M-am hotarat...........adoptie(42)
Raspunsuri - Pagina 5
o mamica fericita spune:
LA MULTI ANI! VICTORAS
Rozi sa va traiasca flacaul,sa fiti sanatosi sa aveti parte numai de bucurii, si impliniri in viata.
pentru toata lumea.
Lorelei si
aissa spune:
Lorelei - La multi ani si lui Robert pt maine! Sa fie sanatos si sa o lase pe mami sa ne mai vorbeasca si noua. Ce mai faceti voi? Toate ok?
Cu Rozi am vorbit azi si sunt in concediu, vorbim cu ea cand se intorc. Dar bineinteles, ii urez La multi ani si lui Victoras!
Mariaa spune:
probabil deja stiti ca m-am hotarat pentru adoptie:)
cu ce ma sfatuiti sa incep? mai e cineva din Timisoara care e in curs de adoptie?
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
asi spune:
Maria felicitari inca odata si muuuuuuuuuuuuuuuult succes!
Eu astept sa iasa actele casei si depunem si noi actele.
Tu ai obtinut atestatul?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Mariaa spune:
cand zic ca sunt la inceput, chiar sunt la inceput :)))
nu am atestatul. nu-mi place o chestie din actele alea pentru dosar...declaratiile alea de la colegii de serviciu...sunt la un job nou si chiar nu am chef sa-mi zic toata povestea acuma lor...
la DPC nu stiu cum o sa ajung, sunt pana dupamasa la 5 la lucru...deci acuma sunt cu actele dupa mine...
am inteles ca nu poti merge la o asistenta sociala ce-ti este recomandata, de exemplu.
tu cum ai procedat asi? si off topic: ce ai decis cu cutzu...ca nu ai scris dincolo :)
lyme suport romania
ador copii
asi spune:
Maria o sa fie tare greu pentru tine si cu job nou.Astia de la DPC nu fac monitorizarile decat dimineata, cel putin la noi si mi-au zis ca vor sa si vorbeasca cu colegii.Nu le sunt de ajuns doar scrisorile.Nici eu nu stiu cum o sa fac cu declaratiile alea pentru ca eu nu am colegi ci doar angajati si nu cred ca voi lua declaratii de la muncitorii mei.Mai bine a fost in 2004 cand au trebuit declaratii de la 2 familii prietene care au copii.Si eu vreau neapart sa ajung la o anumita asistenta si voi face tot posibilul sa ajung la ea.
Off topic : eu as vrea unul dintre cateii tai dar sotul vrea neaparat caine de rasa.Azi mergem sa ii vedem si poate il conving.
Mariaa spune:
sa si discute cu ei ????? pffff....
tu in ce faza esti? cand ai inceput sa discuti cu ei?
stai linistita, eram curioasa doar la ce rasa te-ai decis :)
lyme suport romania
ador copii
asi spune:
Eu sunt ca si tine, adica la inceput.In primavara am incheiat monitorizarea post adoptie pentru Razvan si atunci am fost si am intrebat cam cum va fii urmatoarea procedura.Acum astept sa imi vina actele la casa si ma apuc de facut dosarul ca sa prind cursul din septembrie.
La Cluj ai nevoie pentru dosar:
O cerere care ti-o dau ei.
Copii CI
Cerificate de nastere si casatorie
Acte de proprietate imobil sau titlu care da dreptul de folosinta al imobilului
Cazier judiciar
Cerificate medicale tip Ministerl Sanatatii
Adeverinte de la medicul de familie
Adeverinte de la Laboratorul de sanatate mintala
Adeverinte venit
Caracterzari de la locul de munca(minim 2 pentru fiecare)
Declaratii notariale ca nu am fost decazuti din drepturile parintesti
Certificate medicale pentru cei care locuiesc cu noi, respectiv Razvan
PS: ciobanesc german.
daphnyie spune:
Un de la noi pentru toate fetele.
Noi suntem bine, am fost la mare, ne-am intors de vreo saptamana si ceva si de atunci ne chinuim sa intram in normal cu programul - mai ales cu somnul.
Pititca nu vrea sa doarma ziua nici picata cu ceara, urla cand o pui in pat, de fapt cand o pui sa stea intinsa, de zici ca o arde salteaua la spate. Sta in fund si vrea sa-i facem teatru de papusi pe marginea patutului desi e obosita de nu poate sa stea dreapta.
La fel facea si la mare, nu vroia sa doarma in camera nici macar noaptea, desi i-am dus patul ei de acasa, si sa vezi ce ture faceam cu carutul noaptea pe la 11-12 pe strada. Noroc ca am luat-o si pe maica-mea cu noi ca altfel ne termina.
In rest a fost bine, nu s-a speriat de apa dar nu vroia sa intre ea, doar la noi in brate si sa nu o atinga valurile. I-a placut ca a vazut multi copii, striga dupa ei "bebe" si le facea pa, striga "ha-ha" dupa cai (stiti trasurile cu care te plimbi prin statiune), dupa caini striga "ham-ham" (si la fel dupa pisici, vaci, vrabii si alte oratanii).
Raman datoare cu niste poze dar nu stiu cand reusesc ca nu mai am nici rabdare si nici timp, sper sa se linisteasca un pic ghindocul si sa ma lase sa-mi revin si eu.
Inca un