Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
a_deju spune:
am intrat si io la bucurii pe supereva... era sa cad cu scaun cu tot. straluceste pagina aia, la modul propriu :)) ma rog, nu ma dau io in vant dupa glitter si alte de-astea, da' e misto faza ca primeste imagini, avataruri, etc..... mi se pare ca te poti loga cu acelasi id (implicit aceeasi parola) ca pe DC. incerc si va zic.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
nope, nu merge. parca asa-mi spusese cineva, ca merge, dar..chiar nu conteaza :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Ktrinel spune:
mersi fetele de precizari.
danutz, te asteptam cu rezultatul
roxanica, nici eu nu am observat cearcane...doar la mine....
si din ce in ce mai mari...![]()
asiza spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Am o Intrebare: copiii vostri au cearcane??? Ochisorii puiului meu sunt mai tot timpul incercanati si-mi fac probleme sa nu fie semn al unei boli. Dr. zice sa nu-mi fac griji, ca tine de faptul ca puiul are tenul mai deschis, la fel ca mami si tati. Sper!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Da, si Denis are "cearcane"...adik nu umflaturi sub pleope, ci adancituri, iar uneori e destul de iritat acolo...ma rog, depinde ce intelege fiecare prin cearcane.
Denis doarme pe burta, de AZI...si se pare ca se odihneste destul de bine...ca a dormit cam mult pe parcursul zilei de azi....daca nu asociez cu ceva diaree si maraieli, as spune ca totul e ok
A_deju, mersi mult pentru incurajari...uite ...

de la mine + cativa pupici pentru ca numai tu m-ai incurajat! 

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
roxanica2006 spune:
Cat de prompte ati fost , fetelor!!
Deci: cearcane, nu umfalturi, din alea avem si noi cand ne trezim. Cearcane = niste chestii vinetii sub ochisori, se vad toate vinisoarele, cum sa va explic??? Are asa o aura boema baietul meu...
am observat ca cearcanele astea s-au accentuat dupa interventia aia la ochisor, de desfundare a canalului lacrimal. Am mai citit ca ar fi si semn al anemiei, noi am facut analizele si nu stam catastrofal la cap. asta.
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Ktrinel spune:
asizule, am citit si eu si ma tot gandeam ce sa iti zic...ca "o sa fie bine" e usor de zis ...dar greu de suportat pana atunci...poate ceri analize mai amanuntite, ca si la mine la fel a debutat si tot ASLO si VSH imi faceau dar nu puteau asocia cu nimic...asa ca la analize mai amanuntite (gen anticorpi) s-au dumirit...in fine, sper ca nu e cazul, dar mai fa investigatii.
marinelaf spune:
Hai mai Asizanu fi suparici, si eu am gindit incurajari dar prea bine ti le-a scris a_dejeu ca sa mai scriu si eu ceva.
Oricum eu nu puteam sa te linistesc decit cu kilogramele si sa-ti spun ca am si eu inca destule in plus si niste solduri de toata frumusetea si o burta atirnatoare de mai mare dragul.![]()
Diacel mai nasol a fost in perioada de greturi cind pitica venea dupa mine la baie si plingea ca nu stia ce mi se intimpla, in rest a fost bine. Toata ziua eram in parcuri la joaca. Cind ma mai apucau dureri de burtica Andreea ma intreba: "ce te doare mami" si venea repede si ma pupa pe burtica.
doradora spune:
cat am lucrat eu la gradi - particular - primeau bebei mai mici de 3 ani, la grupa mica, desigur, dar doar dupa vreo 2 zile in care ii observau daca stau pe scaun, sau daca se concentreaza 5-10 minute la colorat,daca se descurca cat de cat la masa etc. stiu ca cel mai mic copil pe care l-am avut eu avea 2 ani si jumatate. cu alte cuvinte daca face fata la niste ore in colectivitate, sa nu trebuiasca sa i se acorde atentie la ore exclusiv unui copil.
cat despre mersul la baie, se ocupau 2 doamne de problema asta, ca si de spalatul pe labutze inainte de mese, asa ca habar nu am daca mai erau copii in faza de pampers sau nu. la astea particulare nu cred insa sa te refuze pe motiv de pampers, la ce carute de bani dau parintii.
ps: la gradi unde am lucrat eu nu aveau educatoare, ci profesori cu modul special de psiho-pedagogie pt prescolari. era orarul ca la scoala: engleza cu un prof, desenul cu profesor, muzica cu altul, cunostintele despre natura cu altcineva,sportul cu profesor, si tot asa.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Laura13 spune:
fug la pediatra, dar........
roxanica si dani are cearcane. pediatra nu a spus niciodata nimic de asta, o intreb azi.
pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
ruxandra_sb spune:
Ne-am topit cu totii?? 
Matei tot cu temperatura, moale. Toata ziua a mancat 6 biscuiti. Si am reusit sa-i indes vreo 6 cani de apa. Aici noroc cu canicula.. ascultam sfaturile anti-caldura de la tv, mai ales alea cu "beti multa apa". Si cum cei mici percuteaza rapid la ce vad la tv.. Partea distractiva e cum sa-i tin cat mai separati..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!