Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 24
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dayanara, interesant subiect : proteine de lapte de vaca adaptate...ce ,cum, de ce, de unde stii cand s-au adaptat si cand nu?? poti sa dezvolti un pic?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
nush cand s.au adaptat , stiu ca asta e marea diferenta intre un lapte praf normal si unul pt bebe, in afara de vitamine etc,
de asta nu se da lapte de vaca
oricum nu cred ca e vreun iaurt de genul asta
lapte praf insa, toate
Ariadna30 spune:
Am zis mai devreme ca voi continua ceea ce incepusem sa scriu in mesajul anterior. N-o voi face pt. ca refuz sa postez in conditiile in care, din vreo 50 de membre care incalca regulamentul, tocmai mie mi s-a aplicat o sanctiune. Nici o problema, atunci cand imi voi face timp pt. acest forum, voi scotoci in urma dupa toate mesajele agresive, mistocare, grosolane, etc si le voi raporta pe toate. Daca nu vor primi avertisment persoanele vizate, imi va fi clar care e calitatea acestui forum. In fine, voi comunica impresiile la timpul potrivit. Daca informatoarea era o persoana cu o conduita ireprosabila, era ok; dar sa primesc avertisment datorita uneia care e instigatoarea acestei sectiuni si nu numai, e inadmisibil. Voi avea ceva de lucru, dar tot nu ma las pana nu scot toate mesajele incriminatoare (mai ales pe cele care mi-au fost adresate).
Sa vedem cu ce māna va fi impartita dreptatea....
O sa zic doar atat : danutz, apreciez tonul amiabil al mesajului tau...mai ales ca stiu ca esti una din cele care nu ma suporta.
asiza, multumesc de sugestie; la fel, apreciez gestul.:) In privinta prietenei mele, n-ajuta sa fii curioasa si nici nu ai de ce. Si nu e vb. numai de o singura persoana. Una e cea care mi-a sustinut afirmatiile din mesajul care a deranjat, dar sunt multe altele care imi impartasesc parerile...in general.
Nu-s adepta "turnatoriei", dar, daca asta e sistemu`, ne conformam. ![]()
Ktrinel spune:
dada, e clar ca e modificat pt bebelusi in particular, dar nu stiam ca se poate aplica si pt iaurt.
lizzy spune:
va rog, e important pt mine!
pt constantence:
de sambata ianis se duce la Mamaia cu bunicii (cu parintii mei), pentru 3 saptamani, in principiu. am sa-i pun medicamente de urgenta si pe mama o instruiesc zilnic la telefon, oricum, DAR, daca totusi are nevoie de un medic, va rog eu frumos, dati-mi de pe acum recomandari catre un pediatru bun, sa nu caut disperata prin spitale daca va avea nevoie... pe pm e ok.
va multumesc anticipat!
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
Dia1609 spune:
quote:
iar v-ati intalnit, bravos...pozele minunate ca de obicei...ma tot intreb daca Julia mea ar fi stat cuminte in piscinuta aia , acolo intre pitici...pareau destul de cuminti, se jucau...pai a mea ia toti oamenii la smotocit, te ciupeste (sunt toata numai vanatai)
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
cat despre statul in piscinuta, oana ar fi stat 5 minute si ar fi luat-o la picior sa exploreze un picut iarba din jur
poate le intalnim cand vii in romania sa se smotoceasca reciproc, ca nu prea avem concurenta pe aici
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
a_deju spune:
dianarus, cu mare placere te-as ajuta, daca as avea cum.... magnifica noastra pediatra, dupa ce ca e cam dusa cu pluta, mai locuieste si la eforie (....lupta grea a avut de dus neuronu' meu cand a ales-o ca find za oan....), deci..nu e niciodata in oras, decat cand are program la cabinet, unde oricum nu primeste decat pacientii inscrisi pe lista..... deci, te-am lamurit de numa' numa'.... poate ai mai multe sanse cu restul fetelor... chiar imi pare rau... :(((
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
quote:de vreo cteva ori pana acum puteam sa jur ca am simtit un bebe ca misca n burta...noroc ca stiam ca n are cum
Originally posted by Mirona
se facea ca eram gravida - si era baietel - deci
si intrebam pe toata lumea ce sa fac, oare nu e prea devreme? oare sunt deja pregatita pt bb 2? ce sa fac si cum sa fac? parca aveam deja burtica mare si-l simteam pe bebe si mi se misca in burtica din ce in ce mai mult - atat de ample erau miscarile - parca simteam in realitate acele miscari intrauterine.

laura d doarme un pic mai mult ca dani. in caz ca te linisteste...
dia eu am luat tot de la quinny, zapp. doar 8 mil dar sunt FOARTE nemultumita de el...eu zic sa mai faci cateva ture cu al tau...just in case...
adinazot bine ca n a fost mai rau, multa sanatate

dianarus
nu obosesti pe nimeni plangandu te, pt simplul motiv ca ai de ce...incearca sa nu te mai stresezi cu mancarea. da, nu e ok, dar nici un capat de tara...pana la 9 luni-1 an e inca plin proces de diversificare. de abia dupa aia zici ca nu se poate numai cu lapte. hai ca se poate! sus moralul! si
pt marcchris si eu am reusit performanta sa mi cada d din pat. azi la 6 dim
de obicei il iau la tzi si adormim imptreuna imbratisati pana la 7-8 cand incepe foiala soldata cu trezirea la 8-9..numai ca azinoapte a fost asa cald incat nu l am mai luat in brate ca eram dezbracati si lipiciosi amandoi...asa ca, la primul flic flac in somn...buf. si plansete dupa...a plans 1minut maxim dar tot m am simtit ca un rahat. care este...nu avea legatura prea mare da' voiam sa sti ca si io ma simt prost. si proasta.katrinel peste
quote:pai bine, bre, desiree, asa ti aduci tu aminte de mine. huh?
Originally posted by desiree
...pentru mine era doar o constatare, nu un repros, am renuntat de mult sa mai fac reprosuri...eu spun ce fac si daca nu primesc feedback, tot aia e...daca sunt realmente neajutorata, intreb cu bolduire...
dianocica, tu pe unde umbli? azi nu servesti forum? greva? pauza? caldura prea mare?
quote:tu chiar vrei sa ma oftic rau? tu vrei sa mor aici? bai nene, mai lasa ne cu racoarea aia ca moooooor de caaaaaaaaaald. da, si io votez pt 3%
e intunecat , racoare si sta sa ploua...drept pt care mandra mea si-a prelungit siesta de dimineata la o ora jumate....tocmai cand tre sa mergem la cumparaturi...ce poti face...
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro" target="_blank">Copacul de hartie
dandusa spune:
quote:
Originally posted by miki04
Gata, bagat ceva poze!!!!
Am editat sa mentionez ca sunt din iunie mai noi tocmai am constatat ca nu prea mai avem....asa ca ne apucam de facut poze.
MihaelaStefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
atat mai avem pana la 1 an
am vazut si eu poze frumoase cu ochiosul tau...,doamne ce-ti seamana...,sa va traiasaca
ochisori frumosi...doua masline...,ca si ai Crinutei...

Mindrete de Crinuta
adinazot spune:
Ceau fetele!!!
Na m-am mai linistit putin, odata cu venirea serii,aerul e ceva mai respirabil.Alessia doarme ,cred ca e mai bine,mai are inca scaune diareice,dar in cantitate mica .Sper sa-i treaca.KTRINEL,nu cred ca asa din senin,dar nici nu stiu care ar fii cauza,ma gandesc la mai multe,oricum,bine ca nu e mai rau.Febra nu a mai avut deloc,maine si poimaine mai tinem regim si ...totul spre bine!
Na,ca acum ma apuca si pe mine optimismul...ca pana acum...
am mai vrut eu sa zic ceva,dar nu mai stiu,asa ca...pupici
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dandusa spune:
Mirona,Desiree,
si daca ati gatit un fruct la fel cum gatiti o leguma...,care-i bai-ul?Avocado se consuma numai proaspat,crud?...asta-i problema?...,ca m-am pierdut...,lamuriti-ma si pe mine...,va rog
Mindrete de Crinuta