M-am hotarat...........adoptie(42)
Raspunsuri - Pagina 4
andrada77 spune:
Am dat un telefon saptamana trecuta,sa-i intreb daca m-au uitat.Si m-au sunat -surpriza- sa-mi spuna ca ar avea o fetita,astept ancheta sociala(date,poza,amanunte).Sa vedem.Cum o vrea Dumnezeu.
viitoare mamica de ingeras
dana p. spune:
Bafta multa! O sa sun si eu sa vad ce-mi vor spune.Eu cred ca te stiu de la cursul facut in feb. de ei .
dana p. spune:
Nu stiu daca-ti amintesti si de mine , la prima intalnire am stat langa usa eram cu sotul, iar la ultima a fost doar sotul meu, atunci cand trebuia sa ducem chestionarele alea.
andrada77 spune:
Eu imi amintesc cine a stat langa usa,nu mai stiu numele,si alte amanunte.Oricum eu eram singura fara partener,si cred ca toti ma tin minte.
Si eu cred ca trebuie sa mai dai un telefon.La mine a mers.
Dar eu vroiam si o fetita mai mare...parca majoritatea vroia bebelusi.Voi vreti baietel sau fetita?
andrada77 spune:
Fetelor..aseara am plans singurica pana tarziu in noapte...
Am citit "M-am hotarat adoptie" de prin 2004 cand multe dintre voi nu aveau bebici si a fost tare emotionant,sa vad cum ati trecut prin toate emotiile posibile...A fost emotionant si pentru mine..Pentru multe dintre voi a fost un noroc ca ati apucat legea veche,si ati avut sansa sa luati bebei de cateva zile.Noi acum nu avem nici o sansa..
Abia astept sa fiu si eu mamica ca voi.
Mmmaria spune:
Draga Victoras, baiat de Rozi, La Multi Ani (mai bine mai devreme...)
Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai, pe care ii rog (i special pe mamaica ta) sa mai dea semne de viata din cand in cand si sa puna poze cu tine. Sa ne spuna eventual pe unde mai bantuie, ca eu una rar o vad pe forum si sa ne povesteasca ce nazdravanii mai faci.
Presupun ca mergi si la gradinita din toamna asta.
Da-i un pupic lui mami din partea noastra, asa cum presupun ca stii tu sa-i dai pupic ca s-o topeshti si spune-i ca vrem poze si cu tortu', ca altfel vorbim cu admin-ii sa-i dea avertisment.