Piatra Neamt ,Perla Moldovei (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Haideti la o cafea!
Nu stiu de ce mi-a fost rau ieri, da' chiar m-am simtit f.f. nashpa...bine ca mi-a trecut!
Adriana, si Iustina se "smiorcaia" aseara la taica-su ca vrea la strand, asa ca dupa ce veniti o sa aveti cu cine merge...
Dana, am ajuns luni seara pe la 10.30 si pana la 1 si ceva am tot desfacut bagaje...iti dai seama!
Ana, Iully, ce va fac bebeii din burtica? Cum suportati caldurile astea?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neata...

Lora e bine ca ti-ai revenit. Se mai intampla, mai ales de la oboseala. Caldura? - cam nasol ca ma simt umflata ca o paine scoasa din cuptor. E bine ca reusesc sa rezist.

Dana oricum e frumos. Oricum dupa-amiaza merg la maicamea si pe seara o las in chilotei. Taicameau vea sa-i ia o piscina micuta, dar ma gandesc ca va vrea sa se balaceasca non stop...

Eu ma pregatesc sa o scot pe Casandra in parc. Cel tarziu la 10.30 sa fim inapoi.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!

Cum Lora deja vrea la strand ??

Adriana ce comica esti cu socrul tau !!!!!!

Va duceti cu copilasii la circ?Ati vazut ca este venit unul la noi...

Ma doare o masea sau o lucrare,nici eu nu stiu,ca e o durere surda si nush de unde vine

Ana a mea inca doarme,vad ca voi sunteti tare matinale As zice sa nu-i iei piscinuta,mai bine pune-i niste apa intr-un lighean sa se joace acolo cu manutele,sunt sigura ca va fi incantata,mai bagi si niste jucarele...

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Ana, eu aveam niste picioare umflate in ultimele luni de sarcina, ca nu reuseam sa-mi mai gasesc papuci... N-ai idee cate perechi mi-am cumparat in perioada aia...deja devenisem clienta fidela la unele magazine, aveau aia cu cine sa-si faca norma...
Dana, da, vrea la strand deja...nu-ti zic ca am oprit undeva in Elvetia - la un lac intre munti si cerea costumul de baie ca voia sa se scalde... si erau 14 grade afara chiar daca era ora 16...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
M-am tuns Mi-am tras o freza trendy-flendi, imi zicea azi o colega de servici ca cei mici nu o sa ma recunoasca. Dar imi place f. tare! M-a tuns Mihalea, cuafeza pe care o lauda si andreutza si mi-a cerut 5 RON pt tunsoare .

Hai sa va zic faza. Cand au inceput sa stea la bunica, Bianca statea pe olitza in general cand o punea, dar nu cerea. Rares nu vroia sa ste pe olitza sa fac pipi mai deloc. Numai "derutat", cu jucarii. La un moment dat a inceput mama sa-i puna olitz ain fata si el sa faca pipi din picioare. A fost asa de incantat, incat acum cere olitza si face imediat daca o vede in fata lui. In schimb, acum cea mai mare frustare a Biancai este ca nu poate sa faca si ea ca Rares, pipi la olitza din picioare. Asa ca face pipi peste tot unde ii vine, numai in oala nu , ca sa faca din picioare. Ai mei stau prin curte si prin casa la nudul gol. Nici chilotei nu vor (ca oricum ii pisha repede).
Pentru ca nu prea mai incap in cada aia de tabla in care se balaceu, le pune mama mea doua. Fiecare cu "piscina" lui . Binenteles ca mai fac schimb de locatie de cateva ori (am vazut poze cum se dadea Rares jos din cada lui si se baga peste Bianca)

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura ma bucur pt Rares ca face progrese,o sa se dea si Bianca pe brazda!Eu ii dau chilotel pt ca mai sta in nisip si daca nu-i are pe ea,ii intra peste tot Ieri i-am aratat slipul cu care va sta la mare,nu va zic ca numai in el a stat,si facea tot felul de exchibitii la mine si in oglinda,cu greu am convins-o sa-i dea jos
Adica nu mai esti tunsa la rotund??Si eu ma gandeam sa-mi schimb look-ul dar nu stiu cum ca parca n-as renunta la parul lung.(adica n-as vrea sa tai din el)

Oare Andreea cand vine din concediu?Ma cam ingrijoreaza negul ala(sau ce-o fi) pe care il are Ana si vroiam sa o mai intreb cate ceva de interventia pe care a avut-o ea cu alunita.

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Laura, tare comici strumfii tai! Ii pup! Cu siguranta se simt bine la ai tai.
Poze de la ziua Casandrei:
http://good-times.webshots.com/photo/2066175410099413604erMPdU

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Dana am scurtat parul destul de mult si mi l-a taiat neregulat, adica e cumva filat, dar nu uniform si "la linie" . Trebuie sa vezi ca sa intelegi ce vreau sa zic. Mie imi place ca da impresia ca e mai mult, ii da volum, e f. usor de aranjat si am un aer mai de pustoaica . Si pe mine m-a mornait Sebi ca trebuia sa-l las sa mai creasca si sa incerc un permanent lejer, sa il fac un pic ondulat. Dar ma saturasem ca nu avea nici o forma, satatea pleostit si lipit de cap. Si am si sentimentul ca nu o sa-mi stea bine cu permanent, asa ca nu m-as risca.

Lora frumoase pozele de la ziua Casandrei, imi pare rau ca noi nu am putut veni. Poze din vacantza cand ne arati? Chiar, hai ne intalnim la o bere (eu apa plata cu lamaie) sa ne povesteti mai in detaliu cum a fost in concediu.
Nu stiu daca voi puteti,dar eu as iesi si in timpul saptamanii, seara mai pe racoare.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Laura, da, buna ideea cu berea.
A durat ceva sa selectez niste poze din cele cateva sute, asa ca acum pot pune si poze din concediu:
http://good-times.webshots.com/photo/2077270590099413604xBYMhp

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Shtrumhii au noroc cu niste bunici care nu emit pretentii de cumintenie si curatenie la adresa lor. Adica ii lasa sa se bage si sa scotoceasca peste tot unde nu e periculos pt ei. Chiar daca mai mornaie si se lamenteaza ca abia au strans si iar e casa cu fundul in sus, o fac mai mult in gluma, nu se supara niciodata si nu au pretentia sa fie luna.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput