Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 25
dianocica spune:
danduso instigatoare
(ca doar io te am invatat
) in ce e imbracata crinutza? huh? te am prins....hi, hi, hai ca i vine bine..si cu ochelari...super! auzi, da' nu e corect! pai io am pus poze si cu sfarcul meu si cu chilotii lui desiree si n a zis nimeni nimic...io de ce nu pot sa vad poza cu cna-ul...? bai nene, cum lipsesc un pic, cum o luati razna. R A Z N A, auzi?
hai sa zic si io una nasoala. oare n are nimic daca fac baie la putza goala mai multi la un loc? intreb.
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro" target="_blank">Copacul de hartie
dianocica spune:
ca tot vorbiti de fructe din astea ne mai auzite....
spuneti si la baba ce fruct e ala care are sectiunea n stea? adica daca l tai felii , ies in forma de stea. feliile. sunt in mare forma...
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
quote:he, he...tu retinusei esentialul..
Originally posted by Ktrinel
fructul pasiunii..
il stiu, dar nu stiu cum ii zice.
editez:ba stiu: carambole.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

diana si david 03.12.06
dianocica spune:
...inseamna ca ai memoria buna....
diana si david 03.12.06
asiza spune:
Bine v-am regasit!
Intr-o ordine aleatorie...
Desiree, astea-s constatari vechi, dupa cum bine spuneai...eu am constatat asta inca o data chiar si ieri...prea putine-s fetele carora chiar le pasa si retin ceva din postari...asta e...in fond si la urma urmei Ktrinel are dreptate! 
Miki trimis PM....11 zile si 6 kg???? Nu stiu daca-i tocmai sanatos...clar schimbare de metabolism...da' io as face si pe dracu' acuma...mai, ce frumosi baieti ai...si asta micu' are niste ochi....super super...
Iaurt eu inca nu-i dau, dar stiu ca se da natural de 3.5% grasime...
Miro, esti de belea cu avocado ala...
...mersi pentru continuarea la poezie...trebuie s-o trec si eu undeva si s-o invat...
...
Lapte UHT, se gaseste in toate supermarketurile.
A_dejule, habar n-am care-i treaba cu altfel de lapte decat cel de vaca...
Aelita, la noi dintisorii cu nr. 4 si 5 sunt incisivii laterali sus, deci un fel de mic vampiros...n-am respectat nici noi teoria, deci se poate! 
Chris, pupam Alexandra mititica...
Marinela, Danutz, multumim...
Carla, intrucat copilu' meu nu bea ceai...nu stiu sa-ti raspund...din teorie insa se stie ca niciun abuz nu e bun...io vorbesc 
Adina, ma bucur ca pitica e mai bine...Doamne, prin ce ati trecut cu teava aia de gaz...
Dianarus, ma bucur ca e totul ok cu rinichii lui MArk...lasa ca va trece si infectia asta si incet, incet, intrati voi pe fagasul normal...stiu ca pana atunci iti ies vreo 'nshpe mii de fire albe...

Mi-am mutat azi copilu' de la o doctorita de famile la alta, care e si pediatru...no s-o vedem pe asta...ca pare de treaba...acuma ne-a luat fisele, am povestit asa sumar...sapt. viitoare mergem la un control amanuntit...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
danduso instigatoare(ca doar io te am invatat
) in ce e imbracata crinutza? huh? te am prins....hi, hi, hai ca i vine bine..si cu ochelari...super! auzi, da' nu e corect! pai io am pus poze si cu sfarcul meu si cu chilotii lui desiree si n a zis nimeni nimic...io de ce nu pot sa vad poza cu cna-ul...? bai nene, cum lipsesc un pic, cum o luati razna. R A Z N A, auzi?
hai sa zic si io una nasoala. oare n are nimic daca fac baie la putza goala mai multi la un loc? intreb.
da' ce-am facut,bai nene?
"instigatoare"?!?poza cu CNA-ul ,era poza de poza...
si nu era cu nici o fata de pe forum...,asa ca nu-i frumos sa aratam "podoabele" la altii pe acilea...,intelegi?cu baie la putza goala...,nu-mi pot imagina ce nu ar fi in ordine...Daca e...,sa ia...,ceva...,ia oricum...Stiu...,mai bine sa ne ferim...,bla,bla,bla...,dar totusi...,sint bebelusi...
Mindrete de Crinuta
Dia1609 spune:
ezact.. carambole :))
dianocica, de ce ai luat zapp? ala e nashpa rau... ai luat tu un carucior care nu se lasa pe spate? cu d care doarme in carucior? io puteam sa iau din ala , ca oana oricum nu doarme in carucior, dar cum eu tot mai sper, o sa iau quinny buzz
... ce mai e nasol la el de esti asa nemultumita? adevarul e ca nu m-am prea uitat la el ca nu mi-a cazut cu tronc... da' acum mi-am adus aminte: tu nu vroiai geoby?
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
asiza spune:
CARAM-cum???...aaa...-bole...ma documetez...denumirea in english, please?
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis