Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 23
a_deju spune:
zuzu natural, 3% grasime.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
lizzy spune:
napolact "numa' bun" 3%.
deocamdata il mananc doar eu... sper sa-l conving si pe marc intr-o buna zi...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
miki04 spune:
Gata, bagat ceva poze!!!!
Am editat sa mentionez ca sunt din iunie mai noi tocmai am constatat ca nu prea mai avem....asa ca ne apucam de facut poze.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
atat mai avem pana la 1 an
nadiutapm spune:
buna fetelor, va citesc si eu cei drept mai pe sarite ca nu prea exista timp, si va doresc multa sanatate la bebeii bolnaviori si multi pupici la ceilalti va admir pt intalnirile de la paturica sunteti niste frumoase iar copilutii va iau fata.... gata cu perierea.
Miki daca nu e mare deranjul sa-mi trimiti si mie PM cu reteta minune de slabit ca eu nu reusesc nicum.
multi pupici
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
aelita spune:
dianarus,in sud,si cateva zile prin Bucuresti.
mirona,io nu stiam cat sa dai la bebe avogado ala...d-aia n-am zis.ca asta ai intrebat .stiu doar ca e f gras,dar cat se da din el...Eumai am pana ajung la el.
hai,bine ca te-ai lamurit.
e,si daca il opareai,ce?![]()
quote:
oricum - daca o intrebi in parc unde e ceasu - tot in sus se uita

chris,nu te invinovati ca sigur nu a fost cazul sa reactionezi mai mult decat ai facut-o !lasa,ca trece buba,si creste mare pisi!

desiree
quote:
AM DAT RAHAT LA BEBE!!! nu te baga nimeni in seama..dar daca spui POT SA DAU RAHAT LA BEBE? sa vezi cum primesti raspunsuri..

io una nu am stiut cum se da la bebe,sun in urma cu diversificarea.si tot nu mi se pare rau daca l-ai oparit pana acum,ce mare lucru
cristina74,LA MULTI ANI !! sa fii fericita !!! hai si mai povesteste-ne cum faceai pe vremuri!
dayanara uite-aici ,sa te rostogolesti si tu [ : - ))) ] vezi ca eu am pus spatii intre paranteze ,puncte,linie..tu le apropii.
ktrinel,o uitasem p-aia cu piticul!! defapt numai stiu nici una de la cap la coada. halal !
sa ne dea vreun dintisor ca prea isi roade degetul intr-o parte a gurii...dar nu ma lasa sa ma uit .
care erati carora le-au dat dintii intai in parti ?
ca parca nu toti au avut ca iepurasii,doi sus,doi jos...
o fi asa la noi ..sau mi se pare..
S.
dayanara spune:
[quote]Originally posted by miki04
Ce iaurt dati voi la bebei ?
eu ii dau unul de la danone pentru copii intre 6 si 24 luni
se numeste primul meu danone, e in varianta natural, cu fructe si cu mar si biscuite
katrinel pe ivan il indop in somn in continuare ca nu vrea lapte
Ktrinel spune:
aelita, noua ne-a iesit stanga jos lateral...deci se poate.
e intunecat , racoare si sta sa ploua...drept pt care mandra mea si-a prelungit siesta de dimineata la o ora jumate...
.tocmai cand tre sa mergem la cumparaturi...ce poti face...
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
pt ca pt mine nu are nici o relevanta ce tip de lapte/iaurt dati (apropo, ma amuza teribil laptele asta Zuzu), as completa un picintrebarea lui Miki04, cat la suta % grasime are laptele/iaurtul folosit?...daca permiteti.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
iaurtul cum e natural sau pentru copii cred ca are grasime in cantitate minima, pe mine ma intereseaza ca proteinele de vaca sa fie adaptate ca cele din laptele formula, ca altfel ii dau orice iaurt natural de vaca
Ktrinel spune:
dayanara, interesant subiect : proteine de lapte de vaca adaptate...ce ,cum, de ce, de unde stii cand s-au adaptat si cand nu?? poti sa dezvolti un pic?
Ktrinel spune:
si apropo de grasime, la cartile mele scria ca nu trebuie dat lapte/iaurt degresat sau cu grasime prea mica...in jur de 3-3.5% e corect.