Piatra Neamt ,Perla Moldovei (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Am si eu inghetata in frigi na na na na !!!!!!!!!Lora ai vazut c-am pus batul pe tine ??

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu incerc sa tin regim Monti, asa ca va rog sa nu vorbiti de inghetata .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Laura dar vad ca esti pusa pe fapte mari dar berea e permisa mey in regimul asta ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Laura dar vad ca esti pusa pe fapte mari dar berea e permisa mey in regimul asta ???

Nu .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, vazui... Te provoc la duel!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai...eu plec acasa, ca mi-e rau...vorbim maine!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora se simte ca te-ai intors. Si noua ne este dor de Iustina. Abia astept poze.

Dana sigur nu mai este obisnuita si cred ca se acomodeaza mai greu. Sa speram ca sapt viitoae chiar se termina cu ciocanituri si cuie si table si baituri si lacuri. Tare a trebuit sa o feresc pe Casandra de toate 'atractiile' astea. Plus ca vroia si ea pe schele Mi-au placut de numai pozele - nici nu am cuvinte sa-ti mai vb de o slujba de 7 preoti - ceva extraordinar(a fost ceva mai special? sau de ce au fost atatia?)

In rest sunt tare multe parti bune, de asta vreau sa o las la maicamea Seara si dimineata o lasam 1-2 ore numai in chilotel pe afara. Era cea mai fericita din lume. Deci eu tot voi insista

Iully iti spun si eu un 'LA MULTI ANI!' cu intarziere pt Cristian. Sper sa ramana baiatul cel mai scump din lume.

Ellinia - mey, dar tu chiar te resfeti, nu gluma.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Si de la noi " LA MULTI ANI!" Cristian! Sa fii sanatos si sa ai parte de un fratior/o surioara la fel de cuminte si sanatos/sanatoasa ca tine!

Mergi la inceput

Lora de ce ti-a fost rau?De la oboseala,nu??Cred ca iar ati ajuns trz acasa....

Ana azi am lasat-o si eu pe Ana numai in chilotei pe afara,fara maieu,maine am sa o las si sa se joace in apa,numai ca noi ajungem destul de trz la tara si deja nu mai bate soarele chiar tare!
Era sambata seara cand am mers noi la manastire,si bineinteles ca era slujba,nu cred ca era ceva special,oricum cat de curand trebuie sa se sfinteasca biserica(manastirea)cred ca o sa fie tare frumos dar si multa lume,sigur!

Adriana ai fost cumintica ??Banuiesc ca Moritz s-a intors la serviciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, bine ai venit!
Cred ca cel mai bine ne inatlnim la o bere (sau apa minerala pt. Laura) si povestim pe indelete.

Ana, te inteleg. Sper ca mama ta sa fie mai intelegatoare. Din pacate nu e mereu cum ne dorim noi. Eu am noroc cu mama, ca saraca tot sta la dispozitia mea - cu soacra insa nu e aceeasi poveste, iar la socru-miu e durere, ca are tot felul de nimicuri (purcelusi, gargarite, cosari - chestii primite la trecerea dintre ani - aducatoare de noroc) si le tine in cutiute mici - pt. Lara o placare sa le inspecteze, el insa face mereu gura sa le lase la locul lor - mereu ma enervez

Eu sunt franta - am fost iar azi la strand, insa ne-am intors la pranz acasa, sa facem nani.
Sunt insa tot obosita, sta aerul, nici o adiere nimic, e tare cald

o noapte linistita
Adriana

Mergi la inceput