Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ktrinel eu ma inscriu in prima categorie - adica aia cu nu stiu.
Dar - am o prietena cu copil de 3 ani - l-a dus la gradi si cu tot cu pampers - in timp tot ea l-a dezvatat de el ... deci unele gradi accepta si cu si fara.
Mai am doua prietene cu copii de sub 2 ani care sunt la gradi - deci gradi particulare care accepta copii si sub 2-3 ani - habar n-am ce si cum - dar daca te intereseaza - ma pot informa la una din ele - pret, conditii, program, etc. tu spune ce te intereseaza si io o sun si o intreb.

in rest - toate bune - piciul meu inca nu da semne de trezire si asa ma bucurez cand o vad cat doarme ... noroc cu AC-ul asta ... mie-mi ingheata picioarele aici - pentru ca ei sa-i fie bine in dormitor.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

multumesc fetelor care mi-au raspuns la tema cu dezvatatul de pampers la gradi. am tot asteptat sa se inmulteasca postarile, dar ori nu stiti, ori nu scrieti.ok .poate o sa lansez subiectul la sectiunea cu parintii intreaba.
daca ziceti ca numai de la 3 ani ii primeste la gradi, iar concediul de maternitate e 2 ani, ce faceti cu bbi 1 an?

Ktrinel, unele gradi private (de fapt au niste clase gen mini-cresa) ii primesc si mai micuti, chiar la 1,5 ani. Cu pampers cu tot. Ce fac ca sa-i dezvate, nu stiu exact. Stiu ca acolo au fiecare olita personala adusa de-acasa, schimburi, etc. Probabil ca-i pun pe toti dupa masa/somn, la un anume interval de timp, etc. Oricum aceste crese private sunt destul de f scumpe. Mai exista si crese/camine de stat.

Cum ne descurcam de la 2 la 3 ani? Care cum poate. Cu bona, cu bunica, la o gradi privata, la cresa, ramane mama inca o vreme acasa, etc.

Mai ales ca acum, cu micul boom al natalitatii, nici nu esti sigur ca gasesti loc la gradinita la 3 ani. La cele de stat, dar deja si multe particulare au liste de asteptare.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumesc miro si ruxandra...vroiam sa vad ce metode se aplica in tara ...poate mai sugerez si pe aici

LA MULTI ANI CRISTINA1974!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ktrinel..sorry...dar cred ca n-aveam ochelarii pe nas cand am citit, ca sa mor de-am vazut.... la noi..ma indoiesc sincer sa stea cineva la gradinita, fie ea si cu plata, chiar pe bani buni, sa dezvete copilu' de pampers... da' sincer sincer... in plus, doamnele educatoare sunt, pana la urma, niste "duamne", nu se preteaza dansele la treburi de-astea mirositoare.... s-o mai fi schimbat situatia, dar chiar atat de mult (si bine..) nu cred.. si da, la gradinita ii ia de la 3 ani, dar pare-mi-se exista inca si sistemul de cresa, unde ii poti duce de la 2. dar nici asta nu stiu foarte sigur, ca de cand ne-am reformat, s-au dus dracu' toate... intre 2 si 3 ani nu stiu ce-oi face, probabil o sa bag in priza una din bunici, dar cum maica-mea mai are inca ani buni de munca, iar soacra-mea, draga de ea, probabil se face pachet si se muta la ingliterra, unde nu e cald si ploua, si mai ales, fi-sa s-a gandit sa mai puieze o tura (nu v-am zis?? surprize surprize... - bine, tot respectul pt cumnata-mea, care la 37 de ani s-a gandit sa mai bage unul, dar totala lipsa de respect pt faptul ca ei abia se intretin pe-acolo, au de platit rate si chirii si dumnezeu mai stie ce alte nazbatii, si, mostly, a face un copil la ea echivaleaza cu a-l naste si a-l pune in brate la ma-sa, care tre' sa se descurce...)... deci eu raman cu plopul fara sot, si probabil, va trebui sa caut una bucata mary poppins autohtona, si un credit aferent, care sa-mi permita sa mi-o permit........ bine ca mai e pana atunci, poate-oi visa numerele la loto, o cade vreo valiza cu bani din cer (aviz donia..), o oua gaina cu belele de aur, etc etc... dupa cum vedeti, solutii am :)))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Mirona
- piciul meu inca nu da semne de trezire si asa ma bucurez cand o vad cat doarme ... noroc cu AC-ul asta ... mie-mi ingheata picioarele aici - pentru ca ei sa-i fie bine in dormitor.

deci - nu-mi mai laud niciodata fata pt cat doarme - NORMAL ca am trimis mesaju si imediat s-a si trezit.
fug la datorie

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ktrinel, la intrebarea ta cu pampers-iii, eu nu am stiut ce sa raspund!
Chestia cu primitul la gradi de la 3 ani e valabila la gradinitele de stat. La cele particulare primesc si copii mai mici. Deci, alternativa este particulara sau o bona, ca bani tot aia e ...iar avantaje si dezavantaje sunt si pe de o parte si pe de alta. Si mai exista si varianta cresa!
Am descoperit chiar o gradinita privata care primeste copii chiar de la un an. Este englezeasca si are 2 grupe de copii:
-intre 1 an si 1an jumate
-de la 1 anu jumate -pana la 3 ani
In Romania nu exista inca o lege care sa reglementeze functionarea creselor particulare de aceea astfel de firme se numesc gradinite, dar de fapt sunt crese in toata regula. Preturile pleaca de la 200 eur/luna in functie de ce fel de program optezi pt copilul tau. Exista multi parinti care chiar nu au cu cine sa-si lase copilul de la 1 an si atunci opteaza pt varianta cresa/gradinita particulara.

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna ziua, buna ziua!
Eu stau aici pitita sa nu ma prinda norul de fosfor! Mi-e fricaaaaaaaaa! Si suntem asa aproape de locul catastrofei!
Ma gandesc ca puiul meu e tare mititel si ma rog la Doamne Doamne sa nu-l afecteze nenorocirea asta. Pe astia de la TV nu-i prea cred cand ii vad asa optimisti, chiar cred ca ideea e sa nu creeze panica si ascund cu nesimitire adevarul. sau poate-s io paranoica...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

danutz, a decurs bine controlul la dr? Sau acum urmeaza sa mergi? Oricum, multa, multa sanatate!

Am o Intrebare: copiii vostri au cearcane??? Ochisorii puiului meu sunt mai tot timpul incercanati si-mi fac probleme sa nu fie semn al unei boli. Dr. zice sa nu-mi fac griji, ca tine de faptul ca puiul are tenul mai deschis, la fel ca mami si tati. Sper!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Am o Intrebare: copiii vostri au cearcane??? Ochisorii puiului meu sunt mai tot timpul incercanati si-mi fac probleme sa nu fie semn al unei boli. Dr. zice sa nu-mi fac griji, ca tine de faptul ca puiul are tenul mai deschis, la fel ca mami si tati. Sper!
nu. se trezeste umflat dupa somn dar nu incercanat. asa...buhait...intelegi tu...

diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

nope, nici la eric n-am observat cearcane... auzi, da' tu zici de pungute asa mai umflatele sub ochi, sau cearcane de-alea, cenusii, ca de nedormit?? ca asa, umflatel, mai e si el uneori, cum zicea dianocica, mai ales dupa un somn ceva mai lung... vezi ca totusi pot avea legatura cu ceva la rinichi, dar nu te panica, ca probabil nu e cazul, daaaaa???????

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput