineva ceva despre? mai mult de curiozitate, ca mi-am adus aminte ca am vazut in metro, hai ca de ala de soia, mai stiam, dar a fost o first cu cel de orez... deci nu neapart referitor la bebe, asa, in general, ce-ar avea astea in plus, in minus, etc...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
miki04 spune:
Gata fetele! am trimis PM la toate care s-au abonat.Va mai spun ca nu-s experta in nutritie sau chestii de genul dar eu il tin de 11 zile si am slabit 6 kg, asa ca m-am gandit sa mai spun si eu la alta lume.
Si daca tot se discuta pe aici ca nu se raspunde la intrebari, haideti sa va pun la incercarecu o intrebare:
Ce iaurt dati voi la bebei ?
Sper ca am reusit s-o fac rosie si s-o bolduiesc!
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
desiree spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
miro, desiree, eu zic ca exagerati un pic, nu luati asa personal, ca multe lucruri/intrebari/teme trec nevazute...le reluam daca ne intereseaza neaparat si gata...nu pica nimeni nu-stiu-cum si sunt sigura ca nici nu insinueaza nimeni nimic daca nu stii ce-i ornitorincul : pasare sau mamifer.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
...pentru mine era doar o constatare, nu un repros, am renuntat de mult sa mai fac reprosuri...eu spun ce fac si daca nu primesc feedback, tot aia e...daca sunt realmente neajutorata, intreb cu bolduire...
dianocica, tu pe unde umbli? azi nu servesti forum? greva? pauza? caldura prea mare?
Ktrinel spune:
pt ca pt mine nu are nici o relevanta ce tip de lapte/iaurt dati (apropo, ma amuza teribil laptele asta Zuzu
), as completa un picintrebarea lui Miki04, cat la suta % grasime are laptele/iaurtul folosit?...daca permiteti.
miki04 spune:
Desiree trimis PM. Am uitat sa mentionez ca trebuiesc respectate orele de masa.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an