Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

mamici si bb-ii

Noi suntem bine,Antonia e f activa de dim pana seara are o multime de treaba de facut in rest stam la racoare,afara e jale
sotul lucreaza in fiecare zi acum tare bine era cand lucra o zi si una era liber ma ajuta f mult dar ne descurcam noi pana la urma suntem fete mari
v-am citit in fiecare zi dar mai greu cu scrisul
am vazut poze cu fulguleti superbi care mai de care mai frumosi si mamicile la fel
nu-mi vine sa cred ce mari au crescut fulguletii acus o sa le facem tortuletul pt 1 an

noi ne jucam asa:
-cucu-bau
-avem un balon din ala cu heliu(cred ca asa se zice)care ii place f mult se ridica in sus si ea il trage in jos si mai si fosneste
-ea stand pe pat si eu ridic o pelincuta care apoi cade pe ea,apoi o trag de pe ea si tot asa ii place la nebunie
-merge de-a busile prin toata casa
-exerseaza sa stea in picioare fara sa se tina de nimic
-o gadil,o musc de pulpite
-se joaca cu telecomanda,telefonul
-sticla de plastic de la apa
-cu mingea ii mai place sa se joace
-ii mai da mami un castron care si ala e f interesant
-are treaba cu un sertar scoate tot din el
-daca uit cumva vreo revista pe masa pot sa-mi iau adio de la ea
-in rest se mai joaca cu jucarii: un fel de pian care scoate sunete de animalute
-casuta de la carusel ii schimba melodiile cu telecomanda

Cristina1974

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ntz, ntz, ntz, cat p'aci sa va gasesc pe pagina a doua... Adica trebuie sa vin tocmai din Canada, sa traversez Atlanticul, si o buna parte din Europa, sa nu dorm cam 35 de ore la afacerea asta ca sa spal onoarea fulguletilor!
Si unde mai vad ca nici nu v-am nimerit cu valiza... si ce de minunatii aveam pentru voi... Ei, poate data viitoare.
Desigur ca's pe fuga, dar am vrut sa va spun ca am ajuns cu bine, dar foarte obositi, insa in 2-3 zile speram sa fim bine. Copiii au fost minunati, cuminti, veseli, au si dormit cate putin... Acum trec din brate in alte brate si trebuie sa stau cu ochii pe rude ca sa nu-mi rasfete copiii.
Mi-e tare dor de voi, sper sa reusesc sa mai citesc cate ceva din urma.
Va pup!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

fetele care folositi salata verde la supica,o puneti si la fiert sau doar la urma la fel ca patrunjelul verde?o si pasati?

azi am incercat cereale de la Humana iaurt cu capsuni pt 8 luni,i-au placut la nebunie

Donia-vacanta placuta

poze noi

luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bambo, bag 2-3 frunze, la fiert, nu chiar de la inceput, dar cam douaj' de minute tot le las pe foc... ceea ce e valabil si pt patrunjel, leustean si frunzele de telina (pe care le si pasez).

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

bambo, bag 2-3 frunze, la fiert, nu chiar de la inceput, dar cam douaj' de minute tot le las pe foc... ceea ce e valabil si pt patrunjel, leustean si frunzele de telina (pe care le si pasez).

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

mersi

luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

m am tampit....dupa ce am vazut toate pozele lui bambo ma ofticam ca era la maneca lunga...fetelor, azi au fost 37 de grade in casa...afara...nici nu ma gandesc...oricum cu mult peste cele 38 anuntate. fetele, cum a fost in ior?

diana si david 03.12.06

www.copaculdehartie.ro" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

m am tampit....dupa ce am vazut toate pozele lui bambo ma ofticam ca era la maneca lunga...fetelor, azi au fost 37 de grade in casa...afara...nici nu ma gandesc...oricum cu mult peste cele 38 anuntate. fetele, cum a fost in ior?

diana si david 03.12.06

pozele sunt facute inainte de canicula si chiar era racoare vreo 18 grade poate crezi ca la noi nu e cald azi termometrul de la masina arata 44 grade

luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am fost la pediatra....... dani e bine, are 8.400 si 70cm. inca suntem scurt, dar oricum nu are cu cine sa semene inalt. ne-a spus sa introducem ficatelul de pui si iaurt, obligatoriu facut in casa. am intrebat de pepene, se poate da rosu sub forma de suc, dar cel galben nu. legumele cu carnita ar tb mutate de la 18 la pranz. am uitat sa intreb de cearcane. in rest totul ok. a! analizele ok, un pic cam naspa fe, dar nu intr-atat incat sa dam pastilute, marim doza de carnita de vita la 3 ori pe sapt, o data ficatel, de 2 ori galbenus de ou si doar o data carnita de pui.
asa...... si mi-a spus sa nu ii mai dau nan, ca daca tot nu ii mai dau san (de parca aveam din belsug si nu mai vrut eu) sa ii dau topfler. foloseste cineva????? oare de ce mi-a recomandat asa???/ dani bea f bine nan, dar din cand in cand se constipa. oare de asta???
cam atat noutati de la noi....... in afara de CALDURA CALDURA CALDURA!

meniul zilei:
05.00 - 180ml lapte praf
10.00 - 120gr caisa borcanel (servit afara mult mai bine decat in casa)
13.30 - 240 ml lapte praf
17.45 - piure legume (cartof+cartof dulce+patrunjel+dovlecel+putin morcov)+carnita de pui
21.45 - 220 ml lapte praf + 2 masuri cereale de orez de la nestle

va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

WWoooww, Bambo, super pozele! ...cea in care serveste mancarica singurica e bestiala...si-mi place mult parcul ala plin de umbraaaaaaa....Pupici...

Donia, bine ca ati aterizat cu bine...Vacanta placuta!!!! Cat stati?

Tema zilei...pe langa ce au enumerat fetele (nu mai repet ca unele le avem si noi in program)...se mai distreazaa de o chestie...eu ii recit:

Soricel burtos,
Lasa burta jos,
Ca vine pisica
Si-ti papa burticaaa!!!!

Bineinteles cu intonatie si gadilat pe burtica...si rade de se prapadeste...

sau...

Vine goanga pe perete
Si te papa de urecheeee...

Si ii arat pe unde vine goanga, dela talpite pana la ureche...si iar rade...

Cucu-bau e super tare......

Si ii cant de cred ca s-a saturat si el...

V-am pupat...

aaa...Daphna, sper ca sunteti bine acum...hai mai scrie despre voi!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by asiza

Soricel burtos,
Lasa burta jos,
Ca vine pisica
Si-ti papa burticaaa!!!!
mor de ras...daca si burtica lui denis e ca a lui d...de abia astept sa i o zic si lui maine...sa vad...prinde apropoul ?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput